Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andys5 : moc diky za vse info. Asi tomu necham cas pokud tento mesic zase nic vemu jeste znova clostil
Andys5: nepocituji na sobe vubec nic myslela jsem ze jo kdyz je i tolik vedlejsich ucinku. Tak premyslim jestlu clistik vubec ucinkuje???
VERONIQ JA TAKY NEMELA VŮBEC ŽÁDNÉ VEDLEJŠÍ PŘÍZNAKY JEN PRVNÍ PRÁŠEK( ÚNAVA A MŽITKY PŘED OČIMA) JINAK VŮŮBEC NIC. TO NEZNAMENA ŽE KDYŽ NIC NEPOCITUJEŠ NA VENEK ŽE V BŘÍŠKU NEMAKAJ..A BUD RÁDA JINEJM HOLKAM JE PO NICH TAK ŠPATNĚ ŽE JE ANI NEMUŽOU JÍST
Ahoj d�? včata, jsem tu nová, ale ráda bych p�? isp�? la jednou pozitivní zkušenosti s Clostilem. Doktor mi ho p�? edepsal v dubnu a v červenci se objevily //.Snažili jsme se od lo�? ského dubna, ale holt my t�? lo pot�? ebovalo trochu popohnat:-) Žádné vedlejší účinky jsem b�? hem t�? ch 2m�? síců užívání necítila, takže bylo všechno v pohod�?:-)
P�? eji Vám ať se zada�? í co nejd�? ív a se stejn�? hladkým průb�? hem!!! ![]()
Andys5: ty jsi me pekne povzbudila
akorat ty ovu testy
ale snad se zadarilo a pak Ti napisu ze si mela pravdu a zadarilo se hned po prvim cyklu s clostikem ![]()
Veroniq když se nezadaří ted tak určitě na podruhé nebo potřetí neboj jsi mlaďoučká maš fůůůůru času i když vím, že to čekání je hrozný…ale co mám říkat já když už mi je 35 a věkem se snižuje šance!!! Tak, že hlavu vzhůru a musíme to nějak zmáknout ![]()
Andys5; taky nejsi jeste vubec stara… Ted moje kamardka bude slavit dcerky 3 roky a je jeji letos 40 a to ani neplanovali a nesnazilii se a maji nadhernou Vanesku ![]()
Andys5: a to ji pry rekla Dr. Ze je stara ze ji nedoporucuje tehozenstvi… No jinak mam doma zbytek puregonu z darovani vajicek.
kdyztak Ti ho muzu venovat chtela sem si ho pichnout ale kamoska jde zase takze budu mit dalsi zbytek ![]()
Veroniq hahah ted jsi mne pobavila .ty jsi teda vybavená…ten jsem si píchala před tím umělým oplodněním taky( měla jsem přesně rozvržené dávkování od dr. po dobu asi 12 dnů 1 injekce) .....tak, že pokud na mne ted Clostík zatím funguje jak je videt tak to nechám asi na dr. co by mi doporučila dál..ale děkuju ( pokud by bylo nejhůůůůř tak bych si ho od tebe ráda vzala)..Já myslím že ten puregon a ještě jsou jiné, které se píchají se dávají až když opravdu nefunguje ani Clostík a ani jiné prášky
![]()
Andys5 : jj to ja vim taky ho jeste nepicham
ale myslim ze nekdo kdo nema nebo nebyl na umelem by ho bral hned
No ja jsem zvedava co ja a clostik pak sem ochotna i bez Dr. Si pichnout zbytek puregonu ![]()
Veroniq:
ja se z tebe zblázníííím to nedelej..a hlavne to dávkování musí přesně sedět na tebe a taky se to musí píchat minimálně třeba týden nebo i déle ( dávkuje se to i podle váhy a cyklu atd fakt to není sranda můžeš si něco udělat). Byt tebou pokud nezabere Clostík, tak jsou i jiné další léky né tak drastické jako je puregon…porad se s dr.
![]()
Jinak 18 DC mam dnes a tedy podle dr. Ovu mela byt 14 DC takze bych mela byt 4 DPO a uz chci d elat test
ale nemam zadny priznaky citim se uplne jak kdyz sem ani nevedela ze nejaky clostik existuje ![]()
VERONIQ NEMAŠ VUBEC ZAČ KAŽDÁ MÁME JINÉ ZKUŠENOSTI A NĚKOMU JSOU TŘEBA UŽITEČNÉ