Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.7.15 16:02

@Nikuše24 to je pravda, někdo má pozitivní test až později…
Jé to mi povídej, taky bych si to moc přála být těhotná. Dneska večer mám poslední Duphaston a pak už jen čekat na MS :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.7.15 11:30

@Peťulínka29 No tak miminko nebude mrcha dorazila s 8 denním spožděním… ale já už to asi řešit nechci… už mě nebaví být pořád zklamaná… nechám tomu jak můj říká s oblibou volný průběh… a budu si užívat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 15:57

@Nikuše24 Mě taky dneska mrcha červená dorazila, včera celý den jen špinění, tak jsem pořád čekala co z toho bude a dneska je to tady. Ale nejsem z toho tak rozhozená jako minule, člověk si tím opravdu nesmmí nechat zkazit náladu a brát to tak jak to je. Další cyklus máme další možnost, jednou to přece musí přijít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.7.15 16:09

@Peťulínka29 no jistě, že nám to výjde… jsme mladé kobry a nééé žádné uschlé třešně takže se to povede ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 16:16

@Nikuše24 :D Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.7.15 13:48

@Peťulínka29 Ahoj, tak co, nějaké novinky??? Já se dostala do nové práce, a tak nějak tuším, že jak na potvoru otěhotním… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.15 21:30

@Nikuše24 to jo, teď by ti to mohlo opravdu vyjít :D No jinak u mě žádný novinky, akorát jsem zase začala teď s Clostilem, a asi za týden čekám MS tak uvidíme… Teď to nějak moc nehrotim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 11:33

Ahoj holky, chci se zeptat, zda jste během užívání Clostilbegytu chodili na UZT nebo ne? Snažíme se o mimčo a doktorka mi ho dnes předepsala na ovulaci. Mám brát 1 tabletu po dobu 5 dní od 5 dne cyklu a ten 10 den cyklu mám jít k ní na UTZ, jenže teď jsem koukala na net a v době kdy mám clostilbegyt začít užívat a pak jít k ní na UZT tak má doktorka dovolenou. Asi mi to zapomněla říct, nebo nevím… Tak teď nevím, jestli ho v tom srpnu mám jíst, i když na UZT nepůjdu, nebo mám počkat až do cyklu v září? Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.7.15 15:29

@petulilinka111 Ahoj, tak pokud jsi v minulosti neměla problémy s tvorbou cyst, tak si myslím, že to potřeba není, každopádně já na něm byla…ale je spousta holek co tu psaly, že se jim o utz doktor ani nezmínil… tak snad vědí co dělají nooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 15:33

@Nikuše24 Ahoj, cystu jsem ještě nikdy neměla. Právě pořád přemýšlím, jakou cestu zvolit, ale možná, že to nechám raději až na to září, abych mohla na ten UTZ jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.7.15 15:36

@petulilinka111 tak tvá doktorka za sebe musí mít záskok ne?? pokud nechceš čekat tak se na to vrhni, ale pokud nechceš nikam spěchat tak… vše je na tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 23:16

@petulilinka111 Ahoj, já na UTZ chodím a myslím, že by to tak správně mělo být, aby se vidělo jak na to tělo zareagovalo. Jestli nechceš čekat, tak bych zkusila jít k dr. co zastupuje v době dovolený tu tvojí, já to tak taky udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.8.15 17:08

@Peťulínka29 No tak další měsíc s utroušem a vypadá to dobře, 8 den zpoždění a navíc mě bolí prsa jako blázen… můj milovaný muž se mě zeptal jestli se mu podařil malý bolševik :-D :-D :-D test ještě dělat nebudu… minule mi po 8 dnech mrcha dorazila a MUDra říkala že 14 dní je norma… akorát minule nebolely prsa no… tak jsem zvědavá… :pankac: s tou novou prací by to sice bylo na prd ale mám supr chlapa, začala jsem jako obvykle panikařit a on na mě upřel jeho pohled znalce a povídá… tak já se tady pořád dřu a ty to teď nechceš??? Řekl no co to zvládnem jako vždy :kytka: mám já to ale štěstí co… musela sem se pochlubit :D a co ty? dorazila nebo se zadařilo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
4.8.15 09:35

Ahoj, taky se přidávám. Mám PCO, a od příštího cyklu začínám s Clostíkem…Mám brát 3. - 7. den a 12. den na ultrazvuk na kontrolu…Tak jsem zvědavá jak to zareaguje :nevim: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.15 13:36

@Nikuše24 super, super! :palec: já už bych nevydržela netestovat :)
U mě zatím nic, dneska 3. DC a ode dneška beru Clostil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová