Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@soanpe jj, pan mi to taky cistil karcherem… Vsechno je jak nove.
@74paja píše:
@soanpe jj, pan mi to taky cistil karcherem… Vsechno je jak nove.
Na kolik to tak výjde? Už jsem taky vyházela nehorázný prachy za čističe a všechno k prdu a člověk by na tom nechal ruce
Musím kvůli tomu stěhovat nábytek, nebo to vezme třeba jenom kolem? Pod skříněma je koberec jak novej, tak mi to příjde zbytečný ![]()
@rozmary Sedacka {3,2,1} me vysla na 600 Kc, koberec cca 1,5mx2m na 50 Kc.
Tak to je luxusní cena teda
zkusím popátrat jestli to někdo v okolí nedělá ![]()
@rozmary Na velky koberec bych stehovala nabytek jen castecne. Skrine normalne nech na miste, odstehuj si napr. konferenci stolek, sedacku a podobne veci, co se odtahnout daji… jen ty mensi kusy.
Nemáte někdo doma tento koberec? Ten náš už by potřeboval vyčistit, malé na něj občas něco ukápne. Chtěla bych ho vyčisit vysavačem pro mokré i suché vysávání, ale v návodu co k němu byl, píšou, že by se měl přenechat k vyčištění profesionální chemické čistírně, tak se bojím, abych ho tím nějak nezničila. Jak tyto koberce čistíte vy?
@Monika24 :máme podobný a čistím normálně vanishem. Ale dávám 1× ročně do čistírny koberců a teď už se vážně těším, jak ho vydrbou profesionálové ![]()
Ahoj, doporučila bych použití nějakého šetrného saponátu, záleží, jaký máte typ koberce. Jedinkrát jsem chtěla svépomocí vyčistit koberce u nás v bytě, nechala jsem na tom svoje ruce i záda, milion ztracenýho času. Je fakt, že se barva o trochu oživila, ale upřímně - ten prach, roztoči atd se v tom drží furt, protože se to dělá ručně a není v tom žádné odsávání. Jednou jsem na to viděla nějaké video, nic promo, ale takovýto, jak začnete dělat něco jinak. No nechala jsem si pozvat k nám úklidovou firmu, která se tím zabývá *** a nemůžu si je vynachválit.
Edit adminem: smazán odkaz