Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@janulinek30 já nemám cipralex…já beru remood
A k tomu rivotril…
Můžu se zeptat, za jak dlouho si asi ucítila nějakou úlevu?
@Hanuleh 82 ty jo, asi po mesici se to zaclo postupne lepsit. Pak jsem byla uz relativne v pohode, ale dostala jsem horecky, kasel a byla jsem v tom na novo🤦♀️ 🤦♀️ tyden trvalo, nez jsem se z toho znovu vyhrabala. Ted se snazim nikde neprochladnout, nechci to uz nikdy zazit☠️ ale jsem stale na neschopence, uz od zari, tak zatim dobry
@Hanuleh 82 nevzdavej se, bude to dobry❤️ pokus se myslet pozitivne, nedavaj sanci, aby ti to lezlo do hlavy. Koukej pekny filmy… hlavne zadny stresy!! ![]()
Je možné, že se po 6 týdnech léčby pořád trepu a motá se mi hlava? ![]()
@Hanuleh 82 ano, bohužel je. Mne to přešlo cca po 3 měsících, ale obcas mam třes jeste ted, ale je to uz rozhodne lepsi. Neboj, přejde to, jen vydrzet ![]()
@janulinek30 a muzu se ještě zeptat.?
Už chodíš normálně ven i mezi lidi a za přáteli?
@Hanuleh 82 ano, uz dokonce uvazuju, ze půjdu do prace. Ono to bude dobry, neboj! Taky jsem tomu nevěřila, ale den odedne to bylo lepsi a lepsi. Drz se, vazne bude lip
![]()
Beru cypralex 2,5roku. Měla jsem nádor v prsu, operace ozařování. Vše dopadlo dobře ťuk ťuk. Mám tamoxifen aby mě dál do umělého přechodu. A právě proto jsem začala ho brát ať moc mě nelítaji hormony. Nádor byl hormonální a teď se zeptám dělám pečovatelku a mám jít na zdravotní prohlídku po 2 letech, nebude mít lékařka problém s tím cypralexem kvůli pracovnímu nasazení. Minulý lékař když jsem se vracela do práce mě ho naopak doporučil.
@violass myslim, ze to rozhodne vadit nebude. Cipr nema žádné vedlejší účinky na soustředění, tak by to vadit nemělo. Ja dělám řidičku z povolání, každý den za volantem cca 350km a pohoda, nikdo se nad tim ani nepozastavil. Takze v klidu, bude to v poradku ![]()