Čím obložit schody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
22.12.14 21:11

No, tak to je to, co si nepamatuju, bohužel. Jak se toho pořizovalo tolik, tak se mi to plete. :zed: Úplně levný to asi nebylo, ale co taky dneska je. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.12.14 21:14

@LEZI Už to vidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.12.14 21:17

My nemáme ty bočnice ani ty pásky, tuším, takže jen ty nášlapy a podstupnice. Nejdražší byly podesty, máme to na dvojích schodech a ty jedny mají podestu velkou, tak 1,5×1m, možná je delší a ta stála asi 6 tis. :zed: Ale dobře se to udržuje, vysává a vytírá a ta trošku oblá hrana schodu mi přijde fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.3.15 10:34

Ahoj holkym prosim nevedela jsem kam bych mela ten dotaz napsat ale zajimalo by me kolik bych dala za venkovni betonovy schody…absolutne laicky receno bylo by jich asi asi 8, cca 120 cm dlouhe…? :D dokazal by na to nekdo odpovedet aniz by se mi vysmal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
26.1.17 15:08

Obnovují diskuzi.
Přestěhovali jsme se do baráků starej 70let. schody původní. Fakt hnus každej se hned lekne :lol:. Mame pres 20 schodů plus podestu. Koberec je dobrej ale ty schody by potrebovaly dát do kupy. Nevim jesli z renovovat nebo oblozit a pak polepit naslapama proti uklouznutí. Nevite jak se pohybuji ceny a i nějaký dobre typy na firmy, okolí praha a střední čechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí