Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.6.15 19:15

@Nikuše24 Ono je to lepší moc se netěšit a pak mít pozitivní test, než když je to naopak. Ale já i když si vždycky říkám, že se na to nesmím upínat a snažím se počítat s tím, že to nevyšlo - což je i pravděpodobnější, tak stejně ve skrytu duše asi doufám v zázrak a pak jsem hrozně zklamaná, že nic :|
Jinak u mě bych řekla, že už je asi po ovulce. V sobotu mě hrozně píchalo na pravé straně a byl to takový tlak, že jsem si ztěží sedla. Asi to dělá ten Gynex, protože jinak ovulku nijak neregistruju, cítila jsem jí takhle jen po Clostilu. A měla jsem i plodný hlen - průhledný a táhlý, tak myslím, že ovu mohla být včera, možná až dneska, jsem 15. den cyklu. No ale uvidíme…Taky ti držím pěsti, ať už to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
22.6.15 19:43

Tak jsem dobrala clostík a čekám na ovu. Rekla jsem si, že zkusím ovu testy, abych si potvrdila, že ovu bude (teda snad bude) a hurá na snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 20:36

@mimi82 to je super, tak přeju příjemné snažení! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.15 10:10

@Peťulínka29 Jojo souhlasím s tebou… pro naše dobro doufám, že už se nám to povedlo :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 23:19

@Nikuše24 třeba už je opravdu zaděláno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.6.15 11:37

@Peťulínka29 myslím, že z toho nic nebude, už cítím příchod ms… :zed: no nic tak pokračujem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.15 15:48

@Nikuše24 Sakra… :| Ale třeba se nemusí MS rozjet, spousta holek tu popisovalo, že než zjistily těhu, tak měly úplně stejný pocit, jak když má MS každou chvíli dorazit, i špinění může někdy být… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.6.15 05:52

@Peťulínka29 Ahoj, tak teď je to čtvrtý den po dobrání utrogestanu a ms stále nikde, ale těhu test čistý… já už vážně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.15 13:04

@Nikuše24 teda, to je divný… :think: tak buď se pzitivní test ukáže až dýl nebo takhle reaguješ na ten Utrogestan :think: Brala jsi ho už někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.6.15 22:46

@Peťulínka29 Ahoj no tak dneska taky nic ani na testu a pokud ms nedorazí do pátku tak jdu k doktorce… právě že brala a ms byla po dobrání hned na druhý den… jinak bych to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 23:05

@Nikuše24 teda tak to je opravdu divný… :think: taky bych asi ještě chvilku počkala, případně ještě i testla a pak šla případně k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.6.15 08:52

@Peťulínka29 jojo udělám to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.7.15 10:22

@Peťulínka29 Dneska sem se zase zkusila testnout a nic… v pátek skáknu na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 17:47

@Nikuše24 A MS taky pořád nic? Tak že by nějaká hormonální porucha? :think:

No a jinak co u mě nového - zítra mám poslední 2 tablety Duphastonu a pak čekám sobota, neděle MS. Ach jo, to čekání :roll: a hlavně ten blbej pocit, že to určitě zase neklapne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.7.15 11:42

@Peťulínka29 No ms pořád nikde, včera jsem volala doktorce a ta říkala, že pokud nedorazí do dalších 7 dnů, tak že mám dorazit… mám spíš strach ať to není cysta… strašně by se mi líbilo, kdybych byla těhotná… některé maminy tady píšou, že na testech se jim 2 čárky objevily až v sedmém týdnu :nevim:

Jojo to čekání je děs, budu na tebe myslet ať potvora nedorazí a dočkáš se vytouženého miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová