Čištění koberců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
25.3.13 11:25

@soanpe jj, pan mi to taky cistil karcherem… Vsechno je jak nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.3.13 11:32
@74paja píše:
@soanpe jj, pan mi to taky cistil karcherem… Vsechno je jak nove.

Na kolik to tak výjde? Už jsem taky vyházela nehorázný prachy za čističe a všechno k prdu a člověk by na tom nechal ruce :zed: Musím kvůli tomu stěhovat nábytek, nebo to vezme třeba jenom kolem? Pod skříněma je koberec jak novej, tak mi to příjde zbytečný :think:

• Citovat
  • Upravit
4476
25.3.13 11:37

@rozmary Sedacka {3,2,1} me vysla na 600 Kc, koberec cca 1,5mx2m na 50 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.3.13 11:39

Tak to je luxusní cena teda :palec: zkusím popátrat jestli to někdo v okolí nedělá ;)

• Citovat
  • Upravit
4476
25.3.13 11:43

@rozmary Na velky koberec bych stehovala nabytek jen castecne. Skrine normalne nech na miste, odstehuj si napr. konferenci stolek, sedacku a podobne veci, co se odtahnout daji… jen ty mensi kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.3.13 12:05
@74paja píše:
@rozmary Na velky koberec bych stehovala nabytek jen castecne. Skrine normalne nech na miste, odstehuj si napr. konferenci stolek, sedacku a podobne veci, co se odtahnout daji… jen ty mensi kusy.

Táááák, jo tak jsem si to představovala :pankac:

• Citovat
  • Upravit
746
27.8.13 18:37

Čištění - dětský koberec Funny Animals

Nemáte někdo doma tento koberec? Ten náš už by potřeboval vyčistit, malé na něj občas něco ukápne. Chtěla bych ho vyčisit vysavačem pro mokré i suché vysávání, ale v návodu co k němu byl, píšou, že by se měl přenechat k vyčištění profesionální chemické čistírně, tak se bojím, abych ho tím nějak nezničila. Jak tyto koberce čistíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
27.8.13 19:21

@Monika24 :máme podobný a čistím normálně vanishem. Ale dávám 1× ročně do čistírny koberců a teď už se vážně těším, jak ho vydrbou profesionálové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.12.21 09:49

Čištění

Ahoj, doporučila bych použití nějakého šetrného saponátu, záleží, jaký máte typ koberce. Jedinkrát jsem chtěla svépomocí vyčistit koberce u nás v bytě, nechala jsem na tom svoje ruce i záda, milion ztracenýho času. Je fakt, že se barva o trochu oživila, ale upřímně - ten prach, roztoči atd se v tom drží furt, protože se to dělá ručně a není v tom žádné odsávání. Jednou jsem na to viděla nějaké video, nic promo, ale takovýto, jak začnete dělat něco jinak. No nechala jsem si pozvat k nám úklidovou firmu, která se tím zabývá *** a nemůžu si je vynachválit.

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný