Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.11.21 19:28

Ahojky člověk se hlídá když čeká na výsledek já to znám kolikrát sem myslela ze se povedlo a nic. Každý to má každopádně jinak. Určitě to muže znamenat dobry výsledek ale taky špatný. Jistotu ti dá jen test a případně krev. Já osobně bych si zašla na krev pokud bych to do pondělí nedostala a mas jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.11.21 19:42
@Anonymní píše:
Ahojky, holky chci se zeptat. Rok se snažíme s přítelem o miminko a stále nám to nejde. Po konzultaci s doktorem mi nasadil Clostík, který jsem brala 5dni a pak byla na kontrole a po první dávce mi krásně narostly foliky kolem 21mm tak mi píchl injekci na ovulaci a to bylo 20.10. potom jsme se snažili. Ms měla přijít 4.11. ale zatím nic. Samozřejmě počkám ale strašně mě 2 dny bolely bradavky, jsem taková unavená, bylo mi aj zle. Tak přemýšlím jestli to je tím Colstikem a nebo se mohlo podařit a už se to projevuje což teda nwm nwm :P :lol: možná už mi jen hrabe :P

Nedostala jsi menzes, tak si udělej test, ne? Na co čekáš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.21 20:33

@Janli tak chci počkat ještě. Ono spíš mám i strach si ho udělat kvůli dalšímu zklamání.. tak se mi do toho moc nechce. MS mám nepravidelnou tak aj proto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.21 20:35

@Weronikaaaa no mě asi už z toho hrabe. Ještě počkám a uvidím byl by zázrak kdyby to fakt konečně vyšlo. :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
5.11.21 20:36

Úplně ti rozumím. Snad to vyjde držím palce. Pak klidně napis výsledek. Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.21 20:38

@Weronikaaaa díky moc :oops:

• Citovat
  • Upravit
173
5.11.21 21:30

Mě teda Clostik nepomohl, spíš mi ještě víc ublížil… Nakonec jsem si pomohla jinak a vyšlo to 8) neboj, jednou tam ty dvě čárky tsaky uvidíš, přeji ať je to co nejdřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 11:11

@lucka456 jejda no snad pomůže. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová