Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Luucanam123 ahoj,tak jak to dopadlo?Doufam,ze vsechno v poradku a uz si uzivas miminka doma.Mrzi me,ze ti nikdo neodpovedel,planovany cisar me v Pribrami sice ceka az na jare,ale uz se snazim sehnat nejake informace.Tak kdybys nasla nekdy chvilku a popsala mi to..Dekuju a at jste hlavne oba/obe zdravi!
Ahoj, no mala si to nakonec rozmyslela a misto toho mi zacali vyvolavat. Takze ti o tom bohuzel nemuzu nic rict. A ano, uz si malou uzivame doma. At ti to dobre dopadne.
@Anajka82 Ahoj co by te zajímalo ohledně sisarskeho rezu?Absolvovala sem ho asi před necelými třemi měsíci.
@Eliska2018 Ahoj, zajímalo by mě, jak to v Příbrami probíhalo, co je nutné vzít si s sebou, jestli přikládají miminko těsně po porodu a na jakou dobu, jestli jsi se rozkojila a personál je kojení nakloněný a nepřikrmuje..a tak
Kdyby se ti chtělo to popsat, bylo by to moc fajn, díky!
@Anajka82 Ahoj primo v Příbrami sem nebyla převážely me do prahy..rodila sem ve 35+1.Potřebujes normálně věci jako do porodnice..nevím jak to mas naplánovány jestli v celkový narkoze nebo jen tu do páteře.. Já sem byla při vědomí a malou mi ukázaly a pak ji odnesly do inkubatoru.Chodila sem na odsavacku na nastartování laktace a rozkojila se asi po čtyřech dnech, takže se tomu umělými asi nevyhnes,ale každá ženská to ma jinak.