Císař - dá se koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.5.13 18:07

Holky jsem tu nová - máte někdo zkušenosti s císařem na přání v Podolí? Klidně i do soukromé zprávy, nevím na koho se obrátit, dík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.5.13 18:14

Urcite to jde, to by vsechny ty hvezdicky neridily cisarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.5.13 18:15

Nerodily:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom
13.5.13 18:20

@sheila86

a neni skoda cisar?
prirozeny porod je to nejhezci, neskutecny zazitek
samozrejme pokud nejsou problemy

• Citovat
  • Upravit
346
13.5.13 18:22

No asi to jde, ale myslím, že pokud nejsi celebrita nebo tam nemáš známého doktora tak se nechytáš. I když já upřímně nechápu, proč chce někdo rodit císařem, když nemusí. První dítě jsem rodila přirozenou cestou, druhé akutním císařem. a pokud bych si teď mohla vybrat, už bych císařem nikdy nerodila. Sice mě nebolel samotný porod, ale teda pak to není zrovna žádný med…to na bolesti po přirozeném porodu zapomeneš do druhého dne :) A i tělo se mi po přirozeném porodu dalo dohromady mnohem dřív. Ale tak to je třeba jen má zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.5.13 18:25
@Kamča.dalmatinka píše:
Všem moc děkuji.Byla jsem na dovolené tak reaguji až ted.

Jak sem řekla kdybych nezažila co sem zažila a o mě vubec nešlo spíš o toho malého jak ho rvali co si chudinka musel zažít i po tom + to cvičení tak by mě císař ani nenapadl .

Samozřejmě že pokud mi ho neudělaj jiná cesta nebude.

Jinou porodnici než FN s mojí diagnozou navštívit nemohu a rozhodla sem se že žádné uplatky dávat nebudu :cert: .Myslím si že už jen s principu bych na císař měla mít nárok a tak se pokusim to vyřídit formální cestou(o peníze nejde jen o princip).

Bohužel se obávám že budu mít i další kleště :lol: proto že u nás v rodině jsou kleště běžný porod :lol: .No uvidíme.Raději bych porodila tedy doma než kleštěma :lol: .

Zatim ještě strach nemám,je to přece jen daleko,ale možná mě popadne panika že jim budu vyhrožovat v porodnici jestli ho nevyndaj že si to udělám sama :lol: -to kdyby jste to viděli v tv at víte že sem to já :mrgreen:

U mě je bohužel problém že porod probíhá vícenež dobře než dítě sestoupí do poslední zatáčky :lol: takže i s matym sem měla vše v pohodě sestoupil a pak už cs nebyl možný tak se bojim aby zas někdo nečekal a pak mi neřekl -nohužel ted už nemužeme nic udělat dítě se vám dusí ale cs není možný.To je asi ta nejhorší věta co sem kdy slyšela..

Trochu OT, ale tak mě napadlo- jak vlastně dopadl ten druhý porod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.13 18:30

Mám pro to své důvody ;) jeden z nich je, že mám na průkazce podle všeho ze 4 rozměrů pánve 3 menší, než se udává jako ideální - a nechci se až někdy do 37.týdne nervovat jestli ano a nebo ne, gynda se mi k tomu nevyjadřuje, začínám teď 3.trimestr a ráda bych v tom měla na 100% jasno - i za cenu „poplatku bokem.“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
13.5.13 18:30

@sheila86 - zkusenost nemam, ale myslim, ze je mozne za penize domluvit i cisare. Az tam pujdes na kontrolu, tak se zeptej.Ale cisar neni to nejlepsi jak pro matku tak pro mimi, ale to asi uz vis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.5.13 18:59

Já myslím, že císař je dobrá věc, pokud je indikovaný lékařem, pokud ne, tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.5.13 19:02

Pro cisare uz existuje i psychicka indikace. Mas strach z porodu, odmitnes tlacit, hodne rvi a oni ti ho udelaji.

• Citovat
  • Upravit
5199
13.5.13 19:04

@sheila86
Jestli chceš císaře, jde to i bez úplatků. Hlavně se vykašli na kecy typu „A proč nechceš rodit přirozeně?“ nebo „Proč do sebe nechat řezat když nemusíš?“ Mně se vyplatilo bejt upřímná.

Napsala jsem o tom deníček.
https://www.emimino.cz/…-volba-9904/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
13.5.13 19:05

@sheila86 Asi tak. Když půjdeš na císaře. Určitě bude pro miminko bezpečný ale tebe může ptkat nesčetně 1001 komplikací s tím spojených. Kamarádce se nezahojila jizva po císaři ani rok od porodu. A tak bych mohla pokračovat do nekonečna. Jen zvaž pro a proti a jen to že si musíš počkat na verdikt to je jako by si chtěla vyvolat porod k určitému dnu protože se ti už nechce čekat, nebo že se ti líbí zrovna to dané datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.13 19:06
@berry4 píše:
Trochu OT, ale tak mě napadlo- jak vlastně dopadl ten druhý porod? :think:

nakonec šel císařem. Zaplatpánbuh, měl dvakrát šnuru kolem krku že už ho měl namodralej :?.Asi to bylo nějaký boží znamení. Císař malej zvládl skvěle(trošku ho teda řízli do hlavičky) a já šla z jipky druhej den po svejch a ani sem o císaři nevěděla :palec:.
Strašně sem se bála a na sále mě popadla trochu panika s tim že se mi blbě dýchá říkám já nemužu dýchat, na to mi dr řekl musíte dýchat jinak se udusíte :mrgreen: tak tim mě tak svlažil že sem nemohla ani předvédst scénku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.13 19:12

A k cs sem nakonec měla doporučení. V nemocnici se natrefila na primáře a další dva dr co u toho byli když nnevěděli co s náma, takže hned řekli -já vás rodit nebudu :mrgreen: takže to bylo jasné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.5.13 19:22

@Kamča.dalmatinka :D tak všechno dobře. Já si tě pamatuji, že jsi porodila, ale až tady se člověk mimochodem dostává k jádru pudla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí