Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zlaticko2811 píše:
Ahojda holky,
tak jsem po roce snažení s duphastonem byla odkázana do Sanusu. Tam mi doktor dal Clostík. Muzu vám říct že to byl pekelný týden. Byla jsem úplně mimo, celý týden jsem nejedla a bylo mi na zvracení. 12 den jsem byla na ultrazvuku jestli mi vyrostla Folikula. K mému překvapení fakt vyrostla má 17,1 mm takže super. Doktor mi hned píchl injekci na to aby folík prasknul. To vše jsem absolvovala 07.08,2013 a dnes 08.08.2013 jsem si dělala ovu test a vyšel mi pozitivní. Škoda že už dnes není přítel doma přijede až o víkendu. Tak se snad zadaří jsem na to moc zvědavá.
Má někdo taky takové věci na řešení?? ráda bych si o tom povídala
Hezký den Vám všem. Jíta.
Ahooj, jj Ela má pravdu, až Ti přijede přítel tak budeš po ovulaci.. To jsi měla jít za sousedem.. hihihi ![]()
Ahojda,
holky, ale doktor mi říkal že v pohodě že to bude stačit. Vlastně ve středu mě píchnul Pregnyl do 24 hodin mělo dojít k prasknutí folikuly a poté k ovulaci. Sexík byl v pátek v sobotu i v neděli. Navíc můžu říct že mě pěkně bolelo na levé i pravé straně vaječníků. Dělala jsem si ovu testy čtvrtek a pátek a byli pozitivní.
Tak uvidíme mém zas začít v úterý brát Duphaston 2×1 po dobu 5 dnů a pak čekat jestli menstruace dorazí když ano tak zase 3 - 7 den clostík
Zatím pa pa ![]()
Ahojky holky promiňte, že jsem vám sem tak vpadla. Mam za sebou stimulaci 5.-9. DC jsem brala clostylbegyt a pak jsem šla na injekci pregnylu. Dnes jsem 9DPO a 13 den po pregnylu. Na testů mam slabého dusika. Tak by mě zajímalo jestli to může ještě dělat pregnyl. Ještě bych test nedělala ale od včera se nemůžu hnout kvůli křížovym bolestem, tak mě jen tak napadlo jestli to nemohlo vyjít. Snažíme se o miminko už déle jak rok. Budu ráda za každý názor.
Pajisek 90
Ahojda, moc ti drzim palecky at ta druha carka je poradne viditelná. Nicmene si myslim ze jsme na tom stejne. Taky clostik a Pregnyl. Akorad nevím jestli tedy jsem mela sexik v tu spravnou dobu. Doktor mi rikal ze je to akorad holky pisi ze ne ze to bylo pozde. Co myslis ty??
Já jsem brala clostik 5.-9. DC a pregnyl jsem měla mít za 14 dní, ale foliky měly jen 13mm tak mi to pichnul až 17 den což byla středa a snažit jsme se měli pátek, sobota, neděle to bylo po 36 hodinách od pichnuti. Sexik byl jen jednou v pátek a jednou v sobotu, protože byl strašný hic a ani jeden jsme na to neměly náladu. A v neděli už k ničemu nedošlo, protože mě přítel naštval ![]()
Heled já jsem byla 12 den po menstruaci tzn 07,08,2013 na ultrazvuku folík mel 17mm a tak mi píchnul Pregmyl a k sexiku doslo 09,08,2013.tak nevím jestli to fakt nebylo pozde. Hele a kdy bych si mela nejdrive udelat tehotensky test??
Mě pichnul dr pregnyl 31.7. A snažit jsme se měli od 2-4.8. Tak si nemyslím, že to u tebe bylo pozdě. Já svému doktorovi věřím na 100% protože vím, že pomohl spoustu párům k miminku. A dokonce mi řekl, že stačí mít sex jednou denně a ne šestkrát
ale říkal, že toho 4.8. Je poslední den kdy by to mohlo vyjít a pak dál už to prý nemá cenu. Já si dělala dnes první test a to je když počítám i den pichnuti 13 den a mam toho slabého ducha tak uvidim. Četla jsem, že dřív než 10 dní po pichnuti to nemá cenu i když nějaké holky už v sobě neměly pregnyl 7.den,ale popravdě já bych byla takhle brzy ještě víc vystresovana. Záleží na tobe kdy si tets udeláš, ale já bych ho nedělala moc brzy.
Hele a muzu se zeptat jestli při ovolaci píchá na leve a prave strane v pobrisku?? Mám si to spojovat s Ovu??
Pichalo mě na levé i pravé straně podbrisku, protože jsem měla 2 foliky v levo a 2 v právo. Kolik jsi měla foliku ty? Přemýšlím, že si zítra asi zajedu pro digital od Clearblue ať nehonim furt duchy a mam jasno. Fotka, kterou jsem sem dávala je s testem Benu s citlivosti 10, mam doma ještě mamatesty, ale nějak jim poslední dobu moc nevěřím. Tak asi zkusím ten digital ať mam klid. Máš s ním nějaké zkušenosti? A muzu se zeptat kolik je ti a odkud jsi?
Já jsem Jitka a jsem z Hradce Králové a je mi 32 let. Jeste miminko nemam a moc nychom s pritelem chteli. S testama moc zkusenosti nemam takze nemuzu rici. Já jsem měla jeden Folík ten 17,01 mm co mi doktor ukazoval. A odkud jsi ty?? akolik ti je a jak se dlouho smazite?? povidej jsem zvedava!! Jinak jsem baculka a mam PCO.
Taky nepatřím mezi modelky, ale s tim si momentálně hlavu nelamu. Mě je 23 a jsem z Plzně. S přítelem se snažíme už něco málo přes rok. Po půl roce jsem zašla k dr a ten zjistil, že mam anovulacni cykly, tak jsme napřed zkousely jen vitamíny, pak jsem brala 3 měsíce na upravení cyklu duphaston a teď jsem první měsíc po stymulaci clostik+pregnyl. Kdyby to teď nevyšlo tak pak mam ještě dva pokusy a pak se uvidí co dál. Ale popravdě tenhle měsíc jsem se na to poprvé moc nesoustredila, protože mi přítel po třech letech přemlouvání pořídil pejska a tim mi zaměstnal hlavu naplno.
Aha taky beru Duphaston mám zacit brat zitra 2×1 a potom cekat na mS jestli prijde nebo ne. Tak to se mas ze mas pejska to ja chodím jen do prace a z prace jsem doma sama pres tyden, pritel jezdi kamionem a vrci se v patek. Takze mam moc casu premyslet.
No mě právě strašně štvalo, když jsem přišla domů a kydla sebou na gauč a nic nedělala. Ten pes tě donutí několikrát denně chodit ven na procházky a to jsem potřebovala. Když jsem byla malá tak jsme měly rotwajlerky a ty byly úžasný. A strašně mi ten pes chyběl, ale přítel psi moc nemusí, tak mi ho nechtěl dovolit, ale teď přišel sám ať si koupím toho pejska když ho chci. Tak už máme doma tři týdny malou biglici a je naprosto úžasná. Tohle plemeno potřebuje hodně tvrdou vychovu, ale i když občas zlobí, tak se do ní přítel zamiloval na první pohled
a je to opravdu báječné odreagovani ![]()
Jo to věřím já mela dobrmanku s byvalím. Takze ty ted cekas jestli prijde menstruace vid jako ja. Tak jsem moc na tebe zvedava. Jo a jeste nerozumim scela tem ovulacnim testum delala jsem si 24 hod po pichnuti toho Pregnilu a dalsi den taky a byli oba dva pozitivni co to presne znamena?? Já vím jsem asi blba ale nikdy jsem to neresila