Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peťulínka29 jo,presne tak.musi tam byt ta pauza.ale to ze se muze jen 6× za zivot nikde nic psano neni.ani vyrobce nic nepise. Tak bych rekla, ze se tim holky akorat strasej. Ja uz ho mela prave behem 13 mesicu take 6 x, s pauzami, ne v kuse
@markyska82 tak snad by nás doktoři informovali, pokud by už hrozily nějaký větší rizika… ![]()
Ahoj Máte nějaké zkušenosti s tímto lékem a jeho nežádoucí účinek, mám brát 1tabletku denně. Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět.
@Liloušš ahoj. Podarilo se mi otehotnet druhy cyklus, taky jsm brala jednu od druheho do sesteho dne cyklu.
@Liloušš ty zavazny nezadouci ucinky jsem nemela.. Jen jsem brecela treba kvuli tomu, ze mi manzel koupil oblibenej chleba a mela jsem z niceho nic navaly vzteku, ze jsem mela sto chuti vsechn rozmlatit ![]()
@Liloušš otěhotněla jsem hned první cyklus, vedlejší účinky žádné
držím palce
Děkuji za odpovědi, snad to bude mít i na mě dobrý vliv, abych pak nebyla v práci jak Mimoň docela se potřebuju soustředit na praci.
Ahoj aholky, tak to na me clostíl zapusobil uplne jinak. Vubec mi nezabral, snizil mi delozni sliznici takze jsem menstruaci dostala tak pokazde na 50 DC, a krome toho to nejhlavnejsi mi zpusobil deprese. Takze uz nikdy vic. Je to prasek ktery ma slozeni z moci menopauznich zen. Pak jsem brala gonadropiny a ty jsou uz uplne v pohode, ale jsou drahe a predepisuje je jenom klinika reprodukce. ![]()
Ahoj holky prosim moc prosim nezbyl někomu clostik? Rada bych odkoupila.. vim ze je na předpis.. prosim do zprávy tam popřípadě vysvětlím a zaplatím.. dekuju vam moc
@Nikolka01
Neryskuj, bez pořádné kontroly během uživání v každém cyklu bych to NIKDY nebrala. Je to jako sazka do loterie, budu nebo nebudu mít cysty a jiné vedlejší účinky. Ale pokud se chceš zničit a už nikdy nemít své vlastní mimi bašti si to klidně i 12× za rok. Jen můj názor. ![]()
@pidihajzlice85 píše:
@Nikolka01
Neryskuj, bez pořádné kontroly během uživání v každém cyklu bych to NIKDY nebrala. Je to jako sazka do loterie, budu nebo nebudu mít cysty a jiné vedlejší účinky. Ale pokud se chceš zničit a už nikdy nemít své vlastní mimi bašti si to klidně i 12× za rok. Jen můj názor.
Dekuju za nazor
kdyz jsem ho brala pred synem na zadne kontroly jsem nechodila.. takze ano klidne to risknu znovu.. a bude to vlastně uplne stejne jako tenkrát, bez kontrol. A opravdu ho nechci jist 12× za rok..
@Nikolka01 píše:
Dekuju za nazorkdyz jsem ho brala pred synem na zadne kontroly jsem nechodila.. takze ano klidne to risknu znovu.. a bude to vlastně uplne stejne jako tenkrát, bez kontrol. A opravdu ho nechci jist 12× za rok..
Pak nechápu proč ti ho nenapíše lékař, asi to bude mít nějaký důvod no ne? ![]()
@pidihajzlice85 jo mam důvod, ovšem neni to ohledne zdravi atd… jen chce MUDr cekat ja nechci to ke vse.. ono je to proste slozite..jen jsem poprosila jestli nejake mamince nezbyl, zkusenost s nim mam a nechci uz zase cekat bůh vi jak dlouho ![]()
@Nikolka01
Pak pokud na to až tak moc spěcháš, přejdi k jinému lékaři. Řekni mu, že se snažíš otěhotnět už přes půl roku a máš to. Nikdo nebude číst dokumentaci od tvé doktorky a možná narazíš i na lepší doktorku co to nepředepisuje jak ibalgin a je si vědoma co to je za svinstvo a co je schopné napáchat kromě vytouženého miminka.
Držím pěstičky ![]()
Ahojte holky. Chtěla bych se prosím zeptat, zda nemáte některá zkušenost při užívání Clostilbegytu, aby se mi běhěm ovulace vytvořily folikuly na obou vaječnících? Na levé straně je dle UTZ dominantní folikul a na pravé o něco menší, ale i přesto dost velký. Bojím se, aby to třeba nebyla cysta, Clostilbegyt užívám již 3.měsíc. Děkuji