Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No takový chlap je naprostý ubožák a charakter má asi jako pokálený kámen. Udivuje mě, co tě nové ženské na takových bezcharakterním smejdovi imponuje. ![]()
@Cenarius píše:
No takový chlap je naprostý ubožák a charakter má asi jako pokálený kámen. Udivuje mě, co tě nové ženské na takových bezcharakterním smejdovi imponuje.
Odpověděl jsis. ![]()
Ne, není to kvůli dítěti, je to kvůli tomu, že je tvůj chlap asi tak trochu de.bil
Nevím sice, co udělal (i když tuším…), ale už jen to, že něco takovýho vypustí z chlebárny, o něčem svědčí.
Chlap je šmejd šmejdovska a buď ráda, jestli se ho zbavis. Nechápu co té jeho nové imponuje na takovém kreténovi.
![]()
Tak od takového chlapa rychle pryč… měl by se starat a zajímat o vás a vědět že to není jen tak nosit pod srdcem miminko.
Tohle může říct jen deb*l a srab, takhle vás stresovat. ![]()
Si divná, priam hlupaňa. Dieťa za to nemôže. Že ty si si vybrala vypatlaného kreténa je tvoj osobný problém.
Vyhledej odbornou pomoc, po porodu to bude urcite jeste horsi skr hormony. Na miminko se nezlob, chlap by si nasel jinou i kdyby si tehotna nebyla.
![]()
@Adaleks k tomuhle bych se ráda vyjádřila. Myslím že pokud byl několik let normální, choval se ke mně doslova jako k bohyni a snesl by mi modré z nebe, v životě by mě nenapadlo že se to těhotenstvím vše zvrtne. Dítě jsme chtěli oba ale s nápadem se o nej začít snažit přišel dokonce on.. Nikdo tohle nečekal, ani okolí.
@Anonymní píše:
@Adaleks k tomuhle bych se ráda vyjádřila. Myslím že pokud byl několik let normální, choval se ke mně doslova jako k bohyni a snesl by mi modré z nebe, v životě by mě nenapadlo že se to těhotenstvím vše zvrtne. Dítě jsme chtěli oba ale s nápadem se o nej začít snažit přišel dokonce on.. Nikdo tohle nečekal, ani okolí.
no názory @Adaleks si moc k srdci neber, ta sem nedávno vlítla a je nejchytřejší na světě, všechno ví a všechno zná, a všechny kritizuje - její moudra můžeš zrovna vypustit druhým uchem
@Anonymní píše:
Tak mu to oplať ranami aké ani on nečakal.
Dieťa je v tvojom živote to najdôležitejšie a podľa toho sa daj do laty. Každému život skôr či neskôr nadelí prekvapenie.
@Adaleks píše:
@stinga ten
no ano, já zapomněla, že jsi chlap,
ale to ostatní sedí, spousta nadávek, hloupých keců, všemu rozumíš, všechno znáš, všude jsi byl, a to hlavní - jsi vulgární
@stinga píše:
no ano, já zapomněla, že jsi chlap,
ale to ostatní sedí, spousta nadávek, hloupých keců, všemu rozumíš, všechno znáš, všude jsi byl, a to hlavní - jsi vulgární
Aspoň som úprimný.
V tomto prípade mi označenie hlupaňa príšlo vhod, pretože dieťa nie je na vine. Len odhlalilo čo je ten chlap za idiota a o to by dieťa mala mať radšej. Jej pocity zlosti smerom k dieťaťu sú úplne nemiestne.
Tak nech sa spamätá teraz lebo potom to bude ešte horšie. Nemyslím to v zlom.
Nerozumiem všetkému ale svoj názor vyjadrím k tomu čo už poznám. A všade som veru nebol. K téme cestovania ci poznania som sa ani nevyjadroval
Áno vulgárny ale otvorený. Každý sme nejaký, nikto nie je normálny a neresti sa skôr ci neskôr prejavia. Viď tento prípad.
Včera jsem zjistila že mě chlap podvedl/podrazil, asi úplně nechci konkrétně řešit o co šlo, o to co udělal mi zas tak teď nejde a děsí mě jiná věc. To co se stalo hodně souvisí s mým těhotenstvím, oba jsme dítě chtěli, ale jakmile jsem otěhotněla vše se změnilo a chlap o mě přestal mít zájem. Moje podezření trvalo už půl roku a včera se mi podařilo opravdu potvrdit.
Absolutně nevím co mám dělat, nemám chuť žít, nemám chuť na nic..
O co ale jde… Do teď jsem dítě které nosím milovala víc než cokoliv na světě, strašně jsem se na něj těšila a stále ho miluji, ale cítím určitou nenávist a nedokážu se s tím srovnat, že to co se stalo mezi námi s chlapem je kvůli dítěti, sám mi to řekl… prosím že nejsem divná