Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za mě nejlepší gelové pero na textil Pentel (Pentel gel roller for fabric). Nerozmazává se (kreslím s ním i na textil a dělá krásnou tenkou hladkou linku) a drží.
@MartinaIrena píše:
@zrcadlo Jo? Vidis to neznam. A kde kupujes kdyztak?
Já jich vždycky jednou za čas vezmu víc přes net v různých výtvarných potřebách (většinou podle toho, co kupuju k tomu). Určitě je měla M. Brýdová (tuším bryda.cz), ale kupovala jsem už i jinde. Ale kamarádka teď říkala, že v jejich papírnictví na malém městě jí to paní ochotně objednala do krámu a hned to nabízela na pokladně s tím, že se s tím dobře popisuje, a prý jich prodala spoustu maminkám prvňáčků a školkáčů (takže šikovný podnikatel i vyhoví).
@MartinaIrena Ahoj, kdybys chtěla zkusit samolepky, doporučuji Happy Label ![]()
@vjerunqa píše:
@MartinaIrena Ahoj, kdybys chtěla zkusit samolepky, doporučuji Happy Label
To jsou prosim te nejake specialni samolepky na textil??? Taky s tim bojuju, vse podepisovat ![]()
@vjerunqa píše:
@MartinaIrena Ahoj, kdybys chtěla zkusit samolepky, doporučuji Happy Label
Máme. Ale ještě jsem neprala. Fakt drží?!
@Michalka80 Ano, a právě nejen na textil, ale snad na všechno
Je mnoho variant, vybereš si motiv, barvu, doplníš text. A pak už jen polepíš vše potřebné.
Permanent marker, mají ho ve všech papírnictvích, je nevypratelný.
@zrcadlo @Alyss1 @vjerunqa ![]()
Holky dik, vyzkousim to vsechno a dam vedet, co na to rika nase pracka a susicka
@Qwentin prave, ze neni. Me se opere po druhem az tretim prani
@MartinaIrena Tak já si nemohu stěžovat, drží už dva roky při častém praní. Ještě jsou dobré fixy na textil.
Pro zoufale, kterym se vypere nebo potem vybeli uplne vsechno, zbyva vysivka.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.