Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lollitka Ano beru si frontin O?25,já jsem na služby zvyklá, ale je fakt že spíš přes den než nočni a ted po měsici jdu na prvni, kolegyně si moje nočni rozebrali a já za ně chodila na denni, ale to nemůžou brát do nekonečna. A jak je tobě?
@pivečko píše:
@vodolejka A za jak dlouho tobě zabral?
Po trech tydnech zlepseni, plny ucinek po 12 tydnech.
@aiwwa Tak ty sis taky užila, to jsi musela mit silný deprese? nebo jsi byla utlumená po AD?
@vodolejka Děkujiiiiiiiiiiiii tak to ještě vydržim nic jineho mi nezbývá
@pivečko píše:
@aiwwa Tak ty sis taky užila, to jsi musela mit silný deprese? nebo jsi byla utlumená po AD?
ne, mě AD naopak pomohly z té letargie, já měla depresi, že jsem nemohla nic dělat, jíst, spát, pomalu nešlo ani se učesat. prostě totální ztráta energie. A AD mě pomohly abych fungovala.
@pivečko píše:
@Lollitka Ano beru si frontin O?25,já jsem na služby zvyklá, ale je fakt že spíš přes den než nočni a ted po měsici jdu na prvni, kolegyně si moje nočni rozebrali a já za ně chodila na denni, ale to nemůžou brát do nekonečna. A jak je tobě?
Tak to máš hodné kolegyně, že ti vyšly vstříc a rozebraly si noční tenhle měsíc. Tak uvidíš, jaké to bude, držím moc palce. A Frontin 0,25 mg ti na ten třes nepomůže?
Mě dnes vzbudil v 11 h kamarád, když mi volal, protože chtěl přesunout sraz na dřív, tak jsem se nějak vykopala, ale ta rána jsou náročná. Pak jsme byli venku a teď odpočívám.
@aiwwa no tak to jsi prošla pěkným peklem, klobouk dolů že si to dala, ale ono nic jiného nezbývá než vydržet i když to slovo nesnáším ![]()
@Lollitka fr mi právě pomůže. Tak to jsi měla super den jen tak dál
@Lollitka píše:
@JancaaF2 Jak jste užili hory? A večer zábava? Držím moc palce a jinak jak ses ptala na ty léky, tak já si ty večerní vždy beru, až chvíli, než jdu spát, takže bych si je vzala až přijdeš domů. Hezky si to užijte.@pivečko Ty máš dnes noční jsem tu někde četla? Držím palce, ať to zvládneš.
ok vezmu si je az dorazim dom… ja je beru v 8 a pak jsem v pul 10 k. o. dnes pocitam tak pulnoc
tak snad to zvladnu, malej trosku prudil, ze nechce k babicce, ale pak ok…ted uz se maluju delam vlasy
…hory noooo ja si ro uzila
malej byl ale v rozpacich, budu ho to muset naucit asi ja, s instruktorkou to velky uspech nemelo ![]()
@aiwwa píše:
ne, mě AD naopak pomohly z té letargie, já měla depresi, že jsem nemohla nic dělat, jíst, spát, pomalu nešlo ani se učesat. prostě totální ztráta energie. A AD mě pomohly abych fungovala.
ja stejne doted nechapu, ze kdyz je clovek takhle v haji vycerpanej, ze nejde spat
vubec mi to hlava nebere a nebrala ![]()
@JancaaF2 píše:
ja stejne doted nechapu, ze kdyz je clovek takhle v haji vycerpanej, ze nejde spatvubec mi to hlava nebere a nebrala
no, já to taky nechápala a pak už jsem v poledne měla úzkost, že zas neusnu. Takový začarovaný kruh. Pak když mi zabraly AD, tak jsem spala i 16 hodin v kuse.
šla jsem večer spát a vzbudila jsem se až odpoledne a hned nájezd na ledničku. ![]()
Jsem ráda, že už je to za mnou a dávám si na sebe pozor, změnila jsem práci a i trochu povahu, z cholerika flegmatik. ![]()
@aiwwa píše:
no, já to taky nechápala a pak už jsem v poledne měla úzkost, že zas neusnu. Takový začarovaný kruh. Pak když mi zabraly AD, tak jsem spala i 16 hodin v kuse.šla jsem večer spát a vzbudila jsem se až odpoledne a hned nájezd na ledničku.
Jsem ráda, že už je to za mnou a dávám si na sebe pozor, změnila jsem práci a i trochu povahu, z cholerika flegmatik.
Take mi prijde, ze me ta porucha zmenila, otevrela oci v dobrem
takze i kdyz je to blby, tak vsechno zly je k necemu dobry…ten zacarovany kruh znam
ja spim normalne teda, ale rano se budim s takovou radosti z dalsiho dne, ze uz me nebavi lezet a vstavam
jeste to mam asi v ty hlave splaseny ![]()
@JancaaF2 píše:
ja stejne doted nechapu, ze kdyz je clovek takhle v haji vycerpanej, ze nejde spatvubec mi to hlava nebere a nebrala
Vid… Já jsem kolikrát hotová po obědě dám děti spát, natáhnu se a stejně nezaberu. Ležím pod dekou a jsem v takovém polospanku… V noci lehnu usnu ale od 3-4 se pořád budím… To jsem před AD nikdy neměla, spala jsem jak miminko..