Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
24.5.13 21:26

@Bezinkaa Ahoojky vitam Te ;) no a to ste se snazili zatim bez stimulace? budu drzet palce :) na ultrazvuku ti dr rekne co a jak ohledne foliku ( ja tam teda nikdy nebyla ale holky jo ) a myslim ze picha pregnyl nebo nejakou takovou injekci ale to neni asi pravidlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.5.13 21:55

@Veronikq Veru díky za přivítání… no ted si nejsem jistá, ale manžel říkal, že mě budou asi tři měsíce sledovat a pak se začne něco dít:) ale nevím no já nechci už na nic moc čekat… chtěla bych zkusit IUI- inseminaci co nejdřív.. uvidím v pondělí. Jinak je mi 31 a toužím po svém prvním mimískovi:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.5.13 22:13

@Bezinkaa me dr. Taky prvne rikala ze clostik da na 3 mesice pak min. 3 mesice pauza a pak mozna jeste jednou a pak me posle do caru nastesti mi Anix dala davku clostiku a povdlo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.5.13 22:14

@Veronikq To je krásný, přeju hooodně zdravíčka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
24.5.13 22:55

@Veronikq
Tady ze mě děláš dýýýýýlerááááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
24.5.13 22:58
@Bezinkaa píše:
@Andys5. @Anix @Veronikq
Ahooj děvčata… mužu mezi vás? četla jsem si tady vaše nějaký příspěvky a celkem jsem se i nasmála. Samý kozy a pr*del, hihi.. Taky jsem taková. Navíc myslím, že sem patřím. jsem nějako víc prostorově výrazná:-)) Přeju Vám krásný těhulkování, uplně závidím a @Andys5. držím palečky at poslední IVF výjde. prostě mušííí. :pankac: Tak ted něco o mě.. :mavam:
O mimi se snažíme už hoooodně dlouho, ted 13.5. jsme byly poprvý v Car.Kde mi milý pan doktor řekl že asi nemám ovolaci, dostala jsem Clostil.. Ten jsem hamala a dnes večer poslední prášek. V pondělí jdu na UTZ, nevím co mě čeká dál už si nějak v tom stresu nepamatuju co mi při první kontrole říkal… Těší mě a snad nevadí že tu jsem Pá Monika:)

Takže věk už víme…
Váha?
Povolání?
Bydliště?
Stav? Čistý měsíční přijem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.5.13 10:54
@Anix píše:
@Veronikq
Tady ze mě děláš dýýýýýlerááááá :mrgreen:

co blbneees ty si nechtela prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.5.13 11:46

@Veronikq
Už mlčim… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 19:14
@Anix píše:
Takže věk už víme…
Váha?
Povolání?
Bydliště?
Stav? Čistý měsíční přijem? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 19:17

@Anix
Takže… ty jsi hotová Keliška jako já…
takže Monika,31,vdaná jsem kuchařka, bydlím u Poděbrad. a váha?? :roll: :roll: :roll: hoooodně :-)) Jo a ten měsíční příjem?? no coment :cert: Odkud jsete vy děvčátka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.5.13 20:33

@Bezinkaa Toz ja se take predstavim :pankac: Veronika 24 obezni, vyska 162 vaha dnes 88 kg :nevim: :mrgreen:sem servirka ale ted sem byla u koni… Jsem svobodna bo sem chuda :-D plat v prumeru 15 000 jenze ted na neschopence 3700 :cert: takte hruuuza!! A sem z Olomouce (ale ted mi starej rekl ze se vezmem tak za rok a pul az dva skrz to mrne at asi hlidani ci co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.5.13 20:40

@Bezinkaa jinak bych Ti jeste doporucila sexovat uz dnes :). ja co sem mela clostik od Anix tak sem ho. jedla 5-9 dc a 1-0-1 a sex byl doma od 9 dc a KAZDEJ den bez slitovani :-D az do 28 dc pro jistotu ;) jak sem psala holkam kdyz uz starej nechtel bo to.byl mazec, nucenej sex :) ( chtel jit z klukama na pivo cca v pulce mesice ale na byla v praci, tak musel pockat nez prijedu okoupu se pak me ojel a ja sla s nohama nahore spat a on mohl jit ven ;) nebo sem mu ho kourila ale musel to dokoncit do me :-D to ho bavilo nemusel se asi hejbat :-D no a jeaste sem se snazila o prstikovou metodu ale nevim kde je cipek :-D :-D bo.sem ho nenahmatala tak sem zkratka prstem to sperma jeste,,rozetrela '' uvnitr a fo je tak o ms vse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.5.13 20:42

Ps sorrac za chyby sem pres tel a ty pismenky sou na me prsty malee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 20:43

@Veronikq
je prej obézní, hihihihihi… to máš trošíčku nadváhu:) :zed:
no jak starouš řekne za rok až dva to počítej spíš s tím, že to bude až pujde malej, či malá do školy:)) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.5.13 20:44

@Bezinkaa joooo minimalni :-D :-D :-D :-D tak 40-50 kg to je v pohooo holky prtave jak ja maj tak 45 kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová