Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Papaj29 jj, já taky slyšela, že začal rok „dřevěné kozy“ a je vhodná doba právě na početí potomků
To je dobře, že ti po Clostilu není špatně, to je dobrý znamení, a nic tomu nestojí v cestě. Třeba se ti opravdu podaří hned, jsi dobře „nastartovaná“
Já čekám, až dorazí MS a pak taky hned hurá na to. A když se nepodaří první měsíc, tak třeba ten další, atd…ale věřím, že do půl roku je to tu ![]()
@Papaj29 o ultrazvuku jsem ji řekla ale na to mi odpověděla ze ne.
jsem naštvaná, člověk se spoléhá na doktory a co z toho… ![]()
@Shelbi Jak ne?!?! Zmenit gynekoga!!! U clostilu se musi sledovat ovulace, tak nechapu na co ti ho predepsala!!! Je to silny hormon na predpis.To uz je vazne.
![]()
Ahoj holky, chtěla sem se Vás zeptat jestli jste po clostíku měly nějaké nežádoucí účinky, zítra ho začínám brát a mám z něj celkem vítr ![]()
@Nikuše24 Ahoj, já po něm celkem přibrala, ale jinak vůbec nic… tenhle měsíc jsem dobrala poslední, a opět nic, takže bohužel ani žádoucí účinek :/
@Nikuše24 Ahoj, já na sobě po Clostilu celkem nic zásadního nepozorovala a snášela jsem ho dobře, asi je to individuální. Brala jsem 3 měsíce a pak jsem otěhotněla, ale bohužel to nedopadlo
Teď čekám na další snažení, zatím bez Clostíku, prý je tělo možná ještě nastimulované…
Příspěvek upraven 15.05.15 v 20:37
@Peťulínka29 Ahoj tak zítra beru poslední tablety clostíku… špatně mi bylo jen první den a trochu mě bolela hlava, brečení bez důvodu a řvaní po příteli na hormony svádím taky
trochu mě z toho dneska bolí břicho tak budu doufat že se dělají mega folíky a ne cysta… Jinak Vám všem přeju úspěch ve snažení… a komu se nezadaří tak se sejdem v Kromclu ale jen na pokoji s balkonem
![]()
@Nikuše24 Taky jsem trošku podbřišek cítila, že se tam něco děje, ale žádná velká bolest…náladová to jsem byla trošku taky, ale taky nic moc hroznýho
Tak hodně štěstí při snažení ![]()
@Peťulínka29 děkuji, i já Tobě přeju ať se Vám zadaří
musíme tady trošičku zvednout statistiky úspěšných početí
už dlouho tu nenapsala nějaká čerstvá těhulka ![]()
@Nikuše24 no u mě to teď zrovna vypadá, že asi dorazila 1. porevizní MS, tak mám radost
Až skončí, můžeme se zase snažit
Doufám, že jsem ještě nastartovaná po Clostilu od minule, nebo snad i ty bylinky a vitamíny pomůžou. A snad tu obě budeme moct už brzy přispět pozitivníma příběhama
![]()
@Peťulínka29 Ahoooj,ja dnes byla na folikumetrii a na kazde strane mam jeden dominantni folik, dnes a zitra se mame snazit
Jinak po clostilu mi nic nebylo.Jen sem trosku nafoukla a boli me vajecniky. A tobe tfuj tfuj, at ti krasne rostou folici ![]()
@Nikuše24 neboj, mi z něho vůbec nic nebylo, ale povedlo se hned první cyklus s ním ![]()
@Papaj29 2 folíky? No super!
To vypadá hodně dobře
Tak ti teď přeju příjemné a poctivé snažení
Já měla po Clostilu 2 folíky jen poprvé a pak další 2 cykly už jen 1. Tak doufám, že se mi tam teď taky alespoň 1 urodí ![]()
@Peťulínka29 Dekuji
minuly rok co sem brala clostil, tak sem mela folik vzdy1 na prave strane, celkem 2 cykly, po druhe se zadarilo.Mam radost, ze vim, ze i ten levy maka tak jak ma
jsem moc stastna. Urcite pomohl i pozit. pristup, dobra nalada, mozna i ty bylinky od Energy(gynex, fytomineral, regalen a draci krev)a sliznice je taky super vysoko,8mm. Minule byla jen 5 a 6.
Proste parada ![]()
Snazeni probehlo, pojistime to radsi kazdy den.
Dnes v noci me bricho pekne bolelo. Tak nevim jestli jako to byla ovulace nebo prichazejici ovulace ![]()