Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@JancaaF2 píše:
To si ve stejnem veku jako moje mamina
Jani, to mas mladou maminku ![]()
@Mia 13 píše:
@dagmarkaa děkuji a co tedy mužů?
Hodně vyplachuju nos mořskou vodou ale třeba doktorka obvodní ví, že beru Zoloft a vždycky mávne rukou, že je to slabý a předepisuje mi antibiotický kapky typu Sanorin. V lékárně ti poradí
když mě bolí v krku, kloktám Joxem, nevím jestli ho můžu ale vždycky zabere, ono asi selským rozumem můžeš s mírou vše aby se ti ulevilo
ať je brzo lépe. Ještě Paralen beru občas když se potřebuju vypotit apod.
@Mia 13 píše:
@dagmarkaa děkuji a co tedy mužů?
Obyč paralen nebo Nurofen by mel byt OK. Zadne ty mixovane a forte pripravky.
Jj a presne, v lekarne Ti reknou, co na Zoloft muzes. Nejsou tam zadne blbky, maji na to skolu.
Lepsi je se zeptat u okenka na recepty, tam je vzdy magistra farmacie.
Holky, děkuji moc! Já nemám zoloft ale setralin. Jinak, ted to nějak radi, spousta známých je nastydlych. Já celou noc smrkala a kychala. Vy jste ok?
@Mia 13 píše:
Holky, děkuji moc! Já nemám zoloft ale setralin. Jinak, ted to nějak radi, spousta známých je nastydlych. Já celou noc smrkala a kychala. Vy jste ok?
Týden smrkám, je to lepší ale přesunulo se mi to na průdušky, dítě je nemocné už druhým týdnem, ať žijou školky s usoplenýma děckama
jinak u mě klasika, jakmile mi začne dovolená jsem nemocná
všude je toho plno.
Dostala jsem od Jeziska chytry naramek a je tam i monitoring spanku. Takze vidim presne kolikrat jsem se vzbudila a kolik hodin a minut trvaly jednotlive spanky ![]()
Ty horké nápoje raději ne, kdysi mi to manžel koupil a zapomněl se zmínit, že beru Sertralin a v příbalovém letáku píšou, že NE.