Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq
Sex každý den??? Jééééé to byly časy… dnes máme 25 května a tento měsíc byl zásun JEN 2X… a kdyby to bylo na manželovi tak ani 1× ![]()
@Veronikq píše:
@klody jak sem psala pred chvilkou, sex kazdej den a je tojinak dekuji a Vam at se zadari…
když ono to taky někdy nejde každej den:) hihi
@Bezinkaa
IVF nás čekalo letos na jaře ale pomohly 2 dávky clostíku na podzim…
Ahoj holčiny můžu se k vám přidat? snažíme se zatím pár měsíců ale dr. tvrdí že když nejsem těhule po nosifolu je třeba přitlačit, chtěla jsem počkat ale v pátek jsem byla za kámoškou v porodce a rozhodla jsem se že ty tabletky které mi už měsíc leží ve skříni teda začnu brát
je pravda že je po tom větší šance na dvojčátka? mě by totiž asi trefilo ![]()
@martulkasloník Ahoooj, jen se přidej:)) s těma dvojčátkama po Clostíku jsem to taky četla… ale víš jak?? není to pravidlo… co já bych dala třeba i za dvojčátka…
@Bezinkaa no já u prvního moc chtěla dvojčátka ale teď už nééé, máme 3 letou slečnu a malý byt, už vím jaký to je záhul i jedno, jako mimi byla hodňoučká až jsem se nudila ale teď je to občas masakr. finančně by to i šlo, manža podniká ale i tak, samo že kdyby na ně došlo tak si je nechám ale radši chci jen jedno jedinýýýý ![]()
@martulkasloník Jo tak to chápu, když už je jedna zlobivka doma, hihi… na dnešní dobu stačí dvě děti, aby se jim dalo oběma stejně:))
@Bezinkaa no já se nejvíc bojím toho že bych to nezvládla já, manža je často pryč a našim je 70 let a tchýně daleko, byla bych na to sama a nezvládla bych se věnovat dceři. ale snad clostík přinese jen jedno miminko, už aby to bylo:-)) před rokem jsem říkala že další nechci, prodávala jsem celou výbavičku nejen oblečení ale i věci, hračky atd. a pak buch najednou je ze mě snažilka
a vy se snažíte jak dlouho, nebo už jsi těhulka?
@martulkasloník jééé a tys to vše dala pryč… No mi se snažíme už dloooouho, tak 7 let… ale nějak jsem to neřešila. Až nějak teď mě to bere, že bych už chtěla a začla to řešit. Takže chodím do CAR ale byla jsem tam zatím jen 2×, ted v pondělí jdu na UTZ bude to 12DC, tak se podívá jak mi rostou folikuly a jestli mám OVU, Já totiž jinak neovoluji, Tak proto se mimi nedařilo přes ty roky snažení
@Bezinkaa to mi nevadí, no pár věcí jo ale to neva, nakupování v těhu mě bavilo a zase bavit bude to jsem si jistá
ty brďo 7 let to jsi dobrá že jsi tak dlouho čekala, my máme první holku po 2 letech ale s přestávkama, otěhotněla jsem po půl roce ale potrat pak operace štítné žlázy pak zákaz snažení pak pár měsíců nic a pak se povedla, no teď se snažíme teprve pár cyklů ale dle dr. není na co čekat. dle krve prý hormony jsou v pořádku ale na utz min. cyklus o který jsem jí požádala mi řekla že neví jestli mám anovulák nebo jsem po ovulaci. myslím že spíš byl anovulák protože ovulku mám vždycky až 15-16 dc dle ovutestů a tentokrát tam nic neviděla žádný folík a to jsem byla 14 dc
manžu jsem poslala na speriogram(zase protože byli kdysi) a tam vše v pořádku takže hold budu muáset řešit tu ovulku u sebe, v únoru mi brala krev a to jsem prý ovulku měla ale teď dle utz asi nebyla tak nevím co se děje jestli ovuluju jen občas nebo že by ovulka byla fakt dřív
nejdřív jsem si říkala že clostík brát nebudu že je brzo cpát do sebe hormony ale všude plno těhulek, a teď to mimi od kámošky a hormony dělají svoje, a přitom já byla nejzarytější odpůrce dalšího dítěte, fakt jsem žila s tím že malá bude jedináček, těšila sjem se do práce a lebedila si jak nebudu muset řešit další mimino
![]()
držím palce aby se ti mimi povedlo, já tomu clostíku dost věřím
@martulkasloník Ahoky tak to máme trošičku podobné taky jsem dala věci a vše pryč, ale já už mám 2 kluky a docela větší a najednou jsem se zbláznila a chci s 2 manželem mimino
zatím se nedaří a uvidim co se mnou ten clostík provede. jen nevim jestli ho mám brat tenhle cyklus nebo ne, protože když doberu clostík tak manža odjíždí na 3 dni na školení tak nevim jestli by nebylo zbytečný ho brát? jediný co mě asi muže zachránit že se mi zpozdí ms. Nebo myslíte že hned ovu nebude? a bude normálně + - 14Dc
@prcek3 mě dr. napsala clostík od 3. do 7. dc a prý ovulka bude kolem 14-15 dc takže neboj to stihnete, to není hned ovulka ![]()
@martulkasloník Já to mám začít brát 5 dc a po dobu 5 dnů no tak snad jo doufám že se mi ms ještě trochu zpozdí zatím jen jeden den ale snad tam ještě aspoň 2 dni vydrží
to přeci ten osud nemůže proti nám tak stát stačí že se to pořád nedaří
![]()