Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
16.3.14 19:56

@Attila8 Ano to radši navštiv lékaře pro jistotu…kontrola je lepší než něco zanedbat…to je hrozné jaké máme my ženy starosti… a mužský skoro nic :) držím moc palečky at je dobře.. a dej vědět.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.3.14 20:00

Aby to nebyla třeba cysta ta se po clostilu někdy vytvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.14 22:22

@Attila8 Manžel chybí :,( :,( :,( bude líp uvidíš neboj… držím moc palečky a přeju hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.14 22:27

@Attila8 Nebo si třeba opravdu těhotná :D jen jestli se můžu zeptat, jak tu píšeš že manžela máš pryč…kde ho máš? jestli nevadí že se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.14 22:30

Mě je zas od pátku divně,,bolí mě v tříslech a břicho jak kdybych to měla dostat,,což je pitomost,,jelikož my to skončilo 8.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.14 22:38

@Attila8 Ale víš že máš v něčem pravdu,,,ikdyž jsem do nedávna netušila jaké mám problémy…tak kolikrát když jsem čekala MS tak jsem si myslela že jsem těhotná,,bylo my na zvracení,,jak říkáš pachy i chutě…už jsem sikolikrát myslela že to je nadějné :mrgreen: a ono pak houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.3.14 14:15

@Attila8 jůůj cysty ach jooo… :( moc držím palečky at se uzdravíš… já vím že je to někdy k prdu,,ale jedna moc hodná moje známá my povídala že všechno má svůj čas… určitě se mimčo zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.14 13:56

V úterý 11.3 jsem si vzala posledni Clostik, od té doby mě dost casto boli bricho a hlava. Poradíte kdy je nejlepší čas zkusit si test? Doufám že už to výjde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.3.14 08:02

@Leila1992 Zkus v den kdy má přjít MS a máš to jisty.Bud tam // budou nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.14 10:26

Dobře :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.4.14 21:45

Ahoj, potřebuji poradit.

Clostík mám brát 5. - 9. DC. Dneska jsem dostala odpoledne MS, takže mám už dnešek počítat jako 1.DC nebo až od zítra? Omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale nějak si nevím rady.

Předem moc děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
3.4.14 03:32
@Katy15 píše:
Ahoj, potřebuji poradit.

Clostík mám brát 5. - 9. DC. Dneska jsem dostala odpoledne MS, takže mám už dnešek počítat jako 1.DC nebo až od zítra? Omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale nějak si nevím rady.

Předem moc děkuji za odpověď. :kytka:

Ano. První den MS = 1. DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
16.4.14 18:01

Ahoj snažilky:)

chtěla bych se zeptat - dneska jsem 30DC, cykly mám hodně dlouhý a nepravidelný (36 -49dní) a v pondělí (21DC) mi lékař řekl, že podle hodnot progesteronu je tenhle cyklus anovulační(přitom já i normálně mívala ovulace okolem 27dne cyklu) a napsal mi Clostilbegyt 2krát denně 2. - 6. DC. Ale neřekl mi žádný termín kontroly ani nic jiného, jen že si mám vyzvednout recept. Co si o tom myslíte? Je možný, že ovu ještě příjde? A jak je to s tím clostilbegyten a kontrolami? Ještě upřesňuji, předepsal mi ho na 1 měsíc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
30.7.14 09:43

Ahoj holky, potřebuji radu. Brala jsem clostík 4 - 10DC. Dneska jsem 20DC - ovu test stále negativní. Už skoro týden mě pobolívají vaječníky. Dnes už je to trochu na hranici snesitelnosti. Cyklus mám díky Estrimaxu a Duphastonu 28 dní. Máte některá zkušenosti podobné jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.9.14 13:14

Ahoj holky, brala jsem clostik dva mesice, druhy mesic se hned zadarilo, ale bylo z toho v 7 tt ZT. Presla jsem k jinemu lekari, ten mi clostil nechce napsat, chce udelat hormon. profil, sledovat ovu…ale pro me je to jen ztrata casu. Ja podle ovu testu ovu nemam, ale doktor mi rekl ze jim nemam verit a hodit je do kose. Nemate nektera zkusenost, jestli clostil pomuze rozjet vajecniky i na dalsi cykly? Popr. nezbyl nekomu clostik?? Predem dekuji moc za info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová