CK New Dama - spokojenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3661
19.7.13 11:22

S Nev damou jsme byli letos v Itálii v Lido di Jesolo busem. Vše v pořádku přesně tak jak jsme si zaplatili, souhlasím- řidiči busu super chlapíci :-)
Jen upozorňuju, že v některých destinacích / i v této/ nejsou delegáti- takže trošku angličtiny to chce, nebo alespoň slovník- večeře se např. objednávají z jídelního lístku v angličtině. Pokyny k odjezdu atd jsme poslední den dostali sms zprávou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.7.13 11:27

Já s nima byla, trochu mi vadilo, že jedna delegátka měla na starosti celou katalánskou oblast, takže za náma přijela jen jednou. Autobus vozil do různých hotelů, do toho mého jsem jela jen já, takže jsem byla ve čtyři hodiny ráno vyhozena před hotelem a nazdar. Španělsky neumím, hlídač hotelu zas uměl jenom španělsky, takže jsem čekala do šesti ráno, kdy přijel autobus dalších čechů s delegátkou jiné CK, která klientům domluvila úschovnu zavazadel, klíče od pokojů atd. a udělala to i pro mě. Druhý fakt, co mě zklamal, byla průvodkyně na výlet. Ten den odjížděli na výlet snad všichni z hotelu, takže před hotelem byl šílenej mumraj. Přijela jediná česky mluvící výprava, průvodkyni ukazuju poukaz, jesti patřím k nim. Prý ne. Nechala mě tam stát. Patřila jsem k nim. Tak to mě nakrkla jak sviňa.

• Citovat
  • Upravit
18.1.14 19:29

Dobrý den, je toho více co mě přesvědčilo že " nikdy více " s new dama. Začnu odjezdem z Olomouce, o tom že bude jakýkoliv svoz nebyla v podmínkách řeč, nicméně přijel autobus CZAD praha, vozík s batožinou narvaný až po střechu, do toho nám naprosto neprůhledně nacpaly všechny batožiny. Pak nástup do busu, sednem te si kam chcete najděte si volné místo. Dále cesta, do Prahy cca 5 zastávek, délka dopravy 4 hodiny. V Praze komplet celý vlek vykládali, chaos hrůza aby Vám někdo nesebral lyže apod. Přestup do busu do Les Menuires už v klidu, cesta až na to že v CZ se jezdí šroty ušla. Pobyt ok. Cesta zpět: Do 10:00 musíte odejít s ubytování, tam kde Vás vysadí už vás ne naloží takže s celou bagáží musíte skibusem sám dojet až na nádraží, kde by jste měl ve 12:00 odjet domů. Autobus přijel v 13:00 ovšem naložený turisty do jiného střediska, kufry autobusu plné, problém s uložením zavazadel. Odjezd z Menuires a dojezd do 50 km vzdáleného Burgu, tam jsme dorazily ve 14:00, v buse nám sdělily že se máme vypakovat a že oni odjíždí na své středisko. Proběhly diskuze, volání delegátovi, stížnosti, nicméně skupinka ven a oni odjeli. Zůstaly jsme na parkovišti se zavazadly stát a venku ve větru zmrzlí jsme čekaly do 17:45 než pro nás přijel druhý bus. Opilý spolu cestující v autobuse už cestovce vyčítat nebudu, neboť ti se opily z čekání a zklamání této "akce "firmy NEW DAMA.
Závěrem ani s touto ani z žádnou jinou cestovní kanceláří nikam nejedu. Nemám zájem se nechat okrádat a obelhávat jako na běžícím pásu.
josef Navrátil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.16 07:41

Když chceš služby musíš si zaplatit a ne chtít všechno zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
27.6.18 14:29

Dětský klub Nev-dama

Oživuji diskuzi. Využil jste někdo jejich dětský klub v Bibione?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí