Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Poison Ivy píše:
Bohužel zatím císař na přání ne - pokud nejsí célebrita. Už aby to umožnili, ne každý je natěšený na ten „nejkrásnější zážitek“.Zkus se v porodnici domluvit, zapojit do toho svého gynekologa, případně si to rovnou vyřiď u psychiatra.
ivy už je to rok stará diskuze
.Jinak na přání to teda klaplo, ale nevim jestli by stejně to fungovalo i kdybych měla před tím porod v klidu ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
ivy už je to rok stará diskuze.Jinak na přání to teda klaplo, ale nevim jestli by stejně to fungovalo i kdybych měla před tím porod v klidu
Nikdy není pozdě se vyjádřit
… kruci, mě se nikdona přání neptal, bordel toto, že ty budeš célebrita (nevymlouvej se ne předchozí porod) ![]()
@Poison Ivy píše:
Nikdy není pozdě se vyjádřit… kruci, mě se nikdona přání neptal, bordel toto, že ty budeš célebrita (nevymlouvej se ne předchozí porod)
je to možný ![]()
@sheila86 píše:
Mám pro to své důvodyjeden z nich je, že mám na průkazce podle všeho ze 4 rozměrů pánve 3 menší, než se udává jako ideální - a nechci se až někdy do 37.týdne nervovat jestli ano a nebo ne, gynda se mi k tomu nevyjadřuje, začínám teď 3.trimestr a ráda bych v tom měla na 100% jasno - i za cenu „poplatku bokem.“
tak to by mělo být zadarmo, když máš malou pánev. Asi bych se došla domluvit do porodnice, ono když je člověk oprsklý ledasčeho se domůže.
Bohužel zatím císař na přání ne - pokud nejsí célebrita. Už aby to umožnili, ne každý je natěšený na ten „nejkrásnější zážitek“.
Zkus se v porodnici domluvit, zapojit do toho svého gynekologa, případně si to rovnou vyřiď u psychiatra
.