Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikolka01 ahojda. Nooo… S napětím čekám, jak to dopadne. Jsem dneska asi 11dpo a na testu nic… Jen po zaschnutí malilinkej dušík… Tak počkám třeba do soboty a zkusím ještě… A co Ty?
@Kl4r4 tak jak dopadl test? Já si dělala ovulační testy, ale vůbec si nejsem jistá jestli byla nebo ne, test nebyl úplně pozitivní. Tak uvidíme jestli ms dorazí
@klariiss dneska jsem nedělala, zkusim zítra. Ale moc tomu nevěřím… Hele, já ty ovu taky neměla silnější než kontrolní, jak všude píšou a ovu byla… Měla sem hrozný bolesti. Tak uvidíš. Kdy máš dostat MS?
@Kl4r4 já mám mít ms až příští týden v neděli, já právě když ovulaci mám po clostiku tak mám třeba půl dne hrozné bolesti. Teď jsem měla bolesti jen chvíli asi půl hodiny a pak nic, tak vůbec nevím jestli byla nebo je. No jestli se tenhle měsíc nezadaří tak jsem na příští už objednaná na gyndu na ultrazvuk.
Tak ráno držím palce ať tam ty dvě čárky jsou ![]()
@Kl4r4 tak to je škoda, tak snad příště se zadaří, hlavně že víš že ovulace byla i bez clostiku a bude snad i teď
@klariiss no teď sem objednaná na laparoskopii… V úterý nastupuju, tak snad to pomůže.
@Kl4r4 a jak dlouho už se snažíte o mimčo? Tak snad bude všechno ok ![]()
@klariiss v červnu to bude rok… No já doufám. Mám hrůzu z toho, co tam mám.
snad jen nějaký srůsty, který odstraní a bude to v pohodě.
Jee ahoj holky dlouho jsem napsala.. u mě bohužel nic nového, jsem po 3 cyklu s clostilbegytem a čekám cca za týden mrchu.. pak to asi nechám ty 3 mesic tak (clostilbegyt by mel působit i po vysazení a pak vůbec nevím co nás čeká
moc bych si přála aby ta Sviňucha už nedorazila ![]()
@Nikolka01 jojo, to se Ti nedivím… Já teď ostil vlastně už 2cyklus neberu. První ovu proběhla a teď uvidím. Dneska už jsem měla mít po laparoskopii, ale vyšla mi špatně krev, takze mě Dr. na operaci nepustila.
takže zase odloženo… Takže já jsem teď 12dc a uvidim, co bude… Buď ovu bude, nebo ne… A buď se zadaří, nebo ne… Prostě to je na prd všechno
těšila jsem se, jak to budu mít za sebou, jak se to konečně pohne a nic.
a zase jen čekat…
@Kl4r4 achjo to mě mrzí
ono je fajn když už se aspoň něco pohne k lepšímu než nic a pořád jen doufat.. a jak sleduješ ovu? Testy nebo měříš bt?
@Nikolka01 dělala jsem testy… Teď na to asi kašlu. Minulý cyklus sem ji poznala, protože takový bolesti sem neměla ani nepamatuju
to bylo šílený. Mám ovu dlouho. Teď až 18dc, takže mám ještě čas… Asi to zkusím, ale až tak od 15dc.. a ty?
@Kl4r4 tak jsem dělala testy jenže minulý měsíc jsme měla nejake z Číny a byli pozitivní pořád.. teď 17dc krásné zesílil ale pak mi dosly tak už jsem nekupovala další.. ale 17 DC večer a 18dc ráno jsem měla taky bolesti tak snad to byla ovu ![]()
@Nikolka01
tak snad!… Hlavně na to moc nemyslet… Jak dlouho se snažíte?