Čím posilujete imunitu u dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Karolinka95
1.4.20 17:02

Taky jsme začali brát to kolostrum od betuli, akorát mě mrzí, že jsem ho nezačala dětem dávat dřív, jenže kdo to mohl vědět, že u nás vypukne něco takového.

• Citovat
  • Upravit
43
29.6.20 21:53

My bereme Epicor pro děti a jsem moc spokojená, jako je vidět, že to k něčemu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margaa25
19.7.20 15:08

Zdravím chci se zeptat ohledně toho dětského kolostra betula, jsou ty pilulky hodně velké? Syn má totiž dost problém vpravit do sebe nějaké léky. Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
23.7.20 19:18

Tak zkuste to dětské, tablety jsou menší. Dcera měla podobný problém, ale nakonec to zvládla :-)

• Citovat
  • Upravit
margaa25
29.7.20 18:46

A nemají tedy i jiné složení, když jsou tablety menší?

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
30.7.20 19:49

Tak to si nemyslím, ale klidně si můžeš napsat na jejich info email co mají na stránkách a nebo zavolat :-)

• Citovat
  • Upravit
16.8.20 13:57

Dávala jsem imunoglukan, ale nepomáhal a tak teď dáváme jen Ferdu vit. C a hodně ovoce a zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lily71
19.11.20 20:20

Dávám vitamín D Naturevia, jsou to takové tabletky ve tvaru lvíčka s pomerančovou příchutí.

• Citovat
  • Upravit
14.4.22 20:52

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak u dětí posilovat imunitu zdravě? Dívala jsem se na nějaké doplňky pro děti, ale popravdě moc nevím, jak tohle vybírat, podle čeho? Které vitamíny jsou důležité a které třeba zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.22 23:58

Slyšela jste o dračím sirupu? Já se snažím i u nás i u dětí podporovat imunitu hlavně přírodně. Našla jsem doplněk pro děti, dračí sirup, který vyrábí česká firma s extrakty z vitálních hub. Na posílení přirozené obranyschopnosti organismu je to velmi dobrý sirup, který je přírodní a neobsahuje žádné rizikové látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 11:21

Neslyšela, ale děkuji za informace. Dětem to chutná? Nemáte to problém do nich dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 02:42

Možná je to o tom, jak to dětem vysvětlíte. U nás doma dětí vědí, že je to medicínka pro jejich zdraví a není problém to do nich dostat. Navíc jim sirup chutná. Pokud byste o tom chtěla vědět víc, podívejte se na stránky mycomedica, kde můžete dračí sirup objednat. Vždy jsem měla objednávku druhý den doma. Co se totiž objedná do 14:00, tak posílají ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.5.23 10:55
@blumen píše:
Probiotika Bio Kult nebo Biopron a Hylak forte, imunita zacina ve strevech.
Jinak dostatek cerstveho ovoce a zeleniny. Na chemicke preparaty moc nejsem, max. sirup Krtecek s rakytnikem z DM. A rakytnikovy caj pro deti Leros. Kvalitni Olej z trescich jater, ale ten kvuli mluveni.

Ahoj, prosím probiotika a Hylak se berou dohromady? Děkuji moc za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí