Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
11.6.15 13:52

@Piškotka malinka Ahojky, dekuji ;) clostik sem uz dobrala a hned se nam zadarilo ;) zitra jdu na ultrazvuk. Nyni bych mela byt asi v 6 tydnu. Zitra budu moudrejsi ;) dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 22:48

@Nikuše24 jů, my taky opravujeme baráček a práce je tam pořád dost :) Tak to máš úžasnýho muže, že ti dělá pomyšlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.6.15 17:33

@Peťulínka29 to ano, je opravdu zlatý :-) pomáhá i psychicky, já ho nemít tak už jsem někde v Kroměříži… na domečku je práce mraky, ale berme to tak děláme to pro sebe, lepší než platit nějákému joudovi nájem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.15 17:36

@Nikuše24 já doufám, že se nám oboum podaří otěhotnět dřív, než se stačíme zcvoknout :) Musí se to podařit!
To je fakt, člověk to dělá pro sebe a opravdu lepší, jak platit někde nájem, takhle aspoň děláme na svým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.6.15 17:39

Ahoj holky, měl na vás clostík nějaké vedlejší účinky? mám ho začít brát poprvé v pondělí a mám docela nabitý program, hodně ježdění apod. tak mám trochu obavy, co to se mnou udělá. A zadařilo se vám po jeho užívání brzo?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.6.15 15:28

@Peťulínka29 snad ano, jinak ty chlapy začnu i litovat :D zítra jedem pro koberce a v úterý nám je příjde pán položit… já už se nemůžu dočkat, budeme mít normální ložnici jako lidi a nebudeme spát v obýváku :dance: už během tohoto týdne :dance: je to páráda konečně mám zase z něčeho radost :hug: a jak jste na tom s domečkem vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.6.15 15:33

@mimi82 Ahoj no já ho měla jen jednou a nic zásadního se mnou nedělal až na pár histerických výlevů a jednoho zvracení sem byla v klidu :D ale někomu to nedělá vůbec nic… jak sem projížděla diskuze, tak ho holky snášely dobře… je to různé, a myslím že po jeho užití tam je napsáno neřídit ne? že to může způsobit něco se zrakem :think: tak šťastnou cestu bčz nehod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.6.15 19:37

@mimi82 Kdyz sem ho brala loni v cervnu, tak byly vedra a nesedlo mi to, motani hlavy a horkost, az varici oblicej. A letos v kvetnu nic ;) proste pohoda. Jen nafoukle bricho a bolest pred ovulaci. Zadarilo se hned. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.6.15 20:13

@Nikuše24 @Papaj29 holky, díky za příspěvky. nezbývá než se zítra vrhnout do braní a uvidím co to udělá či neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 23:19

@mimi82 zdravím :mavam: já brala Clostil v lednu, únoru a březnu a ten březen se podařilo, bohužel se ale těhu neudrželo :? Ale určitě je velká šance, že pomůže, hodně holkám to pomohlo :palec: Jinak vedlejší účinky jsem na sobě celkem nic moc zvláštního nepozorovala, snad jen trochu nafouknuté břicho, kolem ovulky trošku bolest břicha a trochu náladovost - i když to nebylo asi tím, nervózní jsem už poslední dobou z toho tak celkově

@Nikuše24 no já toho svýho chlapa někdy už lituju :) jak mi teď před týdnem přišla MS tak jsem měla takovou depku, že to muselo být hrozný se mnou vydržet, když jsem to všechno viděla tak pesimisticky. Pořád jsem vykládala o tom, že pokoj pro děti ani nebude potřeba atd. Tak to je super, že se vám bydlení tak pěkně rýsuje :palec: My tam zatím nebydlíme. Čekáme teď na řemeslníka na obložení schodů dřevem, všude se musí v létě vymalovat, nahoře dodělat podlahy a ještě je i spousta jiných dodělávek, a pak začít nakupovat nábytek :)

@Papaj29 Jakpak se máš? Všechno vpořádku?  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.15 14:17

@Peťulínka29 my koupili starší domeček a teď si ho opravujeme, dneska jsme dodělali koberce a během týdne už si dovezeme i normální pelíšek, žádný gauč :D takže mám radost :) no a jelikož bych dneska sežrala snad všechno co se dá tak buď dorazí ms nebo se nám zadařilo… protože kombinace tlačenky s octen a cibulí, zajezená jogurtem, kedlubem nektarinkou, bramborovým salátem a brambory s masem, mi teea moc normální nepřipadá… do toho jsem zapoměla dodat tiramisu a věneček… z toho 2 předchozí dny byla katastrofa jeden den jsem umyla okna a byla vyřízená a druhý den kolem 4 sem si musela jít lehnout páč sem byla úplně KO i tak a to jsem nic nedělala… pokud mě to přepadne i dnes v práci tak jdu v pátek k doktorce na krev… protože s takovým typem žravosti jsem se ještě nesetkala :D a do konce měsíce by jsme finančně asi nevyžili pokud by to pokračovalo… těhu. test si nedělám, nechci a bojím se že tam bude zase jen bílo… zítra zase utrouš… tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 14:04

@Nikuše24 teda to jsou kombinace jídla :D tak třeba to teď už opravdu vyšlo :andel: Kdy by ti měla dorazit menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.6.15 17:01

@Peťulínka29 měla by 27. beru to podle utrogestanu ale je to téměř vždy do 2 dnů po vysazení… beru to jako předmenstruační syndrom… nechci si dělat velké naděje… :nevim: a jak to vypadá s tebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 19:29

@Nikuše24 To jo, člověk si nechce dělat velký naděje, aby pak to zklamání nebylo o to horší. Já brala před tím otěhotněním v březnu Duphaston, a taky jsem s ním měla zkušenost že MS dorazí 2.,3. den po vysazení. A když nedorazila ani 4. den tak jsem dělala test a byly tam //. Tak uvidíš jak to dopadne, teď je to buď a nebo, ale moc bych ti to přála :hug:
No já jsem dneska 11. DC takže by se měly blížit plodný dny. Na UTZ se dostanu až příští úterý, tak myslím, že už bude po ovulce, pokud teda proběhne (doufám, že jo) a nechám si případně napsat zase Duphaston. Minule jsem dostala MS už 10 dní po injekci Pregnylu, což mi přijde dost brzo, to nemůže být moc šancí na uhnízdění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.6.15 10:42

@Peťulínka29 Uvidíme, raději se netěším a nechám se překvapit :-D S duphastonem ani pregnylem zkušenosti nemám, jen ten clostík a utrouš… Tak na to hupsněte a hlavně se nezaměřuj jen na otěhotnění, ale pořádně si to užij, dokud nemáme přes čtyřicet tak můžeme být klidné :-D držím pěsti ať se ti už zadaří :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová