Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
16.8.17 11:36

@STEVIANKA ahoj, je to super :potlesk: držím palce :palec: píšu Ti sem, protože mi nejde poslat ti sz, Tvoje mi přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.8.17 11:52

Ty seš dobrá lama. Víš vůbec, že se s lékama nesmí obchodovat? A už vůbec né s lékama na předpis? :pocitac: @Veeru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.8.17 11:56
@Veeru píše:
@STEVIANKA ahoj, je to super :potlesk: držím palce :palec: píšu Ti sem, protože mi nejde poslat ti sz, Tvoje mi přišla…

Děkuju ale nechci nic zakřiknout a IvePr přej a bude ti přano :think:
Pro tvůj klid Veerů nic neprodala píšeme si uz dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.8.17 12:01

Prosím? Tobě snad přijde normální, že někdo jen tak na netu nabízí léky na předpis? Pokud někdo ty léky potřebuje, tak mu je doktor napíše. Nejsou to žádný lentilky, aby si to každý jedl jak chce. Mimochodem…neboj clostil jsem brala taky. Nepomohl mi. Zbyly mi doma dvě balení. A ani ve snu by mě nenapadlo to někomu jen tak dát. @STEVIANKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.8.17 12:14
@IvePr píše:
Prosím? Tobě snad přijde normální, že někdo jen tak na netu nabízí léky na předpis? Pokud někdo ty léky potřebuje, tak mu je doktor napíše. Nejsou to žádný lentilky, aby si to každý jedl jak chce. Mimochodem…neboj clostil jsem brala taky. Nepomohl mi. Zbyly mi doma dvě balení. A ani ve snu by mě nenapadlo to někomu jen tak dát. @STEVIANKA

Neodsuzuju a nekomentuju příspěvky když nevím o co jde. Ja mam po clostiku dvě děti. Bude me 40. Celkem mám 3 děti a 2 potraty Za sebou. Vím o čem pisu. Tady by byla namístě spíše omluva než napadání. Nehledě na to že všichni jsme na stejne lodi ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.8.17 12:15

@STEVIANKA prosím Tě hlásí mi to u Tebe že ti nelze odeslat sz něco si tam asi nechtěně zmáčkla a si zablokovaná zkus to odblokovat ;)

@IvePr nebudu se vyjadřovat, napadat někoho když o něm nic nevíš… lama a obchodovat to jsou silná slova, hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.8.17 12:15

Ps: nepoužité pečivo vraťte do lékárny nebo lékaři :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.8.17 12:18
@STEVIANKA píše:
Ps: nepoužité pečivo vraťte do lékárny nebo lékaři :pankac:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.8.17 12:24

@STEVIANKA kočko když si otevřeš naše zprávy, tak tam máš vpravo dole blokovat uživatele a vedle smazat ze seznamu, zkus to tam odblokovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.8.17 12:45

Aha. Jak můžeš vědět, že nevím o čem mluvím? Moc dobře vím o čem mluvím. S clostilem mám taky zkušenost. Ale vždy ho mám normálně od doktora. A chodila jsem k doktorovi na kontroly, tak jak se to má. Ale asi je modernější si vlastně léky nasadit sama a pořídit je někde na netu. :roll: @STEVIANKA @Veeru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.8.17 13:12
@IvePr píše:
Aha. Jak můžeš vědět, že nevím o čem mluvím? Moc dobře vím o čem mluvím. S clostilem mám taky zkušenost. Ale vždy ho mám normálně od doktora. A chodila jsem k doktorovi na kontroly, tak jak se to má. Ale asi je modernější si vlastně léky nasadit sama a pořídit je někde na netu. :roll: @STEVIANKA @Veeru :roll:

Ze nevis o cem pises kdyz nekoho urazis a nevíš o co vlastně jde a o čem pise :D
Jsi holka extrémně vztahovacna :nevim:
Je me úplně jedno co z nas a neznám o clostiku to ver :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.8.17 14:17

Tady jsou slova zbytečná :mrgreen: :lol:
@STEVIANKA :hug: neplýtvej energií na někoho kdo si to nezaslouží a stejně to půjde jen okolo něj, my o voze „druhá“ o koze, evidentně je to člověk hodně vztahovačný nebo nešťastný, bez ohledu na věk, tím končím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.8.17 16:11
@Veeru píše:
Tady jsou slova zbytečná :mrgreen: :lol:
@STEVIANKA :hug: neplýtvej energií na někoho kdo si to nezaslouží a stejně to půjde jen okolo něj, my o voze „druhá“ o koze, evidentně je to člověk hodně vztahovačný nebo nešťastný, bez ohledu na věk, tím končím ;)
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.8.17 11:05
@STEVIANKA píše:
@Nikolka01
Ahoj. Tak hodně štěstí. Mě clostik pomohl 2×

Dekuju doufám ze taky pomůže po druhé ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 21:35

Ahoj holky chci se zeptat otehotnili jste nekdo po brani clostilbegyt jednoukrat denne a k tomu pichnuty ovitrelle? Děkuji za informaci od října 2016 se snažíme o miminko az ted v srpnu mi prisli na to ze nedocházelo u me k ovulaci. Abych dostavala menstruaci beru duphaston jinak sem nemela ani menstruaci. Děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová