Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj no v letáčku píšou od 5dc ale jestli je cyklus kratší tak jsem četla tady na emimču že se píše někdy od 3 dc. no tak či tak určitě bude ovulka až kolem toho 14-15 dc takže se to stihne neboj.
@martulkasloník Tak to jsem ráda se mi to moc nechce odkládat na červenec kvůli 3 dnům ![]()
@prcek3 určitě neodkládej ono to má svou logiku, snaží se dr. přece aby zůstal cyklus stejně dlouhý jak má být tudíž děch 28-29 dnů. si vem že kdybys měla ovulku už 10 dc tak mrcha by přišla taky dřív a pak bysme měli cykly po 24 dnech? to ne já jdu na utz 13-15 dc to prý bude akorát těsně před ovulku nebo ten 15 dc ovulka právě bude probíhat
@martulkasloník
Můj cyklus byl kolem 30 dní… ovulace byla 9-10DC!!!
@Anix a to jsi měla vždy takhle brzy ovu nebo jen po tam clostíku?
@prcek3
Hele já nevim… možná že ano… ale než mi mudr. nasadila clostík tak jsme právě zjistili že žádnou nemam a potom jsem jí měla 9-10DC… jedno měření folíku bylo 13DC a to už bylo pozdě…
@Anix já jí měla asi tak 15-16DC no uvidim zatím jsem to ještě nedostala tak třeba to klapne že už bude manžel domu. a to jsi ten clostík ještě brala když byla ovulka? když se to bere 5 dc po 5 dnech a měla jsi jí 9-10dc?
@Bezinkaa a vsechny noveee tady vitam..koukam ze jsm tu chvilku nebyla a je tu pekna legranda..to jsem se zase pobavila. nez jsem to vsechno precetla…
@Anix tak to mám brát stejně tak doufám že to aspoň ještě 2 dni nedostanu
pak už by to bylo snad v pohodě ![]()
@Bezinkaa No předtím na 1 IVF jsem chodila do Podolí a ted chodím k Apolináři, já jsem z Prahy a v tech centrech už jsem po tech 4,5 letech docela zběhlá, mám ceníky snad ze všech center po celé Praze atd…a jsou to teda neskutečné rozdíly.
Ahoooooooj všem ♥
Tak já byla dnes na kontrole po dobrání clostilku dnes 12DC a mám tam prej krásný folikul, Tak mi píchli pregnyl a zítra jedu na moje první IUI, tak se bojím co bude:))
@Andys5. K Apolináři jsem taky chodila, ale to je už dávno cca před 7 lety, ale ted jsem to změnila a chodím do SANUS do Pardubic a jsem spokojenější.. já mám śtejnou cestu do Prahy, nebo do Pardubic.. a CO Iscare??znáš? Pá Monča.
@Bezinkaa
Až ti provedou zákrok tak si řekni aby ti dali tu skleněnou trubičku, to čim se to tam zavádí, na památku ![]()