Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq na chyby ti se*e bílej tesák, hihihi… no manžel šel dnes na třídní sraz, tak je po sexu. v pondělí jedu na UTZ do Pardubic no a starouš ve středu do pátku jede na služebku tak mám po hehe.. Koho já odlapím…
![]()
Za nejak ten papir nepotrebuju
jen to prijmeni chci 100% stejny driv nez malej bude mit rozum ![]()
@Bezinkaa noo tak drzim palce
me ted podle ultrazvuku vycazi termin porodu o dva dny driv tedy ovu nebyla 14 ale 12 + -
Ahoj, můžu k vám? První měsíc s clostilem a mám ho plné zuby. Kurnik, v životě jsem nebyla tak dlouho a intenzivně nas… jak teď těch pár dní. Taky vám to dělá? Jo a všechno mě bolí.
Nevíte, který den průměrně probíhá ovu při 1-0-1 5.-9.dc?
@klody Vítej mezi náma… No já teda brala clostil tento týden poprvý, Taky 5-9DC 1-0-1 a nic mi po něm nebylo. Včera večer jsem dobrala poslední. Ovu bývá od 12DC
Ahoj
ja taky zobala jak Vy a ovu byla 12 dc
ale az druhe kolo to prvni sme sexovali az 14, 16, 18 dc a nic ale asi nase chyba… ![]()
@klody me nevisel ani jeden ovu test a delala sem celej mesic :/ Andy psala ze nejsou 100 % a asi nejsou, bo ovu asi byla ![]()
@Veronikq Aha, tak tos mi dodala naději, děkuju. No jistíme to už od 7dc, tak snad už by to mohlo vyjít a hlavně vydržet. A tobě blahopřeju ![]()
@klody jak sem psala pred chvilkou, sex kazdej den a je to
jinak dekuji a Vam at se zadari… ![]()
@Veronikq Ježiš každej den to nedám… Stačí ob, ne?
A taky děkuju. Jednou se nám už zadařilo, ale nedopadlo to. Teď už to bude dobrý. Doufám.
@Veronikq
Hele můro nemáš tu nemocenskou nějakou malou??? Mě by to nezaplatilo ani hypošku…
@Bezinkaa to je nádhera jak to jde Monikoooo… Já jsem Andrea, 30, první mimino a Plzeň jih… jooo a jak píšeš o ovulaci já měla po clostíku 9-10DC… a jinak mi bylo řečeno že po první dávce je malá pravděpodobnost úspěchu, u mě zabrala až druhá dávka.