Čím přikrýváte miminko v postýlce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tul
30
25.11.11 15:50

Nám se nejvíce osvědčil dětský spacáček - třeba z Tesca, nehrozí, že se odkope a k ránu mu bude zima či si peřinu přetáhne přes hlavu.. mají různé velkosti i různé tloušťky podle toho, kolik máte doma stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
25.11.11 15:55

Syn byl do 7m zavinutý, pak spací pytel, přikrytý přeinou snesl být až od 2 let.. Dcera zavinutá v merinozavinovačce do 2m, pak jsem jí koupila Merino gown. Teď poslední týden zase zavinuji do merinozavinovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.11.11 15:58

zatim mam malou v rychlozavinovacce,ale uz pro ni mam pripravenou detskou perinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.11.11 16:00

Tak naše nechtěla být v zavinovačce už v porodnici-a tio jsme měli krááásnou :zed: a ani ve spacáku, takže po porodnici vyfasovalaklasickou dětskou peřinku z ikea-je lehoučká a tak akorát hřejivá si myslím…

• Citovat
  • Upravit
13141
25.11.11 16:04

Malý zas nechce být ve spacím pytli. Neuvěřitelně se v tom vztekal :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.11.11 16:06

Malej se narodil na léto, takže spal jen v zavinovačce, teď má už klasickou peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.11.11 16:17

Ahoj,
spali a spí ve spacáku, přijde mi to praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.11.11 16:18

dávám malého do spacáčku z ikei je v něm spokojený, neodkope se a nemusím mít strach, že si to přetáhne přes obličej. když se mi zdá, že je doma chladněj, tak mu přes nožičky ještě hodím slabou deku. přes den spí přikrytý fleesovou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
25.11.11 16:53

tak mě malej spí v rychlozavinovačce, kt. ještě překrývám napůl složenou larisou nebo foté dekou. Zkusili sme i spací pytel, ale zdá se v zavince klidnější, spacák je docela velkej, tak ho zkusíme zase později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.11.11 17:06

Malému je 7 týdnů a asi do pátého týdne jsem ho zabalila do dětské deky a pak přikryla peřinkou v postýlce. Od 6. týdne jsem ho začala dávat do spacího pytle a pak přikryju peřinkou a od té doby mi spinká celou noc (20:30 - 6:30 hod). ťuk, ťuk, snad to nezakřiknu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.11.11 17:09

Dokud to šlo, byla Kačenka v rychlozavince, pak dostala dětskou dekou z dutého vlákna - co mám ještě po starší dcerce. Ale pak já bylo horko, tak měla na půl přeloženou fleesovou deku (z jysku za pár kaček) a ty vyhovovala i celé léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.11.11 18:14

mám podobný problém, malému jsou 3-týdny a v zavince ani v pytli být nechce potřebuje pořád kopat nohama a spí s rukama nad hlavou.. když jsem mu dal peřinky z dutého vlákna byl studenej, tak teď dávám flísku, a na to ještě takovou lehoučkou deku takovou heboučkou a jak kdy někdy je chladnější někdy zase horký, jsem z toho taky na nervy ale v noci mám těch 21 stupňů.. objednala jsem tu španělsou deku tak nevím no.. sem z toho na prášky…nechci ho pořehřát a zase se pak bojím že je mu chladno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.11.11 18:17

spací pytel + deka, teď už peřinka (6m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.11.11 18:26

Přikrývala jsem dekou z dutého vlákna, ale horní část těla se mi zdála chladná, asi jak je deka tvrdá, nepoddajná, že hezky nepřilne k tělíčku, tak jsem přešla na španělku, přes den lehčí flaušovou nebo rozeplou zavinovačkou. V zavinovačce by mi nebyl, potřebuje mít volnost. Takže já jsem spokojená na noc se španělkou. Původně jsem ji tedy kupovala do kočárku, ale vždycky mi ji skopal na zem, v postýlce má lepší využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.11.11 21:12

Tak my do 3 měsícu zavinovačka a od té doby do teď ( 18 měsíců) spací vak Grobag. Jsou rozlišeny podle teploty v pokoji. Nemusíš kupovat nové, jsou strašně drahé,a le na mimibazaru nebo aukru se dají sehnat za babku. Jsou atestované a schválené proti náhlému úmrtí kojenců. Na zimu doporučuju tog 2,5, což je rozlišení právě podle teploty v pokoji. Je to uvedené vždycyky na lístku vevnitř pytle. My v ložnici netopíme, tak někdy ještě přikrývám nožky po kolínka peřinkou, ale to musí být už jo zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí