Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
11.4.17 19:48

Ahoj holky, beru taky cipralex v kombinaci s triticcem. Kvuli nespavosti a priserne uzkosti co jsem z toho mela..zni to asi fakt divne. Ale ja jsem se prostě zacala bat tech noci ze zas neusnu a bojim se jit vecer do postele. Cipralexu jsem brala prvnich 14 dni jen pulku z 10mg..pak mi to zvysili na celou pze pulka je pry k nicemu. Tak uz asi 10 dni beru celou tabletu. Na zacatku mi bylo neskutecne zle ale nevim jestli to nebyla ta uzkost nebo ten nastup ad..ted se citim o neco lepe ale žádná hitparada to neni..nestalo se vam to taky nekomu s tim spanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.17 19:49

Jinak pri velkych uzkostech mam atarax je nenávykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.4.17 20:01

Já trpím nespavostí taky, ale mě na to doktorka nic nedala, jen říkala, že si mám vzít třeba večer ten Neurol. Jenomže jsem taky pořád u půlky, protože ta celá se mnou zatím udělala nepříjemnej kotrmelec :( ale úzkost na mě padá už někdy ve čtyři odpoledne, tak si ten neurol beru dřív, a pak stejně nespím.. Atarax mám doma taky, ale ten na mě nepůsobil dobře, takže jsem s tím přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
11.4.17 20:04

@Luciestep to mas medikaci stejnou jako ja, jen ja mam misto Cipralexu Eliceu, ale je to vlastne totez. Drzim pesti, zacatky jsou priserny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.17 21:35

Kote a jak dlouho beres a pomohlo nebo pomáhá ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.4.17 21:38

Luciestep: S tím spaním jsem to měl stejně jako ty, strach ze spánku, neboj to se určitě zlepší. Kolik toho trittica bereš, jseš s ním spokojená?
Mě na spánek fungoval skvěle, ale jen prvních tak 14 dní pak začli nepříjemné nežádoučí účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.17 21:49

Beru celou tabletu 150 mg a jak jsi se z toho dostal? Uz te to preslo ten strach z nespani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
12.4.17 08:02

@Luciestep ja se lecim uz od listopadu, mela jsem asi 14 dni kdy mi bylo fajn a jinak je to nic moc. Zkousime ted tu Eliceu asi tri tydny. Pred tim jsem mela Itakem, je to stejna ucinna latka ale jine doplnkove slozeni. Na noc mam tritico, spravnou davku taky jeste hledame. Ted jsem mela asi 6 tydnu 150 mg, ale rano jsem se budila hrozne zmatena, halusky v hlave, hnus. Tak ted zkousim snizit davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 09:57

A c sim se lecite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 10:29

Ja vlastne ani nevim..stalo se mi ze jsem zacala špatně spát a hrozne jsem se z tohi vydesila..ze jsem se bala cely den co vecer..mela jsem z toho hrozne uzkosti..takze dr psala uzkostne depresivni syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 10:58

Aha, to musi byt taky neprijemne. Ja jsem po kolabsu a kdyz me zacali posilat na ruzna vysetreni, zacala verit, ze mi neco je a od te doby se to tak prohlubovalo, ze se ted bojim uplne vseho, co se mi muze stat a samozrejme mivam panicka ataka, coz je fakt hrozny. Nejhorsi je, ze mi zatim AD nezbrala, ulevu pocituju pouze po Neurolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 11:01

U me tomu taky předcházeli ty nemoci..mela jsem strach ze mi neco je..motala se mi hlava, nemohla jsem jist..pak prislo to nespani..holky a jak vypada ti vase nespani presne? Ja treba mela ze jsem nemohla vubec usnout a a spala jsem jen hodně trhane treba jen 3 4 hodiny..pak par dni lepší a pak zase znovu :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.4.17 11:09

Ja nemuzu jist ani ted, vetsinou az po tom Neurolu. Spani se mi strida, obcas nemuzu usnout celou noc a zaberu na dve hodinky k ranu, kdyz se uz rozedniva. Ted treba dva dny jsem usla, ale zase jsem se tak ctyrikrat probudila, takze jsem rano stejne unavena a ve stresu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
12.4.17 11:20

@Calwenn uzkostne depresivni porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.4.17 11:26

Tyjo tak to máš taky teda blby…a nebála jsi se toho nespani? Ja se treba bojim ze kdyz nebudu spat umru na to. Nebo se z toho nespanim zblaznim..a tak..prostě jsem se uplne vyhystercila. Posledni tyden spim lip ale ten strach me porad neopousti..beru cipralex 10 mg tyden a trittico uz 3 tydny. Jak dlouho beres ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.