Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
12.4.17 11:35

Mam strach uplne ze vseho, i z toho, ze me vyridi vycerpani z nespavosti nebo z toho, ze malo jim. Beru 11.den 5 mg cipralexu, o vikendu jsem zkousela 10 mg, ale bylobmi hrozne, tak mi doktorka rekla, at to jeste snizim zpatky. No a protoze mi nedela moc dobre, tak mam strach i z te alergicke reakce. Kazdy den je proste boj. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 11:38

Ach joo..ja přesně vim jak ti je..ja brala nejdriv taky pulku cipralexu ale pak mi dr rekla ze půlka nema ucinek a navysila mi na celou. Nedjriv mi bylo neskutečně. Jak kdybych mela vybuchnout nebo nevim co. Ale ted se to snad pomalinku lepsi..mam uplne strach to napsat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 11:44

Ta pulka je asi proto, aby si telo zvyklo nebo nevim. Ale zatim ucinky u me urcite nejsou, mam strach porad.
To je dobra zprava, jestli se to lepsi:) do konce tydne ti treba bude uplne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 11:58

No na to se radeji neupinam..me se ted poslednich par dni podařilo spát asi od 23 do 6..tak mi je dost mozna lip i z toho..ale vecer se stejne bojim porad..jak se setmi jak jsou vsichni spat a ja nervni jak prase pred porazkou..zitra jdu poprve na psychoterapii..tak jsem zvedava. Chodis taky na psyhoterapie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 12:37

Chodim taky, jednou tydne. Ale asi je to malo, bohuzel klientu je hodne, tak na me nema vic cas. Mne je nejhur po ranu asi. Pak napis, jak ta terapie probihala a jestli ti nejak pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 12:41

Tak jo..držím palce at je ti brzy lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 16:12

Tak holky na ORL nic zvlastniho, jen se tam okem podival, pry jsem mlada, tak mi nemuze nic byt, takovy reci fakt nesnasim :zed: takze stejne nejsem klidna, nebot me to boli porad. Zatim je mi docela dobre, ale uzkost se asi za chvili dostavi.. jak je vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.17 07:13

No to oni rikaji moc radi..ze jsi mladá a nic ti byt nemuze. Ja loni mela pocit neceho v krku bylo to fajt hnusny..vysetreni nic neprokazali ani gastroskopie..takze zaver psychika a asi to tak fakt bylo..casem to odeznelo.
Ja dneska spala dobre. Tak se citim klidnější..aspon zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.4.17 09:19

Presne tak, tuhle vetu jsem si v poslednich mesicich vyslechla nekolikrat. Ale muzu se s nima hadat?
Ja si zase nemuzu pomoct v tom, jak mam strach ten cipralex polykat, ze na me spatny ucinky ve forme toho spatnyho dychani a krku.. vetsinou se mi to stane par hodin po spolknuti. Tak jestli to uz je psychika??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.17 09:31

Rekla bych ze jo. Je to psychika. Cipralexu se neboj..musis vydrzet. Jak dlouho beres? Ja si taky nejsem jistá jestli mi pomaha ale beru ho..pze mi to rekli doktori co tomu rozumi..tak se jim snazim verit..nic jinyho mi nezbyva..bez tech prasku mi bylo daleko hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.4.17 09:48

12.den je teprve beru. Ja se jim taky snazim verit, ale uplne mi to nejde. Ta hlava je silnejsi zatim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.17 10:54

Ja beru dneska 14 den celou tabletu 10 mg + trittico na noc.ta hlava je strašná..o tom bych mohla psat romány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.17 11:15
@Calwenn píše:
Presne tak, tuhle vetu jsem si v poslednich mesicich vyslechla nekolikrat. Ale muzu se s nima hadat?
Ja si zase nemuzu pomoct v tom, jak mam strach ten cipralex polykat, ze na me spatny ucinky ve forme toho spatnyho dychani a krku.. vetsinou se mi to stane par hodin po spolknuti. Tak jestli to uz je psychika??

je.. nepolykej to na noc ale ráno kdy máš podněty a odvedeš si pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.4.17 12:14

Ja to beru rano prave a pozornost mi od toho moc odvezt nejde:(
Mne treba hlava vubec neboli, ani nemam navaly..mne asi nejvic dela problem ta psychika nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.17 14:00

A mivas uzkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie