Čím posilujete imunitu u dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
31.1.18 06:51

@Lamátko a můžu se zeptat jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
31.1.18 06:52

@blumen Pobyt ve školce se prý rovná pobytu na infekčním oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
31.1.18 16:56
@sonique píše:
@Lamátko a můžu se zeptat jaké?

Tekuté bio colostrum od LR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
31.1.18 17:26

@Lamátko davam dcerce taky a musim zatukat, ze od zari ( kdy mela 3 dny rymu), tak je bez nemoci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
31.1.18 19:35

My ničím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.2.18 13:51
@Kassor píše:
@Lamátko davam dcerce taky a musim zatukat, ze od zari ( kdy mela 3 dny rymu), tak je bez nemoci. :palec:

Super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
2.2.18 14:42
@blumen píše:
A ve skolce je? Do nastupu do skolky jsem mela taky naprosto zdrave dite, ktere chodilo vsude i mezi nachcipane lidi a nic nechytlo. Rikala jsem si, jak ma skvelou imunitu. Po nastupu do skolky nonstop nachcipana.

Tak u nas tedy byly obe deti zdrave i po nastupu do skolky. Nevim zda to bylo tim, ze sly ve 2 letech a jeste kojene nebo fakt maji tak vysokou imunitu. I kdyz mladsi asi imunitu nechytla od brachy ani spalovku ani nestovice.

EDIT: fuj hrubka

Příspěvek upraven 02.02.18 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.2.18 14:44

My zkoušíme preventan junior, zatím bere chvilku, tak nemůžu napsat, zda funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 15:48

Od chvíle kdy moje dcera začala chodit do školky, byla neustále nemocná. V lékárně
mi poradili Iminotrofinu. Vážně to funguje. Příští rok jde do školky i syn, určitě
mu ji dám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
8.3.19 14:18

Společně s dcerou beru od září loňského roku kozí kolostrum a musím zaklepat, že i přes to, že je řádí chřipková epidemie, tak nám se to vyhýbá obloukem. Je to první doplněk, co bereme, protože nejsem zastáncem cpaní pilulek do dospělých a už vůbec né dětí, ale to složení a recenze mě tolik nadchly, že jsem to koupila a opravdu nelituju.

• Citovat
  • Upravit
18304
8.3.19 14:20
@Darija06 píše:
Společně s dcerou beru od září loňského roku kozí kolostrum a musím zaklepat, že i přes to, že je řádí chřipková epidemie, tak nám se to vyhýbá obloukem. Je to první doplněk, co bereme, protože nejsem zastáncem cpaní pilulek do dospělých a už vůbec né dětí, ale to složení a recenze mě tolik nadchly, že jsem to koupila a opravdu nelituju.

Není pilulka, jako pilulka. Pokud jde o čistě přírodní výtažek, bez přídatných látek, nasypaný do celulozové kapsle, tak to vlastně není „pilulka“ v pravém smyslu slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
30.3.19 22:34

@Evulina je mi to jasné, proto jsem volila to kozí kolostrum, bohužel jsem na nic podobného nenarazila, proto jsem zvolila tady tenhle doplněk :)

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
4.4.19 22:02

@Darija06 Mohla bych se zeptat jestli to mají normálně v lékárně ? Jaký je u něj výrobce ?

• Citovat
  • Upravit
Darija06
22.4.19 15:02

@Leona.Mirkova Tak to bohužel netuším jestli to mají k dostání i v lékárně, protože já jsem to objednávala z jejich stránek, když se na ně podíváš, tak se o tom dočteš mnohem víc :)

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
27.4.19 11:23

@Darija06 Nevadí.. taky jsem ho nakonec objednala přes ty jejich stránky kde jsem si o tom přečetla víc, takže jsem zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA