Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My bereme Epicor pro děti a jsem moc spokojená, jako je vidět, že to k něčemu je
Zdravím chci se zeptat ohledně toho dětského kolostra betula, jsou ty pilulky hodně velké? Syn má totiž dost problém vpravit do sebe nějaké léky. Děkuji ![]()
Tak zkuste to dětské, tablety jsou menší. Dcera měla podobný problém, ale nakonec to zvládla ![]()
Tak to si nemyslím, ale klidně si můžeš napsat na jejich info email co mají na stránkách a nebo zavolat ![]()
Dávala jsem imunoglukan, ale nepomáhal a tak teď dáváme jen Ferdu vit. C a hodně ovoce a zeleninu.
Dávám vitamín D Naturevia, jsou to takové tabletky ve tvaru lvíčka s pomerančovou příchutí.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak u dětí posilovat imunitu zdravě? Dívala jsem se na nějaké doplňky pro děti, ale popravdě moc nevím, jak tohle vybírat, podle čeho? Které vitamíny jsou důležité a které třeba zbytečné?
Slyšela jste o dračím sirupu? Já se snažím i u nás i u dětí podporovat imunitu hlavně přírodně. Našla jsem doplněk pro děti, dračí sirup, který vyrábí česká firma s extrakty z vitálních hub. Na posílení přirozené obranyschopnosti organismu je to velmi dobrý sirup, který je přírodní a neobsahuje žádné rizikové látky.
Neslyšela, ale děkuji za informace. Dětem to chutná? Nemáte to problém do nich dostat?
Možná je to o tom, jak to dětem vysvětlíte. U nás doma dětí vědí, že je to medicínka pro jejich zdraví a není problém to do nich dostat. Navíc jim sirup chutná. Pokud byste o tom chtěla vědět víc, podívejte se na stránky mycomedica, kde můžete dračí sirup objednat. Vždy jsem měla objednávku druhý den doma. Co se totiž objedná do 14:00, tak posílají ještě ten den.
@blumen píše:
Probiotika Bio Kult nebo Biopron a Hylak forte, imunita zacina ve strevech.
Jinak dostatek cerstveho ovoce a zeleniny. Na chemicke preparaty moc nejsem, max. sirup Krtecek s rakytnikem z DM. A rakytnikovy caj pro deti Leros. Kvalitni Olej z trescich jater, ale ten kvuli mluveni.
Ahoj, prosím probiotika a Hylak se berou dohromady? Děkuji moc za radu ![]()
Taky jsme začali brát to kolostrum od betuli, akorát mě mrzí, že jsem ho nezačala dětem dávat dřív, jenže kdo to mohl vědět, že u nás vypukne něco takového.