Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.4.23 15:36

@mikoy A také ho máš na deprese? Nebo na strachy/úzkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.23 15:57

@mikoy Jinak to máme dost podobné v tom, že já beru Cipralex 9. den (nejprve 5 dní půlku, pak celý) a doteď jsem měla pocit alespoň občasného zlepšení, ale dnes teda cítím spíš únavu a prázdnotu… :-( Ale je možné, že to souvisí s tím počasím venku a se změnou tlaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.4.23 09:37

@Viktorka Maxikova spíš bych řekla, že to souvisí s navýšením…vydrž, bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.4.23 10:04

@Viktorka Maxikova mám to samé v hlavě úplně prázdno, nic mě nezajímá a nebaví. Jsem jak chodici mrtvola😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.23 13:06

@Hanuleh 82 @mikoy Ahoj holky, já vím, že se to „nedělá“, ale snížila jsem si dávku na 3/4 tablety, přišlo mi to jako rozumný kompromis mezi tím, co by vyhovovalo mně (půlka tablety) a tím, co chce doktor (celou). Jako neříkám, že se cítím bůhví jak, ale přijde mi, že mi je pořád lépe než s tou celou tabletou… Chci zkrátka zkusit, zda to nebude stačit. Protože je nutné vzít v potaz to, že beru ještě Quetiapin 300 mg, který je slabě též proti depresi a hlavně dost silně proti úzkosti, něco jiného je, když někdo nebere nic, pak je asi vhodné nasadit rovnou celou tabletu. Budu vás informovat, třeba se pletu a nebude to stačit, ale ještě týden tomu chci dát… Držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.4.23 13:32

@Viktorka Maxikova tak záleží na tobě jak se citiš. Ja mám hrozny vnitřní třes a to cely den klepe se mi cely tělo nevím jestli je to uzkost ale mám už strach. klepou se mi zadá a trpím zimnici. dnes jsem si vzala už celou tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.23 14:53

@mikoy Ono je ale normální, že zpočátku se po Cipralexu problémy zhorší, ne? Jestli se nepletu, tak už jsi dle nějaké diskuze kdysi Cipralex brala…? A pomohl tehdy?
No já jsem spíš permanentně nas. raná (pardon, doslova :-D ) a podrážděná, nebo pak úplně vyčerpaná a unavená… proto jsem si to stáhla, protože bych to asi jinak nedala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
13.4.23 18:12

@Viktorka Maxikova ano brala kdysi daaavno ale to do mě nabraly celou tabletu s ja malém vyletela z kuze a nesedl mi divny a teď to je lepší jen ten třes no.Jo a bolí mě hrozně oči 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.23 20:31

@mikoy To mě štve, že se prostě třeba ty 3 týdny nezkusí půlka tablety, zda to nezabere, každý organismus je prostě jiný! Jsem odjakživa citlivá na veškeré léky, natož pak na psychiku! Ono kolikrát léky podle mě nesednou i z důvodu, že je prostě dávka moc vysoká :-/ Ale ono je asi těžké být psychiatr, radši dávku trochu přestřelí než by se jim chtěl někdo nějak poškodit, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.23 12:13

@mikoy Ahojky, jak se cítíš?
Mně se to začalo docela zlepšovat (tak 10 dní od stažení dávky na třičtvrtě tablety) a nyní je to zas třetí den horší :-( Asi budu muset zkusit další léky :-/ Nevím, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
21.4.23 12:40

@Viktorka Maxikova Ahojky no docela to jde dnes beru 21 dni ale problémy na co je beru přetrvávají tak nevím jak to zabere…jinak mám pořad tresavku stále volala jsem psychiatricce a ona říkala ať vyčkam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
21.5.23 07:54

Ahoj holky, mužů se přidat do diskuze? Taky jsem brala A. D v roce 2019 na úzkosti, pak 4 roky klid a ted se mi to znovu vrátilo, zniceho nic. Před týdnem jsem začala brát setralin 1/2 tablety a je mi taky dost hrozne. Hlavně po ránu, snažím se aspoň chodit na jógu ale přijde mi, ze se mi vše zhoršuje, je to tím začátkem? Hrozne stavy, je mi blbě od žaludku a jsem taková dost mimo… jsem unavená a bolí mě svaly…má někdo podobne potíže? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.5.23 19:21

Ahoj, vydrž, začátky užívání jsou vždy velmi náročné, zlepšení obvykle nastává až tak 3. týden. Někdy se právě k A. D. přidává lexaurin nebo neurol. Držím palce ať je lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.5.23 21:10

@Mia 13 říká se, že když to není dobře, tak to nemáš lámat přes koleno a raději zůstat doma a odpočinout si…zbytečně se stresujes, že to není takový, jak by to mělo být…
Začni chodit na jógu, až ti bude lépe a budeš se na to cítit…
Taky jsen6to lamala přes koleno zjistila jsem, že je mi v posteli líp, tak jsem tam zůstala až do uzdravení a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.6.23 08:09

@Mia 13 a už se citiš lépe? Já mám dnes 9.den a jsem zoufalá moc. Mám hrozné nízký tlak 85/50 a tep 49/55. Vždy k večeru je to ještě horší, dušnost, včera dokonce nemohla jsem ani usnout 😩 říkám si pořad ze musím vydržet ale je to hodně těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.