Činnost našeho tříletého za posledních několik dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29167
29.10.18 08:08

@eva valoi mi přijde úplně normální :nevim: náš to dělal taky a nejedno dítě v MHD vesele mackalo cudliky. Řešila jsem to tím, že jsem mu mačkat dovolila, ale za určitých podmínek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
29.10.18 08:30
@eva valoi píše:
@chaela Četla jsem Pekařovou „Jak žít a nezbláznit se“, teď čtu „Respektovat a být respektován“. Ono je to tam všechno velice dobře popsané, ale je to běh na strašně dlouhou trať. A vždycky to prostě nelze aplikovat. Někdy mi připadá, že já respektuji a jsem despektována.(
A nejhorší je, že vlastně tu moji snahu ani nikdo moc neocení. Víte, když máte hodné a chytré a poslušné děti, tak je svět krásný a vy máte pocit, jak to zvládáte a jak nejste skvělí rodiče. Pak vidíte někde válejícího se vzteklouna a máte pocit, že to tam matka nezvládá, že to dělá blbě a ona možná vysvětluje a usměrňuje a dělá vše možné i nemožné.

Pod to bych se podepsala!!! Mám podobný dítě 2,5r, je první, k tomu uřvaný mimino. Jsem celkem na nervy, ale jelikož nevím jaký to je mít “hodný” dítě tak mi to přijde normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 08:44

@Margery náš třeba podmínky nerespektuje. Ví, že nesmí, ale je to silnější než on. Jdeme ve vlaku na WC, hlásím mu, že bude pak mačkat splachování, ale jak se otočím, tak mačká sos… Už to čekám, tak ho zaměstnávám, aby ho to nenapadlo.
Vrchol byl, když byl v nakupači se mnou na WC a i přes zákaz prostě odemkl a otevřel, protože mi to dlouho trvalo. Ale aspoň mi to odpočítal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML