Císař - dá se koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
13.5.13 20:07

Bohužel zatím císař na přání ne - pokud nejsí célebrita. Už aby to umožnili, ne každý je natěšený na ten „nejkrásnější zážitek“.

Zkus se v porodnici domluvit, zapojit do toho svého gynekologa, případně si to rovnou vyřiď u psychiatra ;).

• Citovat
  • Upravit
48576
13.5.13 20:20
@Poison Ivy píše:
Bohužel zatím císař na přání ne - pokud nejsí célebrita. Už aby to umožnili, ne každý je natěšený na ten „nejkrásnější zážitek“.Zkus se v porodnici domluvit, zapojit do toho svého gynekologa, případně si to rovnou vyřiď u psychiatra ;).

ivy už je to rok stará diskuze :lol:.Jinak na přání to teda klaplo, ale nevim jestli by stejně to fungovalo i kdybych měla před tím porod v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
13.5.13 20:26
@Kamča.dalmatinka píše:
ivy už je to rok stará diskuze :lol:.Jinak na přání to teda klaplo, ale nevim jestli by stejně to fungovalo i kdybych měla před tím porod v klidu :mrgreen:

Nikdy není pozdě se vyjádřit :lol:… kruci, mě se nikdona přání neptal, bordel toto, že ty budeš célebrita (nevymlouvej se ne předchozí porod) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
13.5.13 20:28
@Poison Ivy píše:
Nikdy není pozdě se vyjádřit :lol:… kruci, mě se nikdona přání neptal, bordel toto, že ty budeš célebrita (nevymlouvej se ne předchozí porod) :mrgreen:

je to možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peta 12345
14.5.13 19:56
@sheila86 píše:
Mám pro to své důvody ;) jeden z nich je, že mám na průkazce podle všeho ze 4 rozměrů pánve 3 menší, než se udává jako ideální - a nechci se až někdy do 37.týdne nervovat jestli ano a nebo ne, gynda se mi k tomu nevyjadřuje, začínám teď 3.trimestr a ráda bych v tom měla na 100% jasno - i za cenu „poplatku bokem.“ ;)

tak to by mělo být zadarmo, když máš malou pánev. Asi bych se došla domluvit do porodnice, ono když je člověk oprsklý ledasčeho se domůže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100