Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tady nová, ale už jsem vám to tady pročetla
Taky mám dotaz. Dnes jsem dostala Clostilbegyt, ale jen na jeden cyklus, pan doktor říkal, že " funguje " ještě další dva měsíce. Nemám důvod mu nevěřit, ale co jsem tady pročítala, tak všechny ho normálně berete každý měsíc, tak mě to trochu zaráží… Díky za vaše odpovědi nebo názory a přeju všem brzké těhu ![]()
ahojky já je beru poprvé tak uvidíme co to semnou udělá počítej s tím že můžou přijít nežádoucí účinky jako porucha vidění,bolest hlavy,závratě tak to aspon působí na mě taky jsem měla bolesti v podbříšku je docela možné že se ti vytvoří i cista tak uvidíš jak ti to pomůže hodně štěstí mi se zatím nezadařilo
Děkuju, Tobě taky přeju hodně štěstí !!! těch příznaků se nebojím, hlavně ať je to k něčemu dobrý
taky je mi divný, proč si mě dr. nepozval na ultrazvuk, no ale uvidíme. už se snažíme přes rok, tak jsme domluvení, že po těch třech měsících s Clostíkem, pokud to neklapne, půjdeme na kliniku.
já se dozvím víc zítra jdu na ultrazvuk ale těhotná nejsem tak uvidíme snad nebudu mít cistu na ty já trpím a po těch tabletkách je nejpravděpodobnější že se objeví taky se snažíme přes rok a stále nic možná bude nutný spermogram …
Ahoj, tak jak ti to dopadlo ??? já netrpělivě čekám na mnz, ať můžu začít s těma tabletkama…
ahoj tak tabletky zabraly ted už jen aby se nám zadařilo tak snad bych mohla být už příští měsíc těhotná jenže ovulace se nedá přesně určit mám na netu menstruační kalendář tam si zaznamenám kdy jsem to dostala a automatycky mi pak přijde na mejl kdy mám dostat další menstruaci a kdy mám plodné dny je tam i datum ovulace jenže nevím jestli je to jen oryjentačně nebo je to přesné tak uvidíme mi ty tabletky dělaly zle takže jsem už bez prášku gynekolog nám vypsal papír na spermogram kdyby se nezadařilo tak snad jo i když o tom pochybuju…
Ahoj,ja brala clostibegyt- cyklus se mi hnedka krasne upravil a na kontrolnim ultrazvuku byly videt 4 vajicka.Ttreti mesic se zadarilo,mozna az moc,pac cekame dvojcatka
jsem v 7tt a doufam jen ze vse dobre dopadne pac za sebou mam tri potraty.Drzim palce vsem snazilkam ![]()
Ahoj já byla taky na kontrole na pravém vaječníku jsem taky měla vajíčka tak to vypadalo na dobré cestě snažili jsme se tak uvidíme jak to dopadne jenže jsem tyto léky musela předčasně vysadit měla jsem problémy s nežádoucími účinky takže nevim jestly to v tomto případě mělo nějaký smysl tak uvidím jestly to tento týden dostanu tobě blahopřeju aspon už to máš za sebou rovnou dvě to je nádhera opatruj se papa ![]()
Ahojky holky,
Jsem tady nová,taky jsem dostala clostik.Tak to pročítám a z údivem zjistuju kolik mimísků po něm přišlo na svět.Příští týden ho začnu brát a docela jsem zvědavá jestli to i na mně bude mít takový účinky.O miminko se snažíme rok a půl.Před tim jsem se léčila pro zvíšenou hladinu Prolaktinu(to už mám vpořádku)a ještě předtím jsem mněla HA Depo provera.Dr.tvrdí,že za naše marný snažení muže předchozí HA.Má stím někdo nějakou skušenost?A za jak dlouho se vám zadařilo? ![]()
ahoj s depo proverou mám zkušenosti brala jsem ji tři roky a ted po ní taky nemůžu otěhotnět můj bývalý gynekolog mi neřekl že se nesmí brát tak dlouho to jsem se dozvěděla až od nového prý se to nedoporučuje hlavně mladým dívkám které ještě nemají děti ale pokud máš pravidelnou menstruaci nemělo by to být tak zlé taky se snažíme o mimi už přez rok a tále nic tyto tabletky jsem taky brala kvůli nežádoucím účinkům jsem je přestala brát tak uvidim jestly dostanu menstruaci tak se budeme muset podrobyt dalšímu vyšetření
ahoj já depo proveru brala dva roky.Gynekolg mi jí předepsal protože už mam pětiletýho klučinu a upozornil mně že kdybych chěla znovu otěhotnět nebude to tak snadný.Jenže už ubjěhl rok a půl co nic neberu a pořád se nic neděje.Menstruaci mám pořád nepravidelnou.A teď mi zjistili,že mé cykly jsou asi všechny anovulační.Clostilbegyt beru jako naději na vytouženýho mimíska.Tak doufám,že ho budu snášet dobře.
Tobe lirexo přeju ať se vám taky brzo zadaří ![]()
ahoj bohužel se nezadařilo dostala jsem to tak se budeme muset podrobyt dalšímu vyšetření Iveta
lirexo uvidíš,že nakonec se zadaří jak tobě tak i mně.Naděje umírá poslední
Tak se to říká,né?
Moje dr.mně utěšovala slovy-slepice na jaře taky nese víc vajíček tak třeba to bude fungovat i u Vás.Moc mně to neutěšilo ale co kdyby mněla náhodou pravdu.To by bylo super
Já začínám clostik brát příští týden poprvé tak jsem celkem zvědavá co to se mnou udělá.A ty napiš jak pokračujete.
no já zatim tak že menstruaci mám a po velikonocích jde ten můj na vyšetření spermogramu a pak uvidíme co bude dál