Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Brala jsem clostylbegit a udělala se mi 5 centimetrová cysta. Teď jsem dostala MS v 19. dni cyklu, ale neni to MS jako normálně. Neodchází ze mně tmavá sražená krev, ale světlá nesražená s hlenem. Břicho mně nebolí. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Je to normální. Praskla mi ta cysta nebo co to je??? Děkuji za rady
. Adéla.
ahojky, tak to netusím, co to může být. Ale nejspíš ti ta cysta praskla. Já mám PCO
a břicho mě pobolívá celkem často, ale dr. říkal, že na ultrazvuku žádný problém nevidí, že to mám někdy opožděnou ovulaci, tak nevím. Ale otěhotnět se nám zatím nedaří. Ani s clostylbegitem, ani bez něj.
ahojte, ja som dostala pred 3 dnami menzes ale trval iba 2 dni a dnes je ten treti a nic zomna nejde iba hnedy hlien, dnes som si urobila aj test ale bol negativny,cim to moze byt?mam si urobit test zase alebo nie.diki
a uz 3 tyzden teplotu 37,4 ja neviem cim to moze byt, lebo chripku nemam ani kasel ani natchu neviem co toje…
Tak cysta mi nepraskla. Byla jsem u Dr. a už má (potvůrka
)6 cm. To bylo před 14 dny. Dnes už má možná víc… Operaci mi nedoporučuje, že prý kdyby se nepovedla nemusela bych už mít děti. Fakt útěcha. Tak tomu necháváme volný průběh. Nevíte, holky,zmizí sama? Máte některá zkušenost? Díky za odpověď.
Já jsem začla cvičit podle Mojžíšové. Prý můžu i s cystou. Tak jsem zvědavá jestli zmizí nebo co bude. Snažím se to neřešit, protože to stejně nevyřeším. Snad to příroda zařídí jak říká doktor… Musíme počkat 3 měsíce. Teď ze mně vychází přehnaně moc hlenu, tak možná z té cysty - kdo ví… ![]()
Ahoj holky. Tak moje cysta dopadla nejlépe jak mohla. Ona zmizela a místo ní mám o kus vedle už 12. týdnu jeného nájemníka - jsem těhu
Držím pěsti ať i vám to dopadne vše dobře. Ahoj.
Holky já mám takovou radost !
Že jste těhu, ovu i všechno ostatní ! Já jsem byla nejdřív hrozná snažilka a teď jsem těhulka a rovnou čekám dvojčátka ! Termín 17. prosinec 2012 ! Jupík ! ![]()
Ahojky, já beru Clostilbegyt 5-9 den a Ultrogestan 17-25 den… dneska jsem byla na ultrazvuku přidal mi doktor jeden prášek Clostilbegyt… a tím, že když mi bude po Ulrtogestanu blbě, jako že bude, tak ho mám zavádět do pochvy..
Jak vám bylo pro užívání Ultrogestanu a jaké jsou výsledky????
Díky..a hodně štěstíška všem…
Ahojky, já ho brala při prvním pokusu o mimčo a hned se z něj zadařilo. Po dvou letech ho mám zas tak ted uvidíme ![]()
Ahojte snažilky,
u mě zabral Clostík hned napoprvé
nyní jsem v 7tt těhu ![]()
I přes mé diagnozy jako je syndrom polycyst. ovarií a postantikoncepční amenorhey a anovulace se mi kupodivu podařilo otěhotnět hned napoprvé. Jinak jsem barala 5.-9. DC Clostík a 16.-26. DC PROVERU. Po Clostilbegytu mi ale bylo dost mizerně, krom nevolnosti a závratí přišlo ke konci i rozmazané vidění. Ale dalo se to vydržet. 16.7. jsem šla k dr. protože mi nedorazily menzes po agolutinu kterej jsem dostávala rok a půl v kuse (na vyvolání menzes) a paní doktorka mi řekla že si ze mě „někdo“ udělal domek
to už jsem na ultrazvuku viděla krásně bijící srdíčko ![]()
Jinak všem snažilkám co nejdřívw //
Ahoj holky jsem tu nová a musím říct, že když si pročítám vaše příspěvky je to docela povzbuzující a dává mi to sílu. Už jsem opravdu zoufalá snažíme se 3,5 roku mam jen jeden vaječník dobrala jsem 1 mesíc Clostík a hned cysta jako blázen je mi už 35 a mimčo zatím žádný…mám strach, že cysta nezmizí a ještě příjdu o vaječník
![]()
Ahojky andys5, neboj cysta určitě zmizí, mě jí ted objevila Dr. také
Mudr. říká že cysty jak se rychle objevují, stejně tak rychle mizí
Mám ted také clostík dobrala jsem a ještě ted mi zbývá 9dní do MS. Křeče v břichu jak blázen
Doufám že nám to všem výjde. mavam:
ahoj holky, ja jsem brala clostik 3 mesice, vzdy 2.-6.den 1tabletu rano a 1 vecer a nic