Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
5.4.18 11:11

@Kl4r4 mě doktor říkal že clostilbegyt působí ještě 3-4mesice po vysazení.. u syna jsme otěhotněla právě ten měsíc co jsme vysadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
5.4.18 12:05

@Nikolka01 tak to by bylo super. :D Tak snad bude fungovat a OVU se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
8.4.18 12:26

Ahoj, holky ráda bych se zeptala jestli jste některá opravdu otěhotněla další měsíc nebo dva co jste clostik nebrali nebo aspoň víte že ovulace opravdu byla? Já ho teď brala dva měsíce a nezadařilo se, tak teď mám dva měsíce pauzu. Už jsem ho jednou brala a máme z něj hned na první pokus ročního syna, tak teď jsem zvědavá jestli ovulace bude i bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
8.4.18 15:30

@klariiss Ahoj. Jsme na tom stejně. Já jsem teď po 2 měsících taky udělala pauzu a čekám, jestli ovulace bude… S clostilem jsem ji mívala 15dc. Dneska jsem 12DC, tak čekám, co z toho bude. Mám PCO, tak jsem zvědavá, jestli opravdu účinkuje i po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
8.4.18 19:21

@Kl4r4 tak to pak napiš jestli byla nebo ne 8) já dneska dostala MS, tak do ovulace ještě mám čas, jinak jí po clostiku mám až 16dc tak uvidíme jestli bude, doufám že ano. Také jsem ho měla nasazený pro PCO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
8.4.18 19:42

@klariiss jojo, dám. Sama jsem na to zvědavá. Odedneska mě poboliva podbřišek, ale Ovu testy zatím nic… Ale s Clostilem sem ani nevěděla, že ovulaci mám, kdybych nechodila na ultrazvuk :mrgreen: :mrgreen: tak třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.4.18 09:55
@klariiss píše:
Ahoj, holky ráda bych se zeptala jestli jste některá opravdu otěhotněla další měsíc nebo dva co jste clostik nebrali nebo aspoň víte že ovulace opravdu byla? Já ho teď brala dva měsíce a nezadařilo se, tak teď mám dva měsíce pauzu. Už jsem ho jednou brala a máme z něj hned na první pokus ročního syna, tak teď jsem zvědavá jestli ovulace bude i bez něj

Já otěhotněla měsíc po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
9.4.18 12:18

@Nikolka01 super díky za zprávu :) tak budí doufat že se taky třeba zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
9.4.18 19:18

@Nikolka01 A nepamatuješ si, jestli si měla ovulaci stejně jako s Clostilem, nebo jinak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.18 09:15
@Kl4r4 píše:
@Nikolka01 A nepamatuješ si, jestli si měla ovulaci stejně jako s Clostilem, nebo jinak? :)

Já právě předtím ovulaci neměla.. vysadila jsem ha a přez rok jsme se snažili a furt ne a ne.. ale cyklus jsme měla potom šílený dlouhý. Pak mi Mudr předepsal clostilbegyt 5-9dc první měsíc jednu a další dva dvě tablety. Na kontroly jsme nechodila říkal že ovulace 15dc. No a fakt 15dc bolesti v podbřišku.. takže hádám že ovulace byla kolem 14,15,16dc.. teď jsem brala po několika letech zase zrovna druhý měsíc a k tomu jsme zkoušela ovu testy no ale měla jsme šmejdy z Číny a pozitivní byl pořád.. takže čekám na mrchu a testy už mám obednane jiné tak zkusím ještě jestli ovu ukážou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.4.18 11:27

@Nikolka01 já právě po vysazení antikoncepce měla ovulaci jednou a z toho cystu… Pak půl roku nic. MS jen s injekcí. Pak mě poslala Dr do Caru a tam sem dostala Clostil. První ovulaci jsem měla 15dc a druhou 17dc a aby byla jistota, že fakt bude, píchnuli mi ještě ovitrelle. Poprvé jsem Ovu testy zkusila a byl pozitivní právě ten 15dc, ale nevím, jestli to nebylo po ty injekci ( těhotenský hormon )… Teď sem Clostil právě vysadila a jsem 14dc a ovu testy zatím negativní. Ale třeba podbřišek už mě dva dny bolí a od včera mám takovej ten průhledný hlen, který má být… Tak nevím, jestli ovu bude, nebo sem jí propásla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a test to třeba neukázal… :nevim:… Přemýšlím, jestli nemám zítra zajít ke svojí Dr, ať na mě koukne, jestli to tam roste, nebo mám smůlu a po vysazení na mě Clostil nereaguje… I s ním mi dozrávalo jen jedno vajíčko a všude sem četla, jak jich holky po něm měli několik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.4.18 09:29

@klariiss ahojda, tak píšu, jak sem slíbila… Dneska jsem 15DC a už 3dny mě bolí podbřišek… Zajela jsem si dneska ke svý Dr na gyndu a folikul mám 20mm :dance: takže každým dnem by se měla dostavit ovulace. Koupila sem si zásobu testů, tak snad opravdu bude a nepřeroste to v cystu. Mám radost, že Clostil funguje i když jsem ho tenhle měsíc nebrala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
11.4.18 09:38

@Kl4r4 super, doufám že to tak bude i u mě :lol: tak ať se zadaří a jsou tam brzy dvě čárky na testu. Tohle snad na cestu nevypadá. Mě má doktorka když jsem brala poprvé clostik tak mi na kontrole naměřila folikul 24mm a říkala že těžko praskne, že to už je cysta, a má cysta má rok a běhá tu po obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.4.18 10:42

@klariiss no tak to je krásná cysta :srdce: já měla cystu jednou a to jak sem vysadila HA… Tak budu doufat, že tam ty dvě čárky najdu :srdce:
Už sem je tam měla minulej cyklus, ale nakonec MS o 4dny dýl dorazila :roll:
Dneska mi přišla knížka: Proč k nám miminko nechce… Zatím jsem na začátku, tak jsem zvědavá, co se dočtu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.4.18 13:54

@Kl4r4 ahooj tak co jak pokračujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová