Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
13.4.17 14:29

Jo, uzkosti mam skoro porad. Zvlast kdyz se nic zatim nezlepsuje, tezko se veri, ze je za tim psychika. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.17 19:41

Ja taky…a desny..hlavne ted vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.4.17 19:55

Dneska uz jsem chtela zajasat, jak mi bylo odpoledne dobre, a ze mi povolil ten krk a najednou koukam a na pazich mam neco jako koprivku.. to snad neee uz, to mam z cipralexu?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 20:05
@Calwenn píše:
Ja to beru rano prave a pozornost mi od toho moc odvezt nejde:(
Mne treba hlava vubec neboli, ani nemam navaly..mne asi nejvic dela problem ta psychika nebo nevim

Omlouvám se, že vám sem lezu, ale já brala Cipralex v kapkách, právě kvuli tomu, že jsem ráno nebyla schopná ho polknout. Možná, že by to byla cesta i pro tebe. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.4.17 21:27
@Calwenn píše:
Dneska uz jsem chtela zajasat, jak mi bylo odpoledne dobre, a ze mi povolil ten krk a najednou koukam a na pazich mam neco jako koprivku.. to snad neee uz, to mam z cipralexu?? :zed:

jak dlouho ho bereš? ;)
spíš to vidím na - jarní sluníčko, jahody, nebo cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.4.17 08:46

@oranžová mašle a z jakeho duvodu jsi ho nemohla spolknout? Ja nemuzi ze strachu, ze se mi po nem pritizi, coz se asi deje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.4.17 08:48

@jdukolem dneska to bude ctrnacty den, ale prijde mi to fakt horsi, nemuzu si pomoct. Dneska me ze spani probudil kasel, protoze me simralo v krku. A nejedla jsem nic, co by na me melo nejaky horsi vliv, hlavne ja nikdy na nic alergicka nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
15.4.17 09:34

@Calwenn ahoj, u me se nezadouci ucinky zacaly projevovat asi az po tydnu brani, takze 14 dni, ktere se udava jako ocekavany nastup ucinku to bylo daleko horsi nez v pocatku. Takze nezoufej, ja vim, trpelivost je v tomto smeru jedine co nam zbyva, ale bez ni to fakt nejde, ja jsem ted 24.den a stale velike nechutenstvi, ranni motanice, nalada taky nic moc. Ale verim ze bude lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.17 10:23

@Calwenn

Já nemohla po ránu na lačno, protože mě po tom bolel žaludek. Jak jsem ho měla pořád sevřený, tak jsem musela být opatrná na to, co do něj házím, hlavně ráno. Chápu obavu ze zhoršení stavu, ale třeba u mě nenastalo vůbec, ale je to u každého jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.4.17 10:34

Ahoj, tak jak pokracuje vase lecba? Uz se citite lepe? A co vedlejsi ucinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
21.4.17 10:54

@Calwenn Ahoj, léčba pokračuje asi tak, že úzkosti jsou lepší, deprese přetrvává, nic se mi nechce, do všeho se nutím. Z vedlejších účinků přetrvává nechutenství, hučení v uších, občas bušení a bolest na hrudi (ale to je spíš z občasných úzkostných stavů). Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.4.17 11:46

@kote U me taky uzkosti pretrvavaji, ale uz ne v takove mire. Stalo se mi v pondeli, ze jsem mela bez priciny paleni na hrudi, rozklepala jsem se a krece az do jazyka, pak se to opakovalo jeste doma v posteli. Bylo to pekne hnusny, ale doktorka to neresila.
Jinak vedlejsi ucinky uz ani nepoznam, jestli to je od prasku nebo v me v hlave, ale mam tlak v nadbrisku a dneska jsem zacala smrkat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
21.4.17 12:38

@Calwenn Přesně jak píšeš, někdy nelze rozeznat mezi tím, co je nemoc a co vedlejší účinek. Tak se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.17 14:57

@oranžová mašle
Dobrý den, byly mi nasazeny kapky Cipralex. Pořád nemám odvahu je začít brát, když čtu nežádoucí účinky. Můžu se zeptat, kolik kapek jste začala brát a jak jste se cítila hned na začátku po požití?
Děkuji!!!

• Citovat
  • Upravit
27.5.17 16:43

Anonymní,

brala jsem 15 kapek ráno a ke zhoršení nedošlo. Já jsem teda s tím kombinovala ještě Bachovy esence, tak nemám úplně představu, čím to bylo. Na co je máš předepsané? Ať je ti brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.