Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
25.5.13 21:34

@Veronikq
Sex každý den??? Jééééé to byly časy… dnes máme 25 května a tento měsíc byl zásun JEN 2X… a kdyby to bylo na manželovi tak ani 1× :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 21:41
@Veronikq píše:
@klody jak sem psala pred chvilkou, sex kazdej den a je to ;) jinak dekuji a Vam at se zadari… :*

když ono to taky někdy nejde každej den:) hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 21:43

@Anix Ty čekáš přes Ivf, nebo se zadařilo normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.5.13 21:45

@Bezinkaa
IVF nás čekalo letos na jaře ale pomohly 2 dávky clostíku na podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 21:47

To je super… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.5.13 21:50

Ahoj holčiny můžu se k vám přidat? snažíme se zatím pár měsíců ale dr. tvrdí že když nejsem těhule po nosifolu je třeba přitlačit, chtěla jsem počkat ale v pátek jsem byla za kámoškou v porodce a rozhodla jsem se že ty tabletky které mi už měsíc leží ve skříni teda začnu brát :mrgreen: je pravda že je po tom větší šance na dvojčátka? mě by totiž asi trefilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 21:52

@martulkasloník Ahoooj, jen se přidej:)) s těma dvojčátkama po Clostíku jsem to taky četla… ale víš jak?? není to pravidlo… co já bych dala třeba i za dvojčátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.5.13 22:01

@Bezinkaa no já u prvního moc chtěla dvojčátka ale teď už nééé, máme 3 letou slečnu a malý byt, už vím jaký to je záhul i jedno, jako mimi byla hodňoučká až jsem se nudila ale teď je to občas masakr. finančně by to i šlo, manža podniká ale i tak, samo že kdyby na ně došlo tak si je nechám ale radši chci jen jedno jedinýýýý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 22:05

@martulkasloník Jo tak to chápu, když už je jedna zlobivka doma, hihi… na dnešní dobu stačí dvě děti, aby se jim dalo oběma stejně:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.5.13 22:22

@Bezinkaa no já se nejvíc bojím toho že bych to nezvládla já, manža je často pryč a našim je 70 let a tchýně daleko, byla bych na to sama a nezvládla bych se věnovat dceři. ale snad clostík přinese jen jedno miminko, už aby to bylo:-)) před rokem jsem říkala že další nechci, prodávala jsem celou výbavičku nejen oblečení ale i věci, hračky atd. a pak buch najednou je ze mě snažilka :mrgreen: a vy se snažíte jak dlouho, nebo už jsi těhulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.5.13 22:33

@martulkasloník jééé a tys to vše dala pryč… No mi se snažíme už dloooouho, tak 7 let… ale nějak jsem to neřešila. Až nějak teď mě to bere, že bych už chtěla a začla to řešit. Takže chodím do CAR ale byla jsem tam zatím jen 2×, ted v pondělí jdu na UTZ bude to 12DC, tak se podívá jak mi rostou folikuly a jestli mám OVU, Já totiž jinak neovoluji, Tak proto se mimi nedařilo přes ty roky snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.5.13 23:03

@Bezinkaa to mi nevadí, no pár věcí jo ale to neva, nakupování v těhu mě bavilo a zase bavit bude to jsem si jistá :mrgreen: :mrgreen: ty brďo 7 let to jsi dobrá že jsi tak dlouho čekala, my máme první holku po 2 letech ale s přestávkama, otěhotněla jsem po půl roce ale potrat pak operace štítné žlázy pak zákaz snažení pak pár měsíců nic a pak se povedla, no teď se snažíme teprve pár cyklů ale dle dr. není na co čekat. dle krve prý hormony jsou v pořádku ale na utz min. cyklus o který jsem jí požádala mi řekla že neví jestli mám anovulák nebo jsem po ovulaci. myslím že spíš byl anovulák protože ovulku mám vždycky až 15-16 dc dle ovutestů a tentokrát tam nic neviděla žádný folík a to jsem byla 14 dc :nevim: manžu jsem poslala na speriogram(zase protože byli kdysi) a tam vše v pořádku takže hold budu muáset řešit tu ovulku u sebe, v únoru mi brala krev a to jsem prý ovulku měla ale teď dle utz asi nebyla tak nevím co se děje jestli ovuluju jen občas nebo že by ovulka byla fakt dřív :nevim: nejdřív jsem si říkala že clostík brát nebudu že je brzo cpát do sebe hormony ale všude plno těhulek, a teď to mimi od kámošky a hormony dělají svoje, a přitom já byla nejzarytější odpůrce dalšího dítěte, fakt jsem žila s tím že malá bude jedináček, těšila sjem se do práce a lebedila si jak nebudu muset řešit další mimino :mrgreen: :mrgreen:
držím palce aby se ti mimi povedlo, já tomu clostíku dost věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.5.13 08:51

@martulkasloník Ahoky tak to máme trošičku podobné taky jsem dala věci a vše pryč, ale já už mám 2 kluky a docela větší a najednou jsem se zbláznila a chci s 2 manželem mimino :D zatím se nedaří a uvidim co se mnou ten clostík provede. jen nevim jestli ho mám brat tenhle cyklus nebo ne, protože když doberu clostík tak manža odjíždí na 3 dni na školení tak nevim jestli by nebylo zbytečný ho brát? jediný co mě asi muže zachránit že se mi zpozdí ms. Nebo myslíte že hned ovu nebude? a bude normálně + - 14Dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.5.13 08:56

@prcek3 mě dr. napsala clostík od 3. do 7. dc a prý ovulka bude kolem 14-15 dc takže neboj to stihnete, to není hned ovulka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.5.13 09:01

@martulkasloník Já to mám začít brát 5 dc a po dobu 5 dnů no tak snad jo doufám že se mi ms ještě trochu zpozdí zatím jen jeden den ale snad tam ještě aspoň 2 dni vydrží :mrgreen: :mrgreen: to přeci ten osud nemůže proti nám tak stát stačí že se to pořád nedaří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová