Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
@Bezinkaa
Až ti provedou zákrok tak si řekni aby ti dali tu skleněnou trubičku, to čim se to tam zavádí, na památku
FUUUJ to muší smrdět od toho semínka:))
@Veronikq píše:
Tak snad to vyjde![]()
Kéž by, ale nějak si naděje nedávám:)
Holky, prosím vás, taky jste po clostilu tak nafouklé? Vypadám jak těhotná… Co mi trochu vadí, že mi doktorka napsala clostil na dva cykly a neobjednala mě na žádnou kontrolu. Moc se mi to nelíbí teda.
@klody
Kdyby jenom nafouklý… ale ty kila nahoře… Jééé tak si tam zajdi sama po druhej dávce ať na tebe koukne jestli to na tebe má nějakej účinek ![]()
@Anix To mi ani neříkej. Už tak nabírám už jen když dýchám… To jo, pak už tam půjdu, ale štve mě, baba. Kdybych si před návštěvou přečetla to, co po ní, tak bych na tom trvala. Jenže kdo to má vědět předem, že jo.
@Bezinkaa Do Iscare chodí moje kámoška, je tam moc spokojena, ale za první IVF tam nechala 25.000,– Kč což je katastrofa teda ( ale ono třeba v CUBE, Phronatalu, G-netu je to ještě horší) Tak, že z těch soukr. center si nevybereš. Proto jsem zůstala u Apolináře, kde je odbornost na stejné úrovni, sice to tam neni luxus, ale to mi je up. jedno a nechala jsem tam za IVF 4.000,– A to jen proto, že jsme měli ISCI jinak by to bylo zadáčo uplně.
A co ty máš vůbec za problém?
Ahoj holky tak mrcha došla, ještě dva dny a začínám s clostíkem, měli jste u něho nějaké další příznaky třeba větší žravost, bolesti hlavy nebo tak něco??
@Andys5. 4,5 roku snažení uff to už bych byla na psychině, zjistili u vás proč to nejde?
@martulkasloník No právě je na tom to nejhorší, že ani jeden nemáme žádný problém jen já asi bez clostíku nemam ovulku, nebo jen občas, ale po clostíku jsem měla vždy super třeba i tři vajíčka a dávali mi ho 7 měsíců v kuse a stejně jsem neotěhotněla
. Pak jsem měla i 5 inseminací a stejně nic…tak, že už proste zbývá jen IVF ale 2 už mam za sebou, tak, že mam poslední hrazené a pak šmitec…jako je to fakt o nervy a hlavne ubýjející takovou dobu.
@Andys5. to je mi moc líto, já pořád doufám že když už jedno máme a celkem jsem byla těhu 2× tak že clostík zabere. jseš hrozně silná že to bereš takhle dobře, já už bych zešílela zvláš´t když se snažíte o první. a pak co, nevadí že se ptám? neuvažovala jsi o adopci třeba?
@martulkasloník jasně že nevadí, že se ptáš..adopci bohužel nechcem ani jeden. A furt si řikám, že to neni možný, že někdy to prostě vyjít musí když nám nic v podstatě není. Dokud mám ještě čas a možnosti tak proto udelám max. at pak mam klidnou duši, že jsem proto udelala všchno co jsem mohla. A u tebe se neboj jak píšeš, když už se Vám to povedlo tak ono to určo půjde
@Bezinkaa Jnak ta pipeta co s ní delají inseminaci nesmrdí hihi mam jí doma v šuplíku!!! oni ti ty spermie celé očistí a daji do takového roztoku víš tekutého živného.-))))
Ahooooooooj, tak jsem po:))) tak mě MUDr napustlila a budu doufat
@Andys5. do Iscare chodím na kotroly, jsem po bandáži žaludku a dělali mi to tam:-))ted tam jedu 20.6.
a jaký máš ted další plány s mimi?? kdy jdeš do dalšího IVF?