Čištění zubů před nebo po snídani?

3.7.12 20:41

čištění zubů před nebo po snídani?

HOlky, s chlapem se furt dohadujem kdy je to lepší? Asi nejlepší by bylo si je čístit před i po snídani, ale to asi nějak nedám. CO je podle vás lepší? když před snídaní tak už pak většinou nemám hlad ;) ale hlavně si je tou snídaní stejně zašpiním znovu a když po tak zase s tou snídaní sním údajné bakterie z večera a z noci? tak fakt nevím co je lepší? ¨
jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23864
3.7.12 20:44

Já teda rozhodně po snídani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
3.7.12 20:44

Já sem slyšela, že by se zuby neměli čistit ihned po jídle, protože neodstraníš z pusy všechno jídlo a to se pak pustí do zubů z kterých si setřela ochranný povlak. Takže za mě čistit před snídaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
3.7.12 20:47

Já čistím po snídani, pak by mi jídlo nechutnalo. Manžel před :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
3.7.12 20:49

Čistím před snídaní, ale já snídám až tak půl hodky po čištění zubů. A pak si je vyčistím znova asi hodinu po snídani, když jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.7.12 20:52

Bavila jsem se s kamarádem zubařem na toto téma a ten říkal před i po :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.7.12 20:52

Podle mě rozhodně před snídaní. Když budeš ubytovaná na hotelu a půjdeš na snídani, tak taky předpokládám už s vyčištěnýma zubama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.7.12 20:54

Já sobě aj malý čistím jedině po snídani. Kdysi náš otec nás nutil čistit před a to jídlo má divnou pachut… :poblion:

Příspěvek upraven 03.07.12 v 20:56

• Citovat
  • Upravit
47759
3.7.12 20:55

Za mě po snídani, když něco zobnu po vyčištění zubů, tak mi to jídlo nechutná, má jinou chuť :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
3.7.12 20:56

Za mě taky po vyčištění, za prvý by mi jídlo nechutnalo a za druhý by mi to přišlo zbytečný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.7.12 20:57

Kartáčkem a pastou před snídaní, páč mívám poprobuzení v puse jak v polepšovně i přesto, že si čistím zuby i před spaním - prostě by mi ta snídaně nechutnala. A po snídani (většinou před pdchodem do práce, cca do hodiny o jídle) si vypláchnu držtičku ústní vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Nesnídej a máš to vyřešený :mrgreen:
Já čistím, když odcházím z domova, snídám většinou až cca za hodinu, takže toto nemusím řešit. Pokud bych snídala, čistila bych si je až po snídani. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505

Před snídaní, bez čištění bych nic nesděla ani nevypila a jen by mi z toho bylo blbě. Od mala nejdřív čištění zubů, pak snídaně… Když mám pochybnosti, klidně si znovu vyčistím zuby, ale bez čištění bych mezi lidi nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
3.7.12 21:04

Ja cistim zuby pred snidani, protoze mam po noci v puse tak divne (i kdyz si pred spanim zuby cistim) a snidane by mi nechutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.7.12 21:07

Po snídani, abych pak měla svěží dech :mrgreen: Zuby mám zdravé, tak asi odstraňuju jídlo dobře…

Když jsem nedejbože někde na hotelu nebo v penzionu, tak právě s tímhle mám „problém“, že si je musím čistit už před jídlem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.