Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nojo ono myslet na to moc nejde.. ikdyz tento měsíc se mi to docela daří.. chytám oslavu 3 narozenin, děláme synovi pokojík tak není tolik času.. jinak snažíme se už víc jak rok, ale právě jsem dlouho kojila tak myslím že kvůli toho to nešlo.. teď už je 3 měsíce odstaveny tak snad už..
@Nikolka01 jojo, já vím… tenhle měsíc se taky snažím nemyslet na to… Prostě si říkám, že buď to vyjde, nebo ne… Ale je to už dlouhý… ![]()
Noo, tak snad už to teď vyjde. Aspoň máte doma jednoho mrňouska. ![]()
Jojo o něj jsme se snažili taky dlouho.. a povedl se díky clostilbegytu
dneska ráno jsme nevydržela a zkusila test ale samozřejmě nic.. zas na druhou stranu může být brzo.. teoreticky pokud byla ovu jak myslím byla bych teprve asi 9dpo.. tak jsem dneska obednala testy a až přijdou (počítám pondělí /úterý) skusim.. vy se snažíte o první? A jak dlouho? @Kl4r4
@Nikolka01 tak to je super. Tak snad se Vám brzo zadaří i druhý
… No, 9dpo je ještě brzo… Myslím, že ten 11dpo je takovej zlatej střed, když nemůžeš vydržet do MS.
ale znám to… To čekání je hrozný… Určitě dej vědět, až budeš dělat další test… No, my se snažíme od června, takže už to bude rok.
2 měsíce Clostil, pak sem vysadila, protože sem myslela, že půjdu na laparoskopii. Neměli místo… No a teď sem vysadila, protože jsem byla objednaná, ale Dr mě nepustila. Z krve mi našla zánět… Takže doufám, že i teď budu mít ovulaci bez Clostilu. Ten první měsíc bez něj byla… To sem si došla k dr
… Takže teď zkusim asi ty ovu testy zas a uvidím. Ale mám ještě čas. Jsem 13dc a ovu sem minule měla až 18dc.
Holá, je tady ještě někdo ?
Beru clostík 1-0-1 Od 5.do 9.DC první měsíc, pročetla jsem celou diskuzi a ráda bych v ní pokračovala
![]()
@Frozenheart Ahoj, taky jsem brala clostil 1-0-1 od 3.-7.DC. Tvořil se mi po něm vždy jeden folikul. Brala jsem ho 2měsíce, pak vysadila, pak zase 2měsíce a ten poslední sem šla na IUI. Teď jsem v 11tt a čekáme dvojčátka ![]()
@Kl4r4 jůůů, Moc gratuluji
Chodila jsi na kontroly na utz ? Co tak čtu, každá chodila na kontroly… pro jistotu jsem volala na gyndu a doktor mi řekl, že mám příjít až to doberu, tak nevím, jestli to je v pořádku ..
měla jsi při užívání nějáké potíže ?
@Kl4r4 ty jo dvojčátka paráda, já jsem už 16tt. Druhý měsíc co jsem clostik nebrala se povedlo, je tam teda jen jedno ![]()
@Frozenheart děkuju
… Jojo, chodila jsem na kontrolní ultrazvuk 15DC. Pak mi píchnuli ovitrelle na prasknutí folikulu a pak snažení.
Vedlejší účinky… No, špatně mi bylo až ten poslední měsíc, ale ne nijak moc. Takže se to dalo v pohodě. Jen teda jsem přibrala asi 8kg
ale to čert vem, když to pomohlo. ![]()
@klariiss tak to je super. Moc gratuluju!
mě bohužel ani po vysazení folikuly nedorůstaly, takže bez Clostilu se nic nedělo. Chtěli mě poslat na laparoskopii. Měla jsem už termín, ale Dr mě nepustila, měla jsem zánět dutin. No tak sem brala antibiotika. Pak další cyklus Dr zas dovolenou
takže sem si řekla o IUI. Tam je šance 10% a ejhle
první kontrola v 6tt, druhá v 8tt, potvrzeno jedno srdíčko
jupí, šílená radost. A v 10tt … Jeee, jsou tam dvě
no… Byl to teda šok
chvilku sme to vstřebávali
ale teď už se nemůžeme dočkat
… A už máš asi bříško, viď? … Já teda ještě ne, ale začínají mi být těsný věci ![]()
@Kl4r4 já že je to druhé těhotenství tak už je břicho docela vidět,přijdu si jak s Kubičkem v šestém měsíci ![]()
Však je to krásné mít dvojčátka,bude to teda víc starosti ale i radosti ![]()
@klariiss no jo, tak to už jsi zkušená matka
naše to je první těhotenství a rovnou dvě
sice to bude mazec, ale jak píšeš… Víc radosti ![]()
Ahojky holky jsem rada ze nekterym clostil pomohl k miminku ja uz bych ho nikdy nebrala - necitila jsem se po nem vubec dobre - pusobil na mne hodne negativne - prevazne na psychiku - skoncila jsem diky nemu na dl. nemocenske. Brala jsem ho v dobe velkeho vytizeni v praci a plus Clostil - no zamavalo to se mnou poradne. Tak pokud se nebudete citit po nem psychcky dobre tak h
o radeji vysadte - je to svinstvo.
Ahoj holky nevím jestli tu někdo je ale chci se optat. Brala jsem clostibegyt 1-0-1 a měla jsem jít na IUI ale jelikož jsem měla 6 folikul tak mi ho dr zrušila. Sex byl ale mimo plodné dny. Ms mám vždy 28Dc teď jsem 30dc a Ms nikde. Tt negativní. Takže se chci zeptat jestli náhodou někdo neví čím to je? A jestli mám volat dr už dnes nebo čekat? Snažíme se už pres 2 roky
. Děkuji za případné rady. A omlouvám se ta anonym ![]()
Ahojky, holky chci se zeptat. Rok se snažíme s přítelem o miminko a stále nám to nejde. Po konzultaci s doktorem mi nasadil Clostík, který jsem brala 5dni a pak byla na kontrole a po první dávce mi krásně narostly foliky kolem 21mm tak mi píchl injekci na ovulaci a to bylo 20.10. potom jsme se snažili. Ms měla přijít 4.11. ale zatím nic. Samozřejmě počkám ale strašně mě 2 dny bolely bradavky, jsem taková unavená, bylo mi aj zle. Tak přemýšlím jestli to je tím Colstikem a nebo se mohlo podařit a už se to projevuje což teda nwm nwm
možná už mi jen hrabe ![]()