Císař - dá se koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
22.1.12 15:36

Tak z Pardubic mám osobní zkušenost :cert: :cert: :cert: 38hodin mě nechali, chtěli mě nechat ještě 20hodin, kdyby málem nebylo po nás :cert: To je fakt bezva přístup… Za těch 38hodin jsem se neotevřela ani o milimetr, litry oxytocinu, ruční otevírání a epidurál :poblion: A to po mě chtěli abych ještě vydržela 20hodin? S nulovým otevřením po takové době? 8o 8o :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.1.12 15:42
Carolline1 píše:
Je pěkná blbost chtít primárně rodit sekcí. Jako PA ti to fakt nedoporučuju. Je fajn zkusit rodit normálně a být domluvená že pokud něco..nebudou nad sekcí váhat. Ale neznamená že když poprvé to bylo složité, že to tak musí být i ted. Každý porod je jiný. Rozhodně to zkus rodit sama :palec: Ale jak už jsem psala sděl dr svoji obavu a ať se při kopmlikacích nebráněj císaři a neodkládaj ho zbytečně dlouho, oni to pochopí.
Taky holky nezapomeňte že si nemocnice nechctějí kazit statistiky a zrovna vysoký pošet sekcí je pro ně dost nežádoucí a taky se často vyhlašuje stop stav na sekce, že se ten měsíc dělaj opravdu jen když hoří…to vím ze své osobní praxe (zrovna v Pardubkách se např. tohle děje)

no po zkušenostech s minulým porodem mi to jako taková blbost vubec nepřijde :nevim: je sice moc pěkné od nemocnic že si nechtějí kazit dobrou pověst ale mi se kvuli tomu zrovna nechce zas někde x hodin ležet v bolestech nikdo si mně ani nevšim a až když je za minutu 12 někdo něco narychlo začal zachraňovat císařem :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.1.12 15:52

No jistě, hlavně ať sedí statistiky, že!!! :cert: :cert: :cert:
U mýho porodu byl tým amatérů, který nevěděli kudy kam, protože zřejmě nepočítaly s alternativou, že to nemusí jít hladce. Rodit o víkendu není taky žádná výhra, ve 14 hod. prostě oznámí, že bolesti-nebolesti, rodit se přeci na noc nebude :pocitac: Jen náhodě a Bohu děkuji že tu dnes s malou jsme! Proto nechci ten příští porod spontánně ani zkoušet, vždyť co, když to nepůjde, hurá na sál!Nejhorší je, že člověk si ve finále nemůže ani stěžovat, protože propouštěcí zpráva obsahuje jednu lež za druhou!!
Měla by se nechat volba na rodičce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.1.12 16:04
burgundy píše:
U mýho porodu byl tým amatérů, který nevěděli kudy kam, protože zřejmě nepočítaly s alternativou, že to nemusí jít hladce. Rodit o víkendu není taky žádná výhra, ve 14 hod. prostě oznámí, že bolesti-nebolesti, rodit se přeci na noc nebude :pocitac: Jen náhodě a Bohu děkuji že tu dnes s malou jsme! Proto nechci ten příští porod spontánně ani zkoušet, vždyť co, když to nepůjde, hurá na sál!Nejhorší je, že člověk si ve finále nemůže ani stěžovat, protože propouštěcí zpráva obsahuje jednu lež za druhou!!

naprostý souhlas :pankac: já jsem si zas dovolila rodit o prodlouženém víkendu den před státním svátkem a přišlo mi že se tým skládal z uklizeček a pomocného personálu který v nemocnici náhodou zustal :cert: :cert: Když už manžel vyjel proč neudělají toho císaře a na co čekají tak se mu dostalo odpovědi že momentálně není přítomen nikdo kdo by ho udělal :cert: tak ať se pak nikdo nediví že se mi do toho podruhé pravda moc nechce ať už mi přirozený porod doporučuje třeba svatý petr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.1.12 16:05
mikky píše:
burgundy píše:
naprostý souhlas :pankac: já jsem si zas dovolila rodit o prodlouženém víkendu den před státním svátkem a přišlo mi že se tým skládal z uklizeček a pomocného personálu který v nemocnici náhodou zustal :cert: :cert: Když už manžel vyjel proč neudělají toho císaře a na co čekají tak se mu dostalo odpovědi že momentálně není přítomen nikdo kdo by ho udělal :cert: tak ať se pak nikdo nediví že se mi do toho podruhé pravda moc nechce ať už mi přirozený porod doporučuje třeba svatý petr :zed:

jo a teď mám termín pro změnu zas na velikonoční neděli to už budu v nemocnici asi sama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.1.12 16:13

týýýjo, a nepřemýšlela jsi o porodu doma :lol: Já naivně, plná důvery a nadšení držela v té porodnici hubu a krok, teď bych si za to nafackovala. Příště mne nezlomí fakt ani ten svatý Petr :jazyk:
Jinak, psala jsem anonymně recenzi na danou porodnici, a admin mi psal za dva týdny, že to smazal, prý se ozvali z porodnice :x Prý je to negativní recenze a k tomu anonymní..Jako no comment :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.1.12 16:16
burgundy píše:
týýýjo, a nepřemýšlela jsi o porodu doma :lol: Já naivně, plná důvery a nadšení držela v té porodnici hubu a krok, teď bych si za to nafackovala. Příště mne nezlomí fakt ani ten svatý Petr :jazyk:
Jinak, psala jsem anonymně recenzi na danou porodnici, a admin mi psal za dva týdny, že to smazal, prý se ozvali z porodnice :x Prý je to negativní recenze a k tomu anonymní..Jako no comment :roll:

no já jsem tu hubu a krok držela taky teď už fakt nebudu jednou mi to stačilo :pocitac: no jo pozitivní recenze to jo to by jim ani nevadil anonym ale nedej bože když je něco negativního :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
22.1.12 17:00
burgundy píše:
Jinak, psala jsem anonymně recenzi na danou porodnici, a admin mi psal za dva týdny, že to smazal, prý se ozvali z porodnice :x Prý je to negativní recenze a k tomu anonymní..Jako no comment :roll:

Tak to tam dej znova pod svým nickem, stejně vědí v porodnici prd, kdo to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
22.1.12 18:06

taky bych tu recenzi tam dala, ať ostatní holky ví…já se třeba dle těch recenzí rozhodovala. a oni prd ví,kdo jsi a navíc máš právo zveřejnit svůj názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
22.1.12 18:08

jo a já jsem si od PA vyslechla ódy na přirozený porod i od mudr. a své švagrové mudr. a nakonec jsem zjistila, že všechny rodily císařem. tak to mě fakt dostalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.1.12 18:12
burgundy píše:
:idea:
Jako tady na emiminu se to stalo jo? Jestli fakt ano, tak to je skandál ovšem :think: a jestli jinde, je to hnus též, ale tady bych to teda pěkně rozmázla :think: :think: :think: taky jsem si tady četla hodnocení porodnic, hlavně ta negativní. Kde jsi to vlastně rodila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
22.1.12 18:21

Holky, možná jste to špatně pochopily, já to odsuzuju, to co se dělá v těch Pardubkách, je to tam hnus. Na statistiky narazíte uplně všude. Já na ně bohužel narazila taky, císaře se netýkaly, ale daleko něčeho horšího, no to je jedno :(
A proč je pitomost aby to rozhodovaly ženský, laici?? Třeba proto že si neuvědomují co císař obnáší a jaká má rizika…není to jen vyndat dítě a pohodička…Já rodila taky normálně, v mé situaci už to bylo bohužel jedno.
Pokud dítě už chtít nebudete, ok, ale nechápu ženský co mají první a chtějí císaře…je to veliký hendikep do dalšího těhotenství!! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
22.1.12 18:23

Monny No to mě nepřekvapuje, buhužel. Radši bych porodila někde v křoví než tam :roll: Hlavně že jste to zvládli a jste v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.1.12 18:26
Carolline1 píše:
Holky, možná jste to špatně pochopily, já to odsuzuju, to co se dělá v těch Pardubkách, je to tam hnus. Na statistiky narazíte uplně všude. Já na ně bohužel narazila taky, císaře se netýkaly, ale daleko něčeho horšího, no to je jedno :(
A proč je pitomost aby to rozhodovaly ženský, laici?? Třeba proto že si neuvědomují co císař obnáší a jaká má rizika…není to jen vyndat dítě a pohodička…Já rodila taky normálně, v mé situaci už to bylo bohužel jedno.
Pokud dítě už chtít nebudete, ok, ale nechápu ženský co mají první a chtějí císaře…je to veliký hendikep do dalšího těhotenství!! :!

No to taky souhlasím…s tím nendikepem…Rodila jsem první císařem a pokud i druhé bude muset být SC,tak se s eventuelním třetím můžu pravděpodobně rozloučit… Vím,že se může ještě třetí SC,ale asi bych do toho dobrovolně nešla… Mám hodně dobrou kamarádku co už dělá x let PA,manžel je gynekolog…takže se taky občas bavíme…Ono je to fakt hodně o tom na koho narazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.12 18:59
Carolline1 píše:
Monny No to mě nepřekvapuje, buhužel. Radši bych porodila někde v křoví než tam :roll: Hlavně že jste to zvládli a jste v pořádku :hug:

Děkuju :hug:

Jinak já jsem zde na emiminu psala na danou porodnici negativní hodnocení pod svým nickem a nikdo nic neříkal :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí