Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix @Andys5. @Veronikq čauky kočky…
No já dnes 1 den po IUI a celý den mě bolí podbříšek… Mám docela blbou práci, tahám těžký věci, no ale nedá se nic dělat, kolegyni nemužu říkat tohle nemužu a tohle nemužu, by čuměly jak nakopnutý pí*i.
@Anix Kolik máš BMI??
no já měla před operací BMI 53
, ted po pul roce od operace mám bmi 40. Cítím se fákt krásně s konfekční velikosti 58-60 mám ted tak 48-50. JAK KDE NO.. Jsem ráda že jsem to podstoupila. nikdy bych to dolu sama nedala a kdyby jo tak je tu JOJO efekt
Mám dole 37 kg. Klidně se děvčátka ptejte, odpovím ráda. Pá M.
@Bezinkaa juuuu to je bba no tak do toho jdu… i kdyz ja moc nejim.. jako ze bych se prezirala nevim z ceho sem obtloustla
a ty se tomu vyhybej rekni ze te boli zada
nebo jdi marodit…
pro jistotu
@Bezinkaa Kočko tak 48-50 mám přesně ted také a potřbuju body mast. max 35 ale chtela bych tak 30 a kolik měříš?? a kolik ti vlastně je
to je zpověď co??
@Veronikq mě příjde blbý jít marodit, Pak když to nevýjde tak znova na neschopenku a pak znova.. Je to v čudu. Jsem kuchařka no, tak se tahání hrncu nevyhnu, achjo co dělát ![]()
po bnadáži se musí jíst pravidelně po 2.5-3 hodinách nejvíc 150g. nesmí se víc. Ale kupodivu to stačí..a usí se hodně pít tak 2-3 l za den, ale to nedáváááám..
No tak to je jona no
tak se budem modlit
ja mam problem aj s tim pitim dam tak max 0.7 az litr ale na chuja nooo ![]()
@Andys5. jen se klidně ptej, keliško ![]()
Je mi 31, měřím 171cm a momentálně vážím 119 kg. takže síla no.. No ale stále jdu s váhou dolu.. 20.6. jedu do ISCARE na kontrolu.
@Bezinkaa
S tou prací si hlavu moc nelámej… já hákovala jako steklá a to jsem byla už i 6tt. do toho nějaké přesčasy a dalo se to. Spíš jde o to jak se cítíš ty sama?! Nebo řekni že máš cystu na vaječnících jestli by např. 2 týdny ti s tim nepomohli, že MUDR. bude čekat co to udělá po MS ta cysta.
@Bezinkaa
Já měla taky cystu… čekalo se po MS co to udělá a v práci jsem to tenkrát řekla a každej normální to pochopil… ![]()
Dobré ranko holkýý, Já jdu dneska na odpolední a místo abych chrněla, tak jsem už v 7 vzhuru se fakt picnu, To je pojeb ![]()
@Bezinkaa Ale jsi dobrá!!! a jaké, že máš problémy vlastně??? jako myslím s otěhotněním
![]()
Ahoj holky, tak vám se lezu
. Dnes totiž beru úplně poprvé clostík a jsem zvědavá jak to dopadne s folíkama. Za chvili beru druhý. Ještě nikdy jsem nebrala prášky, tak abych se na ně těšila ![]()
@Macik84 Ahoj, Taky jsem je tento měsíc brala poprvý, nic mi po nich nebylo!! a Folík jsem měla jeden, ale prej krásnej říkal MUDr. a ted jsem druhý den po IUI.
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, jak u Vás doktor poznal zamlklé těhu? Mě teda zatím nikdo z doktorů nestraší, ale mám takový divný pocit, že to nedopadne. Dle měsíčků jsem 8+5 pregnyl jsme píchali někdy 19DC takže ovulka byla až tak 21.DC, ale včera jsem byla na ultrazvuku a doktor říkal, že jsme velký na 6.týden… myslíte, že to bral od početí? To by odpovídalo, nebo si myslíte, že už by i s tím posunem ovulace mělo být srdíčko zřetelné? Já mám takový strach, že půjdu na vyčištění příští týden