Císařský řez - celkovou narkózu nebo spinal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
877
22.8.15 16:28

V Náchodě čekal otec na chodbě a pak šel s miminkem na koupání a měření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.15 17:50

@Cipisek94 Řez jsem nevnímala, jen tahání, kdyz vydávali mimo ven. U dcery jsem vůbec netušila, ze dr. už začal s operací. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.8.15 18:21

Porod cisarak u Apolinare

Ma nekdo zkusenost cisarem u Apolinare jaky tam je personal jestli ano prosim za vice info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.15 19:54

@Cipisek94 Ja byla spokojená a to hned 2×
Co chceš přesně vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 22:31

@Markéta80 Mohu vědět, kolik jste měla císařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.8.15 23:24

@Markétakytka já tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 23:38

@Markéta80 A mohu ještě vědět důvody - prvního, druhého a třetího? A jak na třetí císař reagovali doktoři? Často čtu, že 3 císaře ještě uělají, ale přece… rizika třetího těhotenství. Já a kamarádka zvažujeme třetí dítě, ale je to složité. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
25.8.15 00:47

@Markétakytka 1. rizikové těhu po léčbě neplodnosti pak cukrovka, no 33tt se malej otočil do příčné polohy a bylo to jasné ;).2. opět rizikové s cukrovkou, v 36tt náhodná návštěva nemocnice tak že natočí monitor a z monitoru okamžitě na sál- uzel na pupečníku a velká váha dítěte. Po víc jak roc po porodu jsem byla u doktora že by jsme tak za rok chtěli ještě jedno miminko, doktor rovnou řekl že neni zastáncem více jak 2 sekcích ale že mě pošle ještě na podrobný utz kvůli jizvám na děloze, tam že vše ok a první jizva neni ani poznat ale víc než 3 sekce raději ne. Těhu nakonec vyšlo dřív než jsme chtěli a rizikové bylo moc :?, krvácení v 8tt, obří hematom a nakonec jsme ležela do 24tt, měla jsme velký rozestup břišních svalů tak jsme trpěla dost, už bylo jasné že bude sekce, no nakonec by byla i tak, malá se narodila akutní sekcí v 34tt :lol: ale jizvy byly ok. Záleží jak se po sekcích hojily jizvy ;) Riziko tam je ale to je i po jedné sekci, problémy s jizvama jsem neměla a nějak zvlášt to ani nekontrolovali. Otěhotněla jsem 19m po druhé sekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
12.1.18 12:34
@Cipisek94 píše:
Ahojte vsichni :), vidim ze mate zkusenosti s cisarskym rezem. Mam ho mit taky protoze miminko mam KP jen bych se chtela zeptat u spinalu vim necitili ste pri porodu zadnou bolest ale zajima me jestli jste na sale vnimali to ze vam rozrezavali brisko s toho mam strach ze to budu vnimat. Predem diky

Za me bolel napich napichovalo se 6 krat..potom boledt kdyz malou tahaly ostra bolest u kycle a pak mi klesl ze spinalu tlak a zkolabovala jsem…pocitej ze se se zady nehnes ja se nehla mesic..bolest strasna, plus bolest hlavy nevim kdo tu psal jsk je to uzadny a hlava nebo li…kecy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí