Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bezinkaa Ahoojky vitam Te
no a to ste se snazili zatim bez stimulace? budu drzet palce
na ultrazvuku ti dr rekne co a jak ohledne foliku ( ja tam teda nikdy nebyla ale holky jo ) a myslim ze picha pregnyl nebo nejakou takovou injekci ale to neni asi pravidlo ![]()
@Veronikq Veru díky za přivítání… no ted si nejsem jistá, ale manžel říkal, že mě budou asi tři měsíce sledovat a pak se začne něco dít:) ale nevím no já nechci už na nic moc čekat… chtěla bych zkusit IUI- inseminaci co nejdřív.. uvidím v pondělí. Jinak je mi 31 a toužím po svém prvním mimískovi:-))
@Bezinkaa me dr. Taky prvne rikala ze clostik da na 3 mesice pak min. 3 mesice pauza a pak mozna jeste jednou a pak me posle do caru nastesti mi Anix dala davku clostiku a povdlo se ![]()
@Bezinkaa píše:
@Andys5. @Anix @Veronikq
Ahooj děvčata… mužu mezi vás? četla jsem si tady vaše nějaký příspěvky a celkem jsem se i nasmála. Samý kozy a pr*del, hihi.. Taky jsem taková. Navíc myslím, že sem patřím. jsem nějako víc prostorově výrazná:-)) Přeju Vám krásný těhulkování, uplně závidím a @Andys5. držím palečky at poslední IVF výjde. prostě mušííí.Tak ted něco o mě..
O mimi se snažíme už hoooodně dlouho, ted 13.5. jsme byly poprvý v Car.Kde mi milý pan doktor řekl že asi nemám ovolaci, dostala jsem Clostil.. Ten jsem hamala a dnes večer poslední prášek. V pondělí jdu na UTZ, nevím co mě čeká dál už si nějak v tom stresu nepamatuju co mi při první kontrole říkal… Těší mě a snad nevadí že tu jsem Pá Monika:)
Takže věk už víme…
Váha?
Povolání?
Bydliště?
Stav? Čistý měsíční přijem? ![]()
@Anix
Takže… ty jsi hotová Keliška jako já…
takže Monika,31,vdaná jsem kuchařka, bydlím u Poděbrad. a váha??
hoooodně
Jo a ten měsíční příjem?? no coment
Odkud jsete vy děvčátka??
@Bezinkaa Toz ja se take predstavim
Veronika 24 obezni, vyska 162 vaha dnes 88 kg
sem servirka ale ted sem byla u koni… Jsem svobodna bo sem chuda
plat v prumeru 15 000 jenze ted na neschopence 3700
takte hruuuza!! A sem z Olomouce (ale ted mi starej rekl ze se vezmem tak za rok a pul az dva skrz to mrne at asi hlidani ci co
@Bezinkaa jinak bych Ti jeste doporucila sexovat uz dnes
. ja co sem mela clostik od Anix tak sem ho. jedla 5-9 dc a 1-0-1 a sex byl doma od 9 dc a KAZDEJ den bez slitovani
az do 28 dc pro jistotu
jak sem psala holkam kdyz uz starej nechtel bo to.byl mazec, nucenej sex
( chtel jit z klukama na pivo cca v pulce mesice ale na byla v praci, tak musel pockat nez prijedu okoupu se pak me ojel a ja sla s nohama nahore spat a on mohl jit ven
nebo sem mu ho kourila ale musel to dokoncit do me
to ho bavilo nemusel se asi hejbat
no a jeaste sem se snazila o prstikovou metodu ale nevim kde je cipek
bo.sem ho nenahmatala tak sem zkratka prstem to sperma jeste,,rozetrela '' uvnitr a fo je tak o ms vse ![]()
Ps sorrac za chyby sem pres tel a ty pismenky sou na me prsty malee ![]()
@Veronikq
je prej obézní, hihihihihi… to máš trošíčku nadváhu:) ![]()
no jak starouš řekne za rok až dva to počítej spíš s tím, že to bude až pujde malej, či malá do školy:))
![]()
@Bezinkaa joooo minimalni
tak 40-50 kg to je v pohooo holky prtave jak ja maj tak 45 kilo ![]()