Císařský řez od pupku dolů

Anonymní
27.5.20 12:59

Císařský řez od pupku dolů

Holky, nemáte někdo zkušenost s řezem od pupku směrem dolů? Jsem dost obézní, podle toho co jsem se dočetla na internetu mi nejspíše tento řez budou dělat. Asi to bude pro jizvu lepší než se dusit pod previsem špeku a já se stejně vystavuju jen pred manzelem. Jen me to mrzi, chtela jsem hubnout, uz pred otehotnenim jsem zhubla a pri tehotenstvi taky. Ale co se da dělat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1884
27.5.20 13:04

Dost obezni je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.20 13:06
@1mila2 píše:
Dost obezni je kolik?

135kg :,(

• Citovat
  • Upravit
1884
27.5.20 13:12

Ja měla pri poslednim porodu 167cm a 110kg a nikdo nic nerikal. Udelali mi rez klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.5.20 13:23

Pokud vím, tak jiný než „bikiny“ řez se dnes snad ani nedělá…Je z mnoha důvodů výhodnější a méně zátěžový, jde ve směru přirozeného špeku a směr jizvy snáz snese další těhotenství, ev. i vag. porod.
Proč by ti měli dělat ten svislý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.20 13:35

Nic o tom nevím. Vážila jsem asi jako ty a dělali mi normálně bikini řez. S hojením jsem neměla žádný problém. Teda problém jsem měla, ale to nebylo špekem. V jaké porodnici máš rodit a proč myslíš, že by tě měli říznout svisle? A proč bys neměla rodit přirozeně, bez řezu?

• Citovat
  • Upravit
3023
27.5.20 14:01

Stejne bys po hubnuti mela vytáhnou kuzi, takze bez nejakyho uriznuti placacky se to neobejde = kdyz uz pujdes na plastiku, tak par tisic navic za laser, co odstraní jizvu uz se vsakne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
27.5.20 14:06
@Anonymní píše:
135kg :,(

to je dost, ale uvidíš co sami doktoři. Tahle jizva od pupku dolů se dost blbě hojí :?. Takže pokud to fakt není nutné tak takhle neřežou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
27.5.20 17:31

Mam jizvu jeste delsi, ale nebyl to normalni cs, ale dost zasadni komplikace. Hojilo s to tak nejak normalne. Respektive ta první cela dlouha jizva pres cele bricho dobre, protoze jsem dlouho byla v nemocnici bez pohybu.
Druhy cs od pupku dolu se hur hojil na konci u lemu kalhot/kalhotek.
Jizvu mam videt, nejak nebyla prilis morálka na masirovani. odhalování me netrapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
28.5.20 08:28

Můžu se zeptat kolik ti je let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.20 22:58

V den porodu jsem měla 155kg a mám klasický bikini řez, takže klid. V jednom místě se mi akorát trochu zapařovala, stačilo zasypat dětským pudrem, jinak bez problémů. Držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2436
30.5.20 23:21

Měla jsem 3× CS, kvůli předchozí operaci od pupíku dolů. Hojila jsem se normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí