Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jobo my se snažíme 3,5 roku ( nejdřív měl manžel špatný spermiogram a tak nam bylo doporučeno rovnou IVF, tak, že už mam za sebou jednou umělé oplodnění cca před rokem, které bohužel nevyšlo …ted jsme šli na jinou kliniku ( ne, že by se nam tamta zdála špatná, ale chtěla jem změnu a hlavně všude jsou velké cenové rozdíly..v podstatě jsem si zjistila kde v Praze to je i nejlevnějíší a jaký jsou na to recenze)a ted nám bylo zjištěno, že manželovi se spermio nějakým záhadným způsobem zlepšil a začali zkoumat mně…a začalo se asi tím, že mi udělali všechna potřebná vyšetření imuno, genetika, ultrazvuky a zjistilo se že mam funkční jen jeden vaječník a ještě asi pravděpodobně moc neovuluje, tak, že jsem dostala Clostík, aby se vidělo jak budou folíky makat(ovšem hned po dobrání ta cysta přes celej vaječník)
tak, že ted čekání co vůbec bude dál
![]()
Vím, že jsou na tom páry i holky daleko hůůř když pročítám všechny ty komentáře
..je to strašný kolik nás je..mám pocit, že snad už každy druhy par ma tento problém!!! ( kolem mne snad každe druhe kámošce to nejde
)..Tak, že když to tady všechno čtu tak se z toho nehroutím, ale je mi už 35 tak, že moc toho času nemám
![]()
Ahojky snaživky
…Já beru Clostík už přes půl roku
..Měla jsem jednu pauzu…a stále nic..Doktor mi řekl, že né vždy mé tělo na prášky reaguje, ale jelikož už mam jedno dítě a všechny testy v pohodě, tak mě nechce, ještě hnát na kliniku…Tak nevím
..Bez antikoncepce jsem už rok a půl..Co si myslíte vy??? ![]()
verunečk taky bych se už objednala do centra!! A jinak JOBO držim palečky ..ja jdu zítra s tou cystou jak to vypadá na kontrolu tak uvidíme co dál ![]()
Ahojky holky vcera sem dozobala clostik… Mam nepravidelny cyklus a nevim kdy ovulace prijde… Cetla srm ze nektera ji mela az okolo 28 dne cyklu je to mozne!? A taky kdy muzu udelat testik ![]()
Veronikq já myslím, že možné je všechno…tak, že i těžko říct kdy si udělat testík ..ja bych ho nedělala vůbec a vidělo by se..zbytečně se tím stresuješ..nechala bych tomu volny průběh ![]()
Tak já doberu tenhle cyklus a když zase nic, tak už se objednám…Už mi to ubírá na psychice a to se nelíbí manželovi…
Very, jestli jsi teď dobrala Clostík, tak by si tě určitě měla doktorka pozvat na vaginální ultrazvuk, aby viděla, jak vaječníky na Clostík reagují a podle toho ti přesně vypočítá plodné dny, tedy ovulaci… Teda většina z nás to tak měla.. Mně je po Clostíku vypočítala a zadařilo se hned na poprvé a dnes jsem 11+3
tak držím palce a brzy // ![]()
Bublinka0: to jsi me potesila ze to jde na poprve
a gratuluji k miminku. Doktorka si me nepozvala rekla mi kdyz mi davala recept na clostik co a jak a ze se uvime na preventivni nebo ze si prijdu mozna sama kdyz do te doby otehotnim. A co jsi mela za trable ze si brala clostik? Ja mam spatne hormony. Mam vyssi hladinu muzskehi :-/ ja si tak preji aby u me zabral clostik taky na poprve… ![]()
Tak, že holky já Vás zdravím s pozitivní náladou cysta zmizela sama od sebe přesně jak jste říkaly a místo ní tam mam 3- 21 mm folikuly… tak, že se ted máme doma každý den cca 4 dny snažit…Clostí k zabral a to mne těšííí…Tak, že pro všechny holky které z vás se udelá z Clostíku cysta opravdu netruchlete je velká pravděpodobnost že sama zmizí!!! ![]()