Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@legifér píše:
Ahojky holky… To jsem já ta - po operaci krční páteře,, se syndrom tavicího tračníku,, psychosomaticke,, užívám od 29.11 Sertralin aktavis 50,, vystupovala jsem jako anonym,, omlouvám se… Nechtěla jsem tě začátku hned… Víte co nikdy nevíte.. jak se vám dnes daří, jakou jste měli noc, ráno a co dnes plánujete???
Tak super ![]()
Ja na dnesek spala jen 6 hodin, ale to proto, ze to nebylo ve svem, ale u babicky. Ale i tal je to fajn, kdyz si vzpomenu, jak jsem jen polospavala 1-2 hodiny ![]()
Mrkněte na rozhovor s Langmajerem…ze chodi tři roky k psychiatrovi…
Nejsme v tom samy ![]()
@Anonymní píše:
Mrkněte na rozhovor s Langmajerem…ze chodi tři roky k psychiatrovi…
Nejsme v tom samy
Zrovna ráno jsem to sledovala
..
Já na dnešek spala blbě, pořád jsem se budila a pak mě cca v 11 h vzbudila psycholožka, když mi volala, že potřebuje přehodit terapii. Pak jsem ještě na chvíli zalezla a pak jsem byla na procházce, ještě jsem dostala ms, tak je mi blbě a jsem na Ibalginech. A co vy?
@vodolejka píše:
Ja na dnesek spala jen 6 hodin, ale to proto, ze to nebylo ve svem, ale u babicky. Ale i tal je to fajn, kdyz si vzpomenu, jak jsem jen polospavala 1-2 hodiny
A pocitujes nakou zmenu po tom snizeni mirtazapinu?
Jinak u me super, noc super, den super, jeli jsme na vylet na kolonadu do KV…
zitra jedeme na hory
a zitra vecer jdem na tu zabavu, tak jsem zvedava na to spani, ale nebojim se ![]()
@JancaaF2 píše:
Jinak u me super, noc super, den super, jeli jsme na vylet na kolonadu do KV…zitra jedeme na hory
a zitra vecer jdem na tu zabavu, tak jsem zvedava na to spani, ale nebojim se
Ve Varech je to krásné na kolonádě, tak jsem ráda, že jste to užili. A na hory jedete na lyže? A to už je ta zábava zítra? Tak si to moc užij a je super, že se spánkem nestresuješ.
@JancaaF2 píše:
Jinak u me super, noc super, den super, jeli jsme na vylet na kolonadu do KV…zitra jedeme na hory
a zitra vecer jdem na tu zabavu, tak jsem zvedava na to spani, ale nebojim se
Ve Varech je to krásné, ale letos teda ta výzdoba santa cepky pěkný kýč. Nám se moc líbilo ve vánočním domě, dcera tam darovala svého medvěda kterého měla k roku. U nás se šlo po snídani dopoledne ven, vařila jsem polévku s játrovými knedlíčky, byli jsme nechat očipovat psa a čeká mě žehlení.. také na zítra něco plánujeme,, děti navrhují bruslení.. mrzí nás že není sníh jinak už jsme do silvestra v Harrachově a lyžují… Jinak já spánek nic extra,, ráno tupec - odpoledne už lepší…
Jinak Vanocni dum jsme navstivili take, pry maji 12tis. medvedu
jsme tipovali kolik jich cca je
…jojo zitra jedem lyzovat, teda jen mrnous, my budem koukat aby si zvykl, nechcem ho tam hned nechat, je takovy stydlivy kdyz nekoho nezna, ale pak si zvykne a uz je mu to jedno ![]()
@Lollitka Ahojky,kolik ti je vlastně let? bydlíš sama? nebo máš přítele?
@pivečko píše:
@Lollitka Ahojky,kolik ti je vlastně let? bydlíš sama? nebo máš přítele?
Přítele už delší dobu nemám, je mi 34 let. A tobě?