Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
18.10.21 16:18

@civikk
A můžeš ty vnější okolnosti nějak ovlivnit anebo to teď prostě musíš vydržet?

A co tě nejvíc drží nad vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.10.21 20:30

Me holky vzdy dostane do uzkosti muj syn a prace..a vetsinou takovy tlak kdyz to temer nema reseni-litani po dr, paragrafy atd :roll: a to proste neoblivnite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.10.21 20:44
@Waterpower píše:
Drz se :hug:

Díky moc, konečně jsem v léčebně, kde personál má zájem a jen nedopuji prášky navíc, naopak je moc nechtějí dávat. Všichni jsou tady příjemní a je tu hodně skupinové léčby, tak jsem ráda. Už jsem tady 3 měsíce a ještě jeden budu. A co ty? Bereš pořád Cipralex? Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
19.10.21 13:04

@Brit123 právě ovlivnit to jde kolegyně teď dostala Covid co měla nastoupit šéfova chce abych vzala další 2dvanactky a pak zas pojedu dlouhý no jako už toto mě dostává. Zítra jdu volat skrz novou práci se domluvit tady to mám ráda, ale s dítětem krátký dlouhy k prdu, tak z toho mám nervy protože šéfova na mě hrozně spoléhá, ale vim, že to udělat musím skrz dítě a sebe. No a další je 11let vztah a teď sama v bytě předtím pes, a dítě a teď nic klid no a já tu samotu moc nemusím. A do toho ty myšlenky jak to vzít za ten dobrý konec a jak to všechno udělat. Hlavně se bojím, že zůstanu sama protože to chlap nedá, když padne depka. Pořád říkám jsou lidi co se toho zbavili
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.10.21 17:54

@civikk

Až budeš mít jistou tu druhou práci tak to šéfové řekni, proč odcházíš, tobě se uleví a ona bude vědět, že jinak to prostě nešlo

Dítě máte s partnerem na střídačku?

Když je mi zrovna blbě, tak být sama doma snáším opravdu špatně, takže se ti vůbec nedivím

Co si pořídit jiného pejska anebo spolubydlící, třeba studentku?

Můj manžel se celou dobu držel dobře, pomáhal mi, ale ke konci už to taky na něj bylo moc. Myslím, že jsme oba byli dost vyděšení, protože se mi to takto rozjelo poprvé a vůbec jsem nevěděla, co se se mnou vlastně děje a už vůbec ne, jak z toho ven

Teď už to mám díky antidepresivům pod kontrolou, ale kdyby mi nezabíraly, tak nevím, jak dlouho by to manžel ještě vydržel
Takže tvé obavy úplně chápu, je to těžký

Ale nakonec vždycky vyjde SLUNCE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.10.21 19:10
@Lollitka píše:
Díky moc, konečně jsem v léčebně, kde personál má zájem a jen nedopuji prášky navíc, naopak je moc nechtějí dávat. Všichni jsou tady příjemní a je tu hodně skupinové léčby, tak jsem ráda. Už jsem tady 3 měsíce a ještě jeden budu. A co ty? Bereš pořád Cipralex? Hezký večer.

Jj beru Cipralex, vnimam ho stejne tak, jak beru lek na stitnou zlazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.10.21 19:15

Ja mela hustej tyden, projekt do prace, prezentace ke studiu a nakonec obe deti pres noc najednou horecky. PCR negativni, ale uz nakazili i me a do toho jsem to dostala :lol: :mrgreen: 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.10.21 19:22

Chlapi tohle nedavaji vubec. Ten muj me nepodporil, spis mi jeste daval sodu, ze je to hrozny, ze at se vzpamatuju a horsi… Kdyz jsem se z toho dostala, dr mi rekl, at mu to odpustim. Oni na to nemaji kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.10.21 20:44

@Waterpower

A odpustila jsi mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.10.21 22:06

@Brit123 jsi hodná děkuji pejska nemůžu ta naše strašně žárlí ja jsem v takové blbe situaci skrz tu práci je malej u ex vypravuje ho do školy ja bydlím kousek od nich v bývalém našem bytě můžu být dnes jsem tam byla celou dobu malej je nemocnej. Teď mi prostě všechno připadá tak nějak, že nic nedává smysl, qale vím že je to tou nemoci :zed: proto musím udělat ten první krok at je mi líp, můj chlap to taky nechápal a rozešel se semnou i skrz to, do teď to bylo celkem fajn, ale ted nevím co se stalo, že jsem lítostiva ale je to 3mesice co bydlim sama. Tak uvidím spíš mám večer už strach scim vstanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.10.21 06:35
@Brit123 píše:
@WaterpowerA odpustila jsi mu?

Odpustila, clovek musi jit dal. Ale nezapomnela. A vidim to i u ostatnich zen kolem sebe. Bohuzel..
Chlapi jsou krehka a jednoducha stvoreni. Unest vse musi zenska… A to i svou nemoc… A jeste pecovat o ostatni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
22.10.21 10:48
@Lollitka píše:
Díky moc, konečně jsem v léčebně, kde personál má zájem a jen nedopuji prášky navíc, naopak je moc nechtějí dávat. Všichni jsou tady příjemní a je tu hodně skupinové léčby, tak jsem ráda. Už jsem tady 3 měsíce a ještě jeden budu.

Lollitko, jsem ráda za takový příspěvek. Často si na Tebe vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.10.21 13:18

@Waterpower to jsi krásně napsala, já mám třeba strach, že to sama všechno nedám. Vždycky když mě to chytlo věděla jsem, že se mám o koho opřít a že v tom nejsem sama, teď v tom sama jsem a musím se naučit žít i bez pomoci a spoléhat na sebe. Občas si připadám taková prázdná bez emocí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.10.21 22:32
@civikk píše:
@Waterpower to jsi krásně napsala, já mám třeba strach, že to sama všechno nedám. Vždycky když mě to chytlo věděla jsem, že se mám o koho opřít a že v tom nejsem sama, teď v tom sama jsem a musím se naučit žít i bez pomoci a spoléhat na sebe. Občas si připadám taková prázdná bez emocí :roll:

Ja tehdy prozrela v tom, ze clovek se nakonec stejne musi oprit o tu ruku, ktera zacina na konci jeho ramene. 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
23.10.21 17:06
@Evkad píše:
Lollitko, jsem ráda za takový příspěvek. Často si na Tebe vzpomenu.

Ahoj, diky. A jak se daří tobě? Já už jsem tady přes tři měsíce a za 3 týdny jdu domu, tak už se těším. Ale opravdu je tu moc fajn personál, to jsem jinde nezažila mají opravdový zájem o klienta. Navíc jsou tu všechna oddělení otevřená, můžeš chodit ven… To se mi moc líbí. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.