Císařský řez na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1783
28.6.12 07:52

@Marťule2005
Já měla maličkou po CS spinálem hned, teda spíš muž, ale viděla jsem ji, pak na JIP už já a u prsa, pak šest hodin spinkala a opravdu spinkala, protože jsem několikrát mluvila s novorozeneckou sestrou a ona říkala, že spí a jakmile se probudí, že mi ji donesou a také to tak bylo!!! Nechala jsem si ji víc jak hodinu a pak jsem ji dala k sestřičkám a měla ji v 6 ráno, i když je pravda, že poplakávala, ale proto, že se při porodu napila mé krve a bolelo ji bříško, blinkala. V 8 ránoo mně přestěhovali na pokoj a já už ji z ruky nedala!
Je pravda, že nechápu, jak se může žena rozhodnout dobrovoleně pro CS, já bych do toho nešla dobrovolně ani omylem. Mám tři porody přirozeně (synek byl 4 kg) a přesto bych nešla. Mám srovnání, protože ten pěti týdenní uzlík mi leží v klíně a prostě NE. Je to operace jak hrom s velkými riziky a popravdě, mně se otevřel řez po CS týden po zákroku a byl to mazec…pod tím povoleným břichem dělat dvakrát denně nové leukostehy, čistit a měnit sterilní postářky, stále být někde na prádle od krve… bolest ani nemluvím a to nejsem fňukna, to sakra něco vydržím… ale… dobrovolně NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
28.6.12 07:55
@Loki01 píše:
@Marťule2005 No a predstav si, ze ja jsem i po akutnim CS mela maleho hned u sebe. V zahranici to jde. A u nas snad uz brzo taky. „Statistika deti brecicich na JIP“ :lol:
A co ted, no?

Je super, žes malého měla hned u sebe. Já o malé nevěděla, dokud mi ji nepřinesli na 5 minut na „koukačku“. A jak ses o něj starala s rozpáraným břichem? Nebos měla u sebe pořád sestřičku? Smekám před tebou, žes zvládla péči o něj (i kdyby to bylo jen chování) i s těma bolestma :kytka: První den jsem nesměla vstávat, i když jsem se chtěla jet za malou podívat. A druhý den jsem se od rána snažila co to šlo, nachodila jsem po JIPce snad kilometr, abych byla co nejvíc „pohyblivá“ a mohla mít malou co nejdříve u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
28.6.12 08:04

@Mivév Mělas super, že mimčo bylo u tebe. U nás bohužel bylo moc akutních CS, takže sestřičky na novorozencích nestíhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
28.6.12 10:43
@Marťule2005 píše:
Je super, žes malého měla hned u sebe. Já o malé nevěděla, dokud mi ji nepřinesli na 5 minut na „koukačku“. A jak ses o něj starala s rozpáraným břichem? Nebos měla u sebe pořád sestřičku? Smekám před tebou, žes zvládla péči o něj (i kdyby to bylo jen chování) i s těma bolestma :kytka: První den jsem nesměla vstávat, i když jsem se chtěla jet za malou podívat. A druhý den jsem se od rána snažila co to šlo, nachodila jsem po JIPce snad kilometr, abych byla co nejvíc „pohyblivá“ a mohla mít malou co nejdříve u sebe.

Porad ne, ale kdyz jsem ho chtela vytahnout na kojeni tak jsem zazvonila sestra prisla a vytahla. Taky u nas nejsi na JIP, ale na normalnim pokoji, kde jsou navstevy od 9 do 20, takze byl s nami porad tatinek, takze pres den pomahal on.

Zkus jinou porodnici priste kdybys zase dopadla na CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.6.12 18:39

Se seštupovaným rozkrokem na cucky se taky špatně stará o mimino. Śouráte se krok sun krok, kdo ví, o čem je řeč, tak pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
28.6.12 19:09

@Burj Chalifa JJ, i to mám za sebou, při čtyřech dětech se jen tak něčemu nevyhneš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.7.12 20:55

Tak jsem po císaři. Měla jsem teda svého gynekologa který mě operoval. Třetí den už jsem běhala. Naprosto užasný. Ted jsem týden po sekci a nevim že jsem byla na operaci. Jizva je tenoučká a krásně se hojí. Já jsem štastná že jsem nemusela rodit normálně to mě šili až ke konečníku a dva měsíce jsem si nesedla bez bolesti natož třeba sex atd. Byl to krásnej zážitek malou mi dali hned na prsa a když se přisála tak mě to tak dojalo že jsem bulela. Celou dobu na sále jsem se jen smála jak mě všichni rozesmívali. Takhle bych rodila pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.7.12 20:56

Jo byl to můj druhý císařský řez a poslední. Čtvrté dítě nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.13 22:56

Načítání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.13 07:26

císařský řez na přání ano či ne?

Dobrý den, zasílám anonymní dotazník ohledně císařského řezu na přání, prosím o vyplnění děkuji:)Jestliže se vám nedaří zobrazit nebo odeslat tento formulář, Jestliže se vám nedaří zobrazit nebo odeslat tento formulář, můžete ho vyplnit v režimu online. https://docs.google.com/…YPE/viewform?… se vám nedaří zobrazit nebo odeslat tento formulář, můžete ho vyplnit v režimu online. https://docs.google.com/…YPE/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí