Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
3.9.13 15:07

Martulkasloník: Dekuju za radu no zitra jdu na gyndu tak uvidim a obvodni lekar to nepredepise??? Vim je to hloupost ale upinam se ke kazde moznosti… A taky mam hloupou gyndarku no hruza a clovek si u nas vybirat bohuzel nemuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.9.13 09:30

Ahoj, jsem tu nová. Jsem 5 měsíců od vysazení antikoncepce, nemám menstruaci, pouze po Agolutinu. Ted mi nově nasadil Clostík od 5-9.DC, včera jsem dobrala, jsem 10DC, trošku pobolívá břicho a není to nic hrozného. Nějaká rada, kdy to ted mám asi zhruba provádět s přítelem, nebo jak poznám tu ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.9.13 12:22

@Orisek24 bohužel nenapíše, jde o to že to jsou hormony na ovulaci, které by měli být sledovány každý měsíc utz, nevěřím že by se do toho klasický obvoďák míchal a napsal je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.9.13 14:42

Tak drzte palce:D Na gyndu mam jit v prubehu mesice a na pristi cyklus by me to nasadila. Jinak dnes sem si koupila SARAPIS prej to pomaha a ublizit by to nemelo… Boze, hned mam lepsi naladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.9.13 14:46

@Orisek24 mě sarapis pomohl k dceři, měla jsem po operaci štítky naprosto šílené hodnoty hormonů, po nasazení sarapisu se to hned do měsíce srovnalo a za další dva jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.9.13 14:54

@andd Ahoj, jsem tu teda dnes náhodou, ale jak čtu poslední příspěvky, koukám, že jsem na tom byla podobně jako ty a teď jsem ve 33. týdnu ;)
Myslím, že doba ovulace se dala zhruba nějak odpočítat, ale já chodila na kliniku i na UTZ a tam mi doktor řekl, kdy co a jak. Jako kdy je ovulace, jestli dozrál nějaký folikul, kdy mít styk… taková romantika :srdce:, ale pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.9.13 15:55

@Kwaczka J8 mám právě jít na UZ, ale až v pondělí, což budu 15DC. No uvidíme, zda Clostík zabere, jsem sama zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.9.13 16:38

@andd Já už si přesně ty dny nepamatuju, ale člověk se do toho dostane. U nás i manžel pak už věděl :)
Užívala jsem ale ještě Metformin a Utrogestan. Taky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.9.13 16:48

@Kwaczka nee metformin je na cukrovku a utrogestan neužívám..prý mám vše vpořádku, jen se ovulace nechce nějak spustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.9.13 17:00

No uvidime nechame se prekvapit :) Mozna to bude i tim, ze se zlepsi nala a clovek uz na to tak moc nebude myslet, sice se to lehce rekne… :mrgreen: Vsem snazilkam jde asi na nervy, kdyz jdou ven s potkavaji vsude kocarky anebo tehulky ( teda alespon ja jsem na tom tak) :lol: No jo holt zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.9.13 07:59

@andd Metformin je sice na cukrovku, ale používá se i když chceme otěhotnět, mě až po jeho nasazení naskočila ovulace. Ale záleží, jak kdo to má a nemá.
Holky, držím vám pěsti, taky sem byla nešťastná ze všech těch mimin a kočárků v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.9.13 11:42

@Kwaczka JN, užívá se, když máš špatnou glukozou toleranci, protože to může tlumit hormony. Mi naštěstí nevadí ty kočárky, pořád je to jen chvilka, co to zkoušíme. A navíc, mám miminka v práci, takže jdu do práce a tam si je hezky ponosím a zase se navnadím tou pozitivní energií :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.13 13:38

No ja mam sice uz deti, ale kdyz se clovek snazi skoro 3 roky a miminko stale nikde :zed:. Sice ted v kvetnu miminko mohlo byt, ale bohuzel vim, byla jsem jen cca v 6 tydnu, ale silene to mrzelo kdyz se clovek tesi a neni mu doprano… Copak chceme tolik moc?? Jak se rika miminko si vybira rodice a ne rodice miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.9.13 14:18

@Orisek24 Ono je to někdy takové nespravedlivé. I ze svého okolí vím o párech, co ani nechtěli mimčo a mají ho nebo šli dokonce na potrat a na druhou stranu „ideální“ pár se zázemím a nedaří se dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.13 16:15

To je svata pravda Kwaczka, bohuzel znam taky takove lidi… No, ale dekuju, ze se tady muzu vylet srdicko, pritele s tim otravovat nechci a snazilky minule, pritomne a budouci me snad pochopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová