Clexane v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.5.12 12:49

V nemocniční lékárně jsem platila jen recept.Poradila mi to p.doktorka na hematologii at jdu do nemocniční lékárny.Jinak jinde budu platit kolem 900kč za jedno balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
14.5.12 13:25

jako pozor ,jak v které lékárně v jedné po mě chtěli 400,–za krabici a v jiné 50,–za všechny krabice :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
stetinka123
14.5.12 16:38

clexane

aha, tak sem byla vymazaná,ale já to nechtěla prodávat, jen darovat někomu, kdo to potřebuje, no nic, no…tak to vrátím do lékárny, kde to ekologicky vyhoděj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Cinkilinki
14.5.12 18:49

Steti, každopádně je to od Tebe chválihodné, já sice teď Clexane nepotřebuju, ale stalo se mi, že dva recepty na Clexane zasílané poštou lékařkou mi nedorazily a musím říct, že to byly strašný nervy - já těhotná, doktoři nechtěj ten Clexane psát, hrozí potrat, musela jsem tehdy uprosit těhotnou kamarádku, aby si nechala Clexane napsat na sebe u vstřícné lékařky. Mám na to otřesný vzpomínky - jedno balení po deseti jsem si nechala napsat na plnou úhradu (10 injekcí asi za 2000), protože mému gynekologovi bych jinak narušila „limit“. A opravdu taky záleží na lékárně, mimo nemocniční lékárny si opravdu některé zvláště řetězcové lékárny účtují pro sebe i marži 600 Kč za balení 10 injekcí, to je fakt nechutné, protože lidé, kteří Clexane berou, jej fakt potřebují ze závažných důvodů. Nikomu bych nepřála, aby si prošel tím čím já - že se ztratí recepty, těhotná je ohrožená potratem a lékaři s ní nechtějí nic mít, protože mají překročený limit. V tomto ohledu je ve zdravotnictví velký binec.

• Citovat
  • Upravit
14.5.12 19:07

Cinkilinki

Naše zdravotnictví je opravdu strašné!Máš u mě velký obdiv jak jsi to všechno zvládla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
14.5.12 19:27

Díky, Vanes. chtěla jsem jen napsat, že těhotné na Clexanu se mohou dostat do opravdu blbých situací, protože je to drahý lék a řada lékařů se hodně brání jej psát. Znám imunoložku, co si všechny nevyužívané dávky od pacientů skladuje a pak je vydává právě v těch nouzových situacích. je to určitě lepší postup než vracet léky do lékárny na vyhazov, takže chápu Stetinku, že vrácení do lékárny jí přijde jako plýtvání.

• Citovat
  • Upravit
15.5.12 12:37

Máš pravdu,ještě je strašné když to ten člověk opravdu potřebuje a musí za to zaplatit takovou nehoráznou částku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.9.14 11:55

Ahoj poradíte mohu užit při clexanu 1/2 tablety panadolu? strašně mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.9.14 12:04

@luciekal jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.9.14 12:34

Proč bys nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.9.14 12:52

@Shreya nevim jestli není nějaká vzájemná interakce mezi nimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.9.14 13:15

@luciekal a ty nemáš doma příbalový leták? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.9.14 14:05
@luciekal píše:
@Shreya nevim jestli není nějaká vzájemná interakce mezi nimi?

Není, neboj ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.9.14 15:28

@berry4 Poraďte se s lékařem nebo lékárníkem dříve než začnete Panadol užívat jestliže:

• užíváte warfarin nebo jiné léky k prevenci srážení krve

toto je v příbalovém letáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 18:03

Ahoj holky, uz 3 tydny si picham clexane, ale začlo mi rudnou brisko a mam ho cele červene, tak si mažu voltarenem ale ted sem si dva dny nepichla protoze není kam a strašně to boli, myslite ze miminku se nic nestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí