Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
9.8.12 09:09

:twisted: Jobo my se snažíme 3,5 roku ( nejdřív měl manžel špatný spermiogram a tak nam bylo doporučeno rovnou IVF, tak, že už mam za sebou jednou umělé oplodnění cca před rokem, které bohužel nevyšlo …ted jsme šli na jinou kliniku ( ne, že by se nam tamta zdála špatná, ale chtěla jem změnu a hlavně všude jsou velké cenové rozdíly..v podstatě jsem si zjistila kde v Praze to je i nejlevnějíší a jaký jsou na to recenze)a ted nám bylo zjištěno, že manželovi se spermio nějakým záhadným způsobem zlepšil a začali zkoumat mně…a začalo se asi tím, že mi udělali všechna potřebná vyšetření imuno, genetika, ultrazvuky a zjistilo se že mam funkční jen jeden vaječník a ještě asi pravděpodobně moc neovuluje, tak, že jsem dostala Clostík, aby se vidělo jak budou folíky makat(ovšem hned po dobrání ta cysta přes celej vaječník) :( tak, že ted čekání co vůbec bude dál :twisted: :evil:

• Citovat
  • Upravit
56
9.8.12 11:59

Aha

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
9.8.12 12:25

Vím, že jsou na tom páry i holky daleko hůůř když pročítám všechny ty komentáře :( ..je to strašný kolik nás je..mám pocit, že snad už každy druhy par ma tento problém!!! ( kolem mne snad každe druhe kámošce to nejde :,( )..Tak, že když to tady všechno čtu tak se z toho nehroutím, ale je mi už 35 tak, že moc toho času nemám :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Veruneck
13.8.12 15:03

Ahojky snaživky :)…Já beru Clostík už přes půl roku :,(..Měla jsem jednu pauzu…a stále nic..Doktor mi řekl, že né vždy mé tělo na prášky reaguje, ale jelikož už mam jedno dítě a všechny testy v pohodě, tak mě nechce, ještě hnát na kliniku…Tak nevím :? ..Bez antikoncepce jsem už rok a půl..Co si myslíte vy??? :roll:

• Citovat
  • Upravit
56
13.8.12 15:56

Ahojky

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.8.12 09:20

verunečk taky bych se už objednala do centra!! A jinak JOBO držim palečky ..ja jdu zítra s tou cystou jak to vypadá na kontrolu tak uvidíme co dál :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2605
14.8.12 12:13

Ahojky holky vcera sem dozobala clostik… Mam nepravidelny cyklus a nevim kdy ovulace prijde… Cetla srm ze nektera ji mela az okolo 28 dne cyklu je to mozne!? A taky kdy muzu udelat testik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.8.12 13:35

Veronikq já myslím, že možné je všechno…tak, že i těžko říct kdy si udělat testík ..ja bych ho nedělala vůbec a vidělo by se..zbytečně se tím stresuješ..nechala bych tomu volny průběh :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Veruneck
14.8.12 14:10

Tak já doberu tenhle cyklus a když zase nic, tak už se objednám…Už mi to ubírá na psychice a to se nelíbí manželovi…

• Citovat
  • Upravit
BublinkaO
14.8.12 19:44

Very, jestli jsi teď dobrala Clostík, tak by si tě určitě měla doktorka pozvat na vaginální ultrazvuk, aby viděla, jak vaječníky na Clostík reagují a podle toho ti přesně vypočítá plodné dny, tedy ovulaci… Teda většina z nás to tak měla.. Mně je po Clostíku vypočítala a zadařilo se hned na poprvé a dnes jsem 11+3 :srdce: tak držím palce a brzy // :andel:

• Citovat
  • Upravit
2605
14.8.12 20:48

Bublinka0: to jsi me potesila ze to jde na poprve :) a gratuluji k miminku. Doktorka si me nepozvala rekla mi kdyz mi davala recept na clostik co a jak a ze se uvime na preventivni nebo ze si prijdu mozna sama kdyz do te doby otehotnim. A co jsi mela za trable ze si brala clostik? Ja mam spatne hormony. Mam vyssi hladinu muzskehi :-/ ja si tak preji aby u me zabral clostik taky na poprve… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
16.8.12 07:58

Tak, že holky já Vás zdravím s pozitivní náladou cysta zmizela sama od sebe přesně jak jste říkaly a místo ní tam mam 3- 21 mm folikuly… tak, že se ted máme doma každý den cca 4 dny snažit…Clostí k zabral a to mne těšííí…Tak, že pro všechny holky které z vás se udelá z Clostíku cysta opravdu netruchlete je velká pravděpodobnost že sama zmizí!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2605
16.8.12 09:20

Andys5: tak to je bomba… 4dny v kuse? Tak snad to vyjde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.8.12 09:36

Ahoj Andys, tak to je skvělá zpráva :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.8.12 09:40

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová